Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Test ve Devreye Alma Mühendisi - Elektrik Mühendisi

Adana
  • 18.05.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

Firmamızın ADANA ofisi için TAD (Test, Ayar, Dengeleme) - Commissioning (Devreye/Hizmete/İşletmeye Alma) Uzmanı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde personel istihdam edilecektir.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Elektrik veya Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Adana'da ikamet eden,
  • Alanında minimum 3 yıl deneyime sahip,
  • Tercihen Amerikan Hükümet (USACE, US DoS OBO, NAVFAC) projelerinde görev almış,
  • Ölçüm, Test Ayar ve Dengeleme ve Commissioning işleri tecrübesi olan,
  • Otomasyon, Zayıf Akım ve Elektrik Sistemleri ile ilgili proje, uygulama, montaj veya bakım konularında süpervizyon, devreye alma, test alanlarından en az birinde deneyimli,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • MS Office kullanabilen,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

INCOMA MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

2013 Yılında Adana’da kurulan firmamız, bina mekanik sistemlerinde test, ayar, dengeleme TAD ve bağımsız devreye alma Commissioning hizmetlerinin yanı sıra teknolojik ve sürdürülebilir bina projelerinde danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Uzun yıllar uluslararası projelerde üstlenilmiş çeşitli görevlerin bilgi birikimi ile; yeni teknolojiler ve güncellenen teknik, kalite ve çevre standartlarını takip etmekteyiz. En doğru mühendislik uygulamaları sunma amacıyla ulusal ve uluslararası projelerde görev almayı hedeflemekteyiz.

Hedeflerimiz doğrultusunda müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına, firmamız AABC-Associated Air Balance Council tarafından verilen Independent Commissioing Authority sertifikasına sahiptir.

Commissioning işlerinin en önemli alt kollarından biri olan Test, Ayar, Dengeleme TAD işleri için; firmamız, NEBB - National Environmental Balancing Bureau üyesi olup Profesyonel Mesleki Yeterlilik sertifikasına sahiptir.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun şekilde sunulan geniş çaptaki hizmetlerin yanı sıra INCOMA; tam bağımsız, güvenilir ve sunduğu hizmette en kaliteli olmayı kendine ilke edinerek yetkin çalışanları ile Türkiye ve tüm Dünya’da tercih edilebilir olmayı hedeflemiştir.

Ayrıca INCOMA; ulusal ve uluslararası projelerde, gerçekleştirilmesi planlanan işlerin düzenli, kaliteli, verimli ve sürdürülebilir olması için gerek duyulan her zaman know-how’ını, tecrübesini, sertifika ve yetkilerini dürüst bir şekilde hizmet vermekten ve proje paydaşı-çözüm ortağı olmaktan kıvanç duymaktadır
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları