Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

BÖLGE BAYİ YÖNETİCİLERİ

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
  • 26.07.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

  • Genel Temizlik ve Teknik Kimyasal ,Çiftlik Grubu ,Su Kimyasalları - Marin Grubu  ve Helal Grubu Ürünleri  satışını yapabilecek,
  • Çalıştığı Bölge de bayiliklerin oluşturulması ve bayi satış hedeflerine ulaşılması için gerekli çalışmalarda bulunmak.Bu amaçla ziyaret edilecek müşterilere,şirketin belirlediği satış fiyatları doğrultusunda satış faaliyetini gerçekleştirmek.
  • Yeni bayi çalışması yaparak,müşteri pörtföyünün artmasını sağlamak
  • Bayilerin tahsilatlarını gerçekleştirmek ve tahsilatların zamanında yapılması için gerekli önlemleri almak
  • Satış ve tahsilatlar ile ilgili istenen raporları tutmak ve bu raporları düzenli olarak ilgili  yetkiliye iletmek

Aranan Nitelikler

  • Üniversite mezunu
  • Bayi yönetiminde en az 3 yıl tecrübeli,
  • Bayi pörtföyü olan,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
  • Sürücü belgesine sahip (aktif araç kullanabilecek),seyahat engeli olmayan,
  • MS ofis programlarını iyi derecede kullanabilen,
  • Ekip çalışmasına yatkın,temsil yeteneğine sahip,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HT GROUP EĞİTİM HİZ SAN TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
Z EĞİTİM GRUBU
İzmir
19.12.2023
BAŞVUR
EGEBİL EĞİTİM KURUMLARI
İzmir
18.12.2023
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
Ankara - Yenimahalle
Dün
British Town Dil Okulları
Ankara
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Dün
İTÜ ETA\VAKFI KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

M.Z KİMYASAL ÜRN. VE TEM. MALZ. GIDA TUR. SAN. TİC. LTD.

-M.Z.KİMYASAL.ÜR.VE TEM.MALZ.GIDA TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ ünvanlı firmamız 2005 yılında kurulmuştur. Genel merkezi İzmir olan firmamız WORLDCHEM markası ile endüstriyel bakım kimyasalları ve temizlik ürünleri üreterek profesyonel satış ekibi ile tüm Türkiye'de faaliyet göstermektedir.

-WORLDCHEM markası her daim kalitesinden ödün vermeden sizlere sunduğu çözüm odaklı konsantre ürünleri sayesinde; satın alınan ürünlerin en ekonomik şekilde kullanımının yolunu açarak tasarruf sağlayan akılcı çözümler sunmaktadır. WORLDCHEM markası müşteri memnuniyetini ve dürüstlüğü ön planda tutan şirket anlayışıyla

-Endüstriyel bakım kimyasalları ve temizlik ürünleri konusunda geniş ürün yelpazesi ve Ar-ge çalışmaları ile sadece temizliği değil HİJYENİ de sağlamaktadır. Yaşamın devamlılığı içim çevresel sürdürülebilirliğin korunmasının gerekliliğine inanıyor ve bunun bilinci ile tüm üretim aşamalarımızın ve ürünlerimizin çevre dostu özelliğine uygun sistemde olmasına önem göstermekteyiz. Fabrikamız son teknoloji üretim tesisi ile üretimini gerçekleştirmektedir. Temizlik, hijyen ve teknik özellikli konsantre hazır ürünlerimizin yanında siz değerli tüketicilerimizin probleminin çözümüne yönelik özel ürün üretimimi de yapmaktayız. WORLDCHEM ailesi olarak hayaller kuruyor ve bu hayallerin hayata geçirilmesi için yeni plan ve projeler üretmeye devam ediyoruz. WORLDCHEM alanında yurtiçi ve yurtdışında kabul gören kalite onay ve tescil belgeleri ,almış olduğu birçok ödülle gurur duymakta ve temiz adımlarla hızla büyümektedir.

-WORLDCHEM olarak hedeflerimize ulaşmamızın ,ürün ve hizmet kalitemizin en önemli teminatının çalışanlarımız olduğu bilincindeyiz. Worldchem ailesi olarak her çalışanımızı da ailemizin bir bireyi olarak görmekteyiz.

-Huzurlu bir çalışma ortamı yaratmanın ,takım ruhunun, ortak sinerjinin ve güçlü bir iletişimin gücüne inanıyoruz. Çalışanlarımıza mesleki eğitim ile sürekli olarak gelişimlerini sağlıyor, şirket içi kariyer planlaması desteği ve imkanı sunuyoruz.

-Adil ücretlendirme politikamız ve ödüllendirme ile personelimizin maddi olarak kazancını sürekli desteklemekteyiz. Katılımcı, adil ve demokratik bir yönetime; kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, öğrenen ve eleştiriye açık bir organizasyon yapısına sahibiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları