Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Servis Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası
  • 29.11.2022
  • 20 - 50

İş Tanımı

1998 yılından itibaren Eczane sektöründe faaliyet gösteren firmamızın bünyesinde teknik servis personeli olarak çalışacak deneyimli/deneyimsiz teknisyen/tekniker takım arkadaşları aramaktayız, aranan nitelikler aşağıda belirtilmiştir.
• İşlerini yaparken her konuda verimlilik ve kalite bilinci içerisinde çalışmak bu konularda sürekli gelişmeye açık olmak
• Çalışma ortamı içinde yapacağı işlerde gerekli olan iş güvenliği, iş disiplini ve iş planlamasına uymak
• Ekip çalışmasına yatkın
• Sonuç odaklı çalışan
• İşini takip eden
• Analitik düşünce becerisi gelişmiş

Aranan Nitelikler

• PC'de kullanılan parçaların testlerini yaparak arıza tespiti yapabilecek
• Windows işletim sistemlerini kurabilecek, sistem arızalarını çözebilecek
• Telefonda ürün ve uygulama için teknik bilgi ve kurulum desteği verebilecek
• Arıza durumlarında arızanın en kısa sürede giderilmesini sağlamak,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KARTAL CERRAHİ TIP MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
28.02.2024
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
18.08.2023
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Bugün
BAŞVUR
KALYON INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
UĞUR OKULLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL ERDEM HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HAVANSOFT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN VE TİC. A.Ş.

HavanSOFT,1989'dan beri eczane yazılım ve donanım sektörü içerisinde bulunan, ticari faaliyetleri süresince kendini ispat etmiş, güvenilir ve uzman ELEKTROBYTE BİLGİSAYAR yönetimi tarafından üretilmektedir. HavanSOFT eczacılık sektöründeki farklı ölçeklerdeki eczanelerin verimli performans, doğru ve zamanında karar, yüksek karlılık, öne çıkaran rekabet gücü, istikrarlı büyüme, sağlam ve yenilikçi iş yönetimi beklentilerini ve hedeflerini karşılayan çözüm ve uygulamalar geliştirmeyi 2012'den bu yana temel ilkesi edinmiştir.
Kendi yetiştirdiği güçlü, deneyimli, uzman kadrosuyla da öne çıkan Elektrobyte, 20+ yıllık tecrübesini müşteri odaklı yaklaşımıyla, yüzde yüz sorumluluk ilkesiyle hizmet vererek, müşterilerinin her zaman yanında yer almaktadır.
Kaynakların bütünleşik bir yapıda yönetilmesine ve bir eczanedeki tüm işlemlerin raporlanabilir doğru veriye dönüştürülmesine olanak sağlayacak çözümler üreterek eczanelerin doğru zamanda doğru karar vermelerine yardımcı olacak araçlar sunma görevini benimsemiştir. Gelecekte de bu misyonunu kaybetmeyecek, her geçen gün daha da iyi çözümlerle müşterilerine hizmet sunmaya devam edecektir.
Kendi ürettiği, geliştirmeye açık, esnek çözümlerini, yenilikçi ve sorumlu bakış açısıyla sürekli güncelleyerek, değişen iş koşulları, ihtiyaçları ve müşteri beklentilerine uygun hale getiren HavanSOFT, müşterilerine özel ihtiyaçları karşılayan özel çözümler de geliştiriyor. Mevcut çözümlerine eklediği bu özel çözümleriyle sürekli yenilenen ve gelişen bir çözüm portföyü sunuyor. Kullanımı kolay çözümleriyle eczanedeki kullanıcıların sistemleri benimsemesini ve verimli kullanmasını hızlandırarak, yatırımın geri dönüş süresinin kısaltılmasına katkı sağlıyor.
Sunduğu kapsamlı hizmet ve çözümleriyle müşterilerinin hızlı, gerçekçi ve güncel bilgi akışı sayesinde, önemli ve ihtiyaç duyulan bilgileri en verimli şekilde kullanıp, doğru ve zamanında kararlar vererek başarı elde etmelerine yardımcı oluyor. Müşterileri için tasarladığı, geliştirdiği ve kurduğu sistemlerle eczanelerin asıl işlerine odaklanıp yoğunlaşmalarına, değişen dinamiklere uyum sağlamalarına, bu sayede hizmette öne çıkmalarına olanak tanıyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları