Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Okulumuzun günlük küçük bakımlarını ve arızalarını yapabilecek
Tam zamanlı,haftanın 5 günü sabah 8:30 akşam 17:30 saatleri arası çalışacak engelli personel alınacaktır.

Aranan Nitelikler

**Endüstri Meslek Lisesi mezunu
**Elektrik,elektronik,makina yada torna tesviye bölümü
**Anadolu yakasında ikamet eden
**%40  üzeri uzuv kayıbı olan

Özet Bilgiler

İSTANBUL INTERNATIONAL SCHOOL EĞİTİM KURUMLARI TİCARET ANONİM ŞİRKETİAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İSTANBUL INTERNATIONAL SCHOOL EĞİTİM KURUMLARI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Istanbul International School Eğitim Hizmetleri AŞ, Türkiye'de oturum izni ile ikamet eden yabancı öğrencilere anasınıfından 12. sınıfın sonuna kadar uluslararası standartlarda eğitim veren ilk, orta ve lise seviyelerindeki okulların kurucu şirketidir. Şirket merkezimiz ve eğitim kurumlarımız Büyük Çamlıca, Kısıklı, Üsküdar'dadır. Kurumlarımızda çok farklı ülkelerden öğrenci, öğretmen ve idarecilerimiz bulunmaktadır. Eğitim sektöründe olmamız nedeniyle güvenlik, temizlik ve özen bizim için önemli ve önceliklidir.  

Istanbul International School Educational Services Inc. provides education to foreign students who reside in Turkey on residence permits. Classes are offered from Early years to the end of Grade 12 in primary, middle and high school levels. The company headquarters and the educational institutes are in Büyük Çamlıca, Kısıklı, Üsküdar.Our institutions have students, teachers and administrators from many different countries. Security, cleanliness and care are priorities for us because we are in the education sector.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları