Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Tıbbi Tanıtım Mümessili

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bursa, Tekirdağ
  • 29.07.2020
  • 500 - 1.000
Northpharma İlaç Kimya San ve Dış Tic. Ltd. Şti Tıbbi Tanıtım Mümessili İş İlanı

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Northpharma İlaç Kimya San ve Dış Tic. Ltd. Şti

2017 yılında kurulan Northpharma İlaç ,Momvital Pre ,Momvital Plus ve Northvital adlı ürünler ile Türk İlaç piyasasına giriş yapmış firma yapısı ve ürün içerikleri ile Kadın doğum ve İnfertilite branşlarında kabul görmüş bir firma olarak kısa zamanda yerini almıştır.
Gebelik takviye edici Multivitamin pazarında rakiplerine göre inavasyon adımında Momvital DHA adlı ürünü piyasaya çıkararak bu alanda tüm süreci kapsayan üç ayrı dönem için ürünü olan tek firmadır.
Ürünlerinde kullandığı DrCaps teknolojisi, Multivitaminde porobiyotik teknolojisini birleştirmesi, FOLAT,B12,B6 gibi önem sırası yüksek vitaminlerin aktif form olması yüksek arge ürünü olarak farklılık yaratması nedeni ile kısa zamanda ürün ve firma bilinirliliğini yükselterek tercih edilme adımında avantaj sağlamıştır.
Piyasaya verdiği Momvital DHA adlı üründe balık yağı ve Krill birleşimi artısında probiyotikler ile alanında ulaşılmazı hedeflemiştir.
Bu alanlarda gelen başarılı bildirim ve geri dönüşler sonraki süreçte Laktokids Drop adlı ürününümüzü piyasaya verme adımında cesaret kazandırmış bu alandaki farklılığımızın en büyük etkeni MCT Oil teknolojisini probiyotik pazarında ilk kullanan firma olmamızı sağlamıştır.
Yeni dönemde ülkemizde yaygın rastlanan Demir ve D vitamin eksikliği üzerine İspanya Lipofood firması ile yapılan iş birlikteliği adımında alanında ilk Liposomal form demir ve D vitamin kombinasyonu içeren MCT Oil teknolojisi ile piyasaya verdiğimiz Laktofe SR adlı ürünümüz
Güçlü glaktogag özelliği geniş vitamin ve mineral desteği artısında prebiyotik ve bağışıklık sistemi destekleyici Sambutus Nigra içeriğindeki Laktom + ile büyümeye devam etmektedir.
2020 yılı haziran ayı ile çalışan ve ürün sayısının artması artısında  500 m’ yeni ofis ve deposunu hizmete açmış çalışan sayısını 20 kişiye çıkarmıştır. Yüzde yüz Türk sermayeli yapısı yetkin başarı odaklı çalışanları,Alanında öncü ulusal ve uluslar arası iş ortaklıkları ve bu büyümeye vesile olan tüm kullanıcılarımız ile hedefimiz yolunda hızlı adımlar ile ilerliyoruz.
Başarı paylaşıldıça büyür…
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları