Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Tezgahtar ve Paketleme Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası Şişli, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 21.10.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

Gıda sektöründe pastane - kafe alanında faaliyet gösteren şubelerimizde görevlendirilmek üzere deneyimli Tezgahtar, Tezgahtar Yardımcısı ve yetiştirilmek üzere deneyimsiz tezgahtar yardımcısı personel alınacaktır.

Aranan Nitelikler

*Deneyimli tezgahtar ve yetiştirilmek üzere deneyimsiz tezgahtar yardımcısı,
* Esnek çalışma saatlerine uyumlu,
* Sabah ve öğle vardiyasında çalışabilecek,
* Ekip çalışmasında uyumlu,* Kişisel bakımına özen gösteren,
* İletişimi düzgün,Dinamik, güler yüzlü,
* Avrupa yakasında ikamet eden(ZORLU AVM, VADİ İSTANBUL,TOPHANE şubelerimizde)
*Tezgahtar, Tezgahtar yardımcısı personelleri alınacaktır.

Özet Bilgiler

EASY TRAVELAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
VK KAHVE ÜRÜNLERİ GIDA DAĞITIM SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Kartal, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
BAŞVUR
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
BAŞVUR
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Bugün
BAŞVUR
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EASY TRAVEL

Dünyanın en seçkin hava yolu firmalarını buluşturan Easy Travel, hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlarında en uygun uçak biletlerine ulaşmanızı sağlıyor. Easy Travel'ın kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde tek seferde yüzlerce uçuşu karşılaştırarak en avantajlı uçak biletlerini bulabilirsiniz. 

   Seyahat Planlarınıza Easy Travel ile Başlayın.

   Easy Travel ile profesyonel seyahat acenteniz parmaklarınızın ucunda. Seyahatleriniz için en uygun uçak bileti seçeneklerini bulmak için tek yapmanız gereken, gideceğiniz yeri ve yolculuk tarihlerini seçmek. Easy Travel'ın listelediği uçak bileti alternatiflerini karşılaştırabilir, size en uygun uçak biletini bulup dakikalar içinde rezervasyon veya satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz. Aradığınız bileti kolaylıkla bulmanızı sağlayan Easy Travel'da güvenliğiniz de her zaman ön planda tutuluyor.

   Yaptığınız işlemleri en gelişmiş güvenlik sertifikalarından GeoTrust True Business ID SSL sertifikası ile koruyan sistem sayesinde ödemeleriniz güvenle tamamlanıyor. 

    Yerli ve Yabancı Onlarca Seçkin Hava Yolu Şirketi Easy Travel'da.Konforlu ve güvenli uçuş deneyimi yaşayacağınız seçkin hava yolu şirketleri, Easy Travel ayrıcalıkları ile sizlerle buluşuyor. THY, Pegasus, Atlasjet, Sunexpress gibi yerli birçok hava yolu firmasının uçaklarının listelendiği Easy Travel'da Delta, Lufthansa, British Airways, Emirates, KLM gibi dünyaca ünlü firmaların biletlerini de bulabilirsiniz. Tek bir sayfa üzerinde tüm hava yollarının biletlerini görebilir, sıralayabilir, ek hizmetlere ulaşabilir ve kolayca seçiminizi yapabilirsiniz. Bütçeniz, seyahat planınız için en uygun uçak biletini kolaylıkla bulurken Easy Travel'a özel kampanyalardan, indirimli fiyatlardan ve avantajlardan faydalanabilirsiniz. 

   Easy Travel'ı Takipte Kalın, Avantajları Yakalayınİster son dakika seyahatleri olsun, ister uzun vadeli seyahat planları Easy Travel ile her durumda en ideal ve en avantajlı uçak biletlerini bulmanız mümkün. Easy Travel haber bültenine üye olarak kampanyaları yakından takip edebilirsiniz. E-posta ya da SMS ile alacağınız bilgilendirmeler sayesinde promosyonlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz. Easy Travel sosyal medya hesaplarını takip ederek güncel kampanyaları ve avantajlı rotaları öğrenebilirsiniz.

   İstanbul merkezli Easy Travel, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile uçak biletinizi satın aldıktan sonra da yanınızda. Yaptığınız işlemler konusunda desteğe ihtiyaç duyduğunuzda Easy Travel müşteri hizmetlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. En prestijli hava yolu firmalarının en avantajlı uçak bileti fırsatlarına ulaşmak için doğru adres Easy Travel!Siz de seyahat planlarınıza Easy Travel ile başlayın, dünyanın her yerine en uygun uçak biletleri ile seyahat edin…
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları