Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Bakım Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Şile
  • 9.08.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

istanbul Anadolu yakasındaki butik  Şile  otelimizin teknik bakım – (elektrik / mekanik ) ve onarım işlerinin düzenli olarak takip edilmesi, sorunların giderilmesi sorumlu olacak , tesislerde oluşacak arıza veya aksaklıklara çözümler üretip teknik sorunların giderilmesini sağlayacak  ve otel müdürüne bağlı olarak çalışacak  teknik servis sorumlusu arıyoruz.  Tercihen, Meslek Liselerinin veya meslek Yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun. Otel, Rezidans, sağlık ve / veya  toplu oturum olan sitelerin elektirik / mekanik / tesisat işlerinde asgari 3 yıl tecrübe sahibi ( Otel Tecrübesi tercih sebebidir. )     Teknik ekipmanlar ( Isıtma, Sıhhi tesisat, İklimlendirme ve Klima HVAC Sistemleri ) hakkında bilgi sahibi olan, Mekanik Bakım, Tesisat, elektrik vb. Onarım işlerine hakim ve konusunda deneyimli Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, disiplinli, adaylar değerlendirilecektir. Şile otelimiz için lojman sağlanacaktır.

Aranan Nitelikler

*Teknik donanıma sahip
*Disiplinli
*Kurumsal firma kültürüne sahip
*Çözüm odaklı
*Diksiyonu düzgün
*Stres yönetimi 
*Planlı ve düzenli

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Hilton İstanbul Kozyatağı
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Hyatt Regency İstanbul Ataköy
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Mercure Otel-Ümraniye
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

SAHİLKÖY TURİZM MEDYA LİMİTED ŞİRKETİ

-Dört mevsimi kampistanbul’ da yaşayınİstanbul’un Şile İlçesinde bulunan ‘’Sahil Kamp İstanbul’’ 35 hektar orman arazisi üzerine kurulmuş olan, denize sıfır çadır, bungalov, karavan, spor, vb aktivite ve eğitim tesisidir. Tesisimiz Şileye bağlı Sahilköyü Koca İskele Domali mevkiinde bulunmaktadır.

-Tesisimizde ister deniz kenarı, ister çam ağaçlarıyla örtülü alanda konaklama gerçekleştirebilir, dilerseniz de çeşitli etkinliklerinize ev sahipliği yapmaktayız.

-Deniz, orman ve temiz havanın bol olduğu çadır kamp alanında, isterseniz kendi çadırınızla, dilerseniz işletmemizden kiralayabileceğiniz çadırlarda, doğada kalın.

-Koza Bungalovlar çadır gibi dizayn edilmiş olup, rüzgâra ve soğuğa karşı oldukça dayanıklıdır. Farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz. Kamp alanının özgür ruhu ile ev sıcaklığını bir araya getiriyoruz. Hobbitlerin yaşadığı küçük tepeler içine gömülü olan taş evlerin benzeri, Karadeniz’in özgür ruhu ile denize sıfır, 2 kişilik Hobbit evleri tam sizlere göre.

-İstanbul Karavan Park alanı olarak doğada tatil yapmayı seven bir karavancının genel ihtiyaçlarını elektrik, atık su, temiz su, gibi, deniz ve ormanın bütünleştiği 40 karavanlık alanda tesisimiz aracılıyla yararlanabilirsiniz. Güzel anları yaşamak ve anıları biriktirmek için 2/4/6 kişilik tasarlanan bungalov evlerinde, keyifle vakit geçirebilirsiniz.

-Ahşap villalar doğa ile iç içe bir tatil yaparken aynı zamanda Tinyhouse konseptinde, konforu arayanlar için harika bir seçenek.

-Misafirlerimiz için tesis içinde, 24 saat hizmet veren resepsiyon, deniz kenarı cafe restoran, market, havuz, plaj, otopark, survivor parkuru, deniz kenarındaki dev salıncağı ve orman yürüyüş yolları ile siz değerli doğa severlerin keyifli zaman geçirmesine ev sahipliği yapmaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları