Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Temizlik Görevlisi
ANS GIDA YATIRIM A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Depo Sayım Elemanı
ANS GIDA YATIRIM A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
Kantin Görevlisi
ANS GIDA YATIRIM A.Ş.
Zonguldak - Merkez
12.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

Unlu Mamuller Usta Yardımcısı

  • 30.06.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

İstanbul Avrupa Yakasında bulunan imalathanede çalıştırmak üzere deneyimli UNLU MAMÜLLER USTA YARDIMCISI  aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Unlu Mamüller alanında en az 3 yıl tecrübe sahibi,
Simit,poğaça ve pasta konusunda tecrübe sahibi,
Yeniliklere açık,
Hijyen sertifikasına sahip,
İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren,
Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, dinamik,
Ekip çalışmasına önem veren,
Yoğun iş temposuna, vardiya sistemine ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Gourmet Garage
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş, İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer, İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ANS GIDA YATIRIM A.Ş.

-Temellerinin 1986 yılına dayandığı ANS Şirketler Grubu birçok alanlarda yaptığı yatırımları 2004 yılında Muğla’da ANS Grup şemsiyesi altında toplamıştır. 60’i aşkın noktada, gruba bağlı şirketlerdeki 400’ü aşkın çalışanıyla farklı sektörlerde faaliyet gösteren ANS Şirketler Grubu, inşaat, catering, vending, gıda,  food&beverages ve otopark sektörlerinde yenilikçi bir yaklaşım ve sürdürülebilir büyümeyi hedeflemektedir.

-Uluslararası çapta hizmet anlayışına sahip olan firmamız yatırım odaklı olup her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ederek, sektörde lider markalar arasında yer almıştır. Doğru ve kaliteli hizmetin ancak mutlu ve işini sahiplenen çalışanlar ile gerçekleştirilebileceğine inanan ANS Şirketler Grubu, personel yönetiminde şeffaflığı, objektif performans takibini, ortak amaç yaratmayı, doğru eğitim ile değer katmayı, yetkilendirme ve fikir paylaşımını ilke edinmiştir.

Mutlu Müşteri;

  • Doğru ve kaliteli hizmetin ancak mutlu ve işini sahiplenen çalışanlar ile gerçekleştirilebileceğine inanan ANS Şirketler Grubu, personel yönetiminde şeffaflığı, objektif performans takibini, ortak amaç yaratmayı, doğru eğitim ile değer katmayı, yetkilendirme ve fikir paylaşımını ilke edinmiştir.
Planlı Kalkınma Stratejisi;
  • ANS Şirketler Grubu, kalite ve müşteri memnuniyetinin en önemli kriter olduğuna inanmaktadır. Faaliyet gösterdiği alanlarda tüm süreçleri değerlendirmeye alarak üretim, ürün ve hizmet kalitelerini her zaman en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.
Araştırmacı;
  • ANS Şirketler Grubu, hizmet verdiği sektörlerdeki sürekli değişen ihtiyaçların bilinci ile her zaman araştırma ve iş geliştirme odaklı çalışmalar gerçekleştirmektedir. Bu amaçla gerek yönetimsel, gerek üretimsel her süreci doğru altyapı ve yatırımlar ile desteklemektedir.
MİSYONUMUZ
  • Bir yandan uzman ve güler yüzlü kadrosu ile hızlı, kaliteli, ekonomik ve ulaşılabilir hizmet sunarken, diğer yandan da daima insan hayatına katkı sağlayacak çözümler üretmektedir.
VİZYONUMUZ
  • Şirket olarak hedefimiz, faaliyet gösterdiğimiz sektörlerdeki markalarımızı yurt içinde ülke lideri; yurt dışında ise güçlü ve uluslararası standartta “dünya markası” haline getirmektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları