Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Muhasebe Müdürü
AREENA TUR. İNŞ. EML. SAN. VE TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ
Muğla - Marmaris
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

İş Tanımı

Marmaris'te bulunan işletmemiz Paradise Island Cennet Adası bünyesinde çalışacak, gece sonunda bir diğer işletmemiz olan Club Areena'dan cennet adasına düzenlediğimiz after partiler için müşterilerimizi ve personellerimizi taşıyacak usta gemici ehliyeti sahibi kaptanlar aramaktayız. Boyutları 5 ile 10 metre arasında değişen, sürat tekneleri, eğlence gezi tekneleri, parti teknelerimiz mevcuttur. Bu tekneleri özen ve itina ile kullanılması istenmektedir . 15 Ekim tarihine kadar çalışılacaktır. 
Sgk + Yemek + Kalacak Yer verilmektedir

Aranan Nitelikler

usta gemici ehliyetine sahip olması, ticari tekne sürebilme yeterliliği olması

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HAPIMAG SEA GARDEN RESORT BODRUM
Muğla - Bodrum
7.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AREENA TUR. İNŞ. EML. SAN. VE TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ

Marmaris’in eğlence hayatına son 20 yıldır damgasını vuran Club Areena, Türkiye’nin en büyük açık hava kulübüdür. Sezon boyunca 1 Milyondan fazla yerli ve yabancı turiste hizmet vermeye devam etmektedir.

Neden Club Areena’da Kariyer ?
Club Areena ülkemizde ve dünyada sayılı kurumlar arasındadır. İşletmemiz den alacağınız referans ile tüm çalışma hayatınız boyunca önemli bir referans kaynağına kavuşacaksınız.Club Areena’da her gün eğitimle işe başlanır. Alınan profesyonel eğitimler sayesinde kaliteli bir turizm çalışanı olursunuz.Club Areena Eğlence Turizmi sektöründe en yüksek maaş ve prim ödeyen işletmelerin başında gelmektedir. Sezon boyunca iyi bir kazanç sağlamış olursunuz.Club Areena’da Olumlu çalışmalarınızı destekleyen bir yönetim anlayışımız vardır. Performans ölçümleriniz oldukça detaylı incelenerek ödüllendirilirsiniz.Club Areena’da 3 öğün yemek verilmekte ve sistematik mola uygulanmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları