Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

TEKNİK SERVİS PERSONELİ
MİDTOWN HOTEL İSTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

TEKNİK SERVİS PERSONELİ-MEKANİKÇİ

İstanbul Avrupa Yakası
  • 25.08.2021
  • 0 - 50
MİDTOWN HOTEL İSTANBUL TEKNİK SERVİS PERSONELİ-MEKANİKÇİ İş İlanı

İş Tanımı

İstanbul’un kalp atışlarını, şehrin ritmini hissedip, aynı zamanda dinlenmek için sessiz ve huzurlu bir yer arayan herkes için midtown hotel, eşsiz bir lokasyonda, Taksim’de yükseliyor.
Şehrin toplantı ve fuar merkezlerine, Beyoğlu, Sultanahmet, Dolmabahçe, Atatürk Kültür Merkezi gibi kültür ve eğlence merkezlerine, Nişantaşı, Maçka gibi dünyaca ünlü markaların yer aldığı alışveriş merkezlerine ve Atatürk havalimanına ulaşım açısından yakın ve avantajlı bir lokasyonda bulunan midtown hotel aynı zamanda metro ağının da geçtiği bir güzergahta olduğundan, otelden hareketle tüm İstanbul’u zahmetsizce gezme imkanı sunuyor. Adımızda taşıdığımız İstanbul’un tanıtımına verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak, tüm odalarımızda ve koridorlarımızda, özel bir kolleksiyon olarak oluşturulmuş İstanbul Fotoğrafları kullanılıyor. 195 adet İstanbul fotoğrafından beğendiğinizi satın almanız da mümkün.
Otelimiz bünyesinde bulunan ve 25 ile 33 m2 arasında değişen 7 Corner Suite, 14 Greenworks , 6’sı Boğaz Manzaralı 53 Deluxe oda kategorisinde toplam 80 odamız, koyu meşe rengi özel yapım mobilyalarla uyumlu , yumuşak, açık renklerde seçilmiş linenlerle yalın ama şık bir atmosfere sahip. Türkiye’de kalite ve çevre yönetimi ile gıda güvenliği konularında, son ISO standartlarına aynı anda sahip tek 4 yıldızlı otel özelliğini taşıyan midtown hotel, çevre bilincini, net rakamlarla ifade edilen tasarruf tedbirleriyle de sürdürülebilir bir proje olarak uyguluyor.
midtown hotel, ödüllü aşçıların çalıştığı, yemek konusunda vizyon sahibi bir mutfaktan çıkan lezzetlerin sunulduğu restaurantı, tatlı ve tuzlu aperatiflerin ve geniş bir kahve menüsünün sunulduğu cafe’si ile de sadece konaklamak değil, keyif ve yeni keşifler peşindeki misafirlerini bekliyor.

Aranan Nitelikler

* Mesleki ve otel tecrübesine sahip,
* Teknik geliştirmelere açık,
* Pozitif düşünen , üretken,
* Ekip ruhu çalışmasına yatkın,
* Vardiyalı çalışabilecek,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Mercure İstanbul Bakırköy Hotel
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MİDTOWN HOTEL İSTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
AVANTGARDE HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
Arts Hotel Istanbul
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
CPF DİJİTAL OFİS ÜRÜNLERİ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

MİDTOWN HOTEL İSTANBUL

Midtown Hotel, şehir merkezinde her biri size evinizdeki konforu sunacak 80 Deluxe odadan oluşuyor.

Midtown Hotel 80 Oda, 24-110 kişi kapasiteli 4 toplantı salonu, Türk ve Dünya mutfaklarından örneklerin sunulduğu ödüllü mutfağı ile 2007 yılından beri şehrin merkezi Taksim’de Misafirlerini ağırlıyor. Midtown mutfağının ödüllü ekibi misafirlerini yeni lezzetlerle buluşturmak için her geçen gün bilinmeyen tatları keşfediyor.

Midtown Hotel İstanbul, dünyanın en iyi, prestijli, seçkin ve karakterli otellerini bir araya getiren Dünya Prestijli Oteller Kulübünün bir üyesidir.

Türkiye’de kalite ve müşteri memnuniyeti, çevre yönetimi ve gıda yönetimi konularında, son ISO standartlarına aynı anda sahip tek 4 yıldızlı otel özelliğini taşıyan Midtown, çevre bilincini, net rakamlarla ifade edilen tasarruf tedbirlerini bir proje olarak uyguluyor.

Midtown Hotel Size İstanbul’u Zahmetsizce Gezme İmkanı Sunuyor..

Midtown Hotel misafirlerine tüm İstanbul’u zahmetsizce gezme imkanı sunuyor. İstanbul’u keşfetmeniz için harika bir konumda olan Midtown Otel, Metro ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. Midtown Hotel kongre ve fuar merkezleri olan İstanbul Kongre Merkezi, Lütfi Kırdar Kongre Sarayı ve Beyoğlu gibi kültür merkezlerine sadece yürüme mesafesindedir.

Midtown Hotel’in Resepsiyon ve Konsiyerj ekibi girişinizden çıkışınıza kadar her konuda 24 saat yardımınıza hazır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları