Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 10.07.2020
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

FİRMAMIZIN BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, ÖZVERİLİ VE ÇALIŞKAN ÜRETİM ELEMANI- PAKETLEME İŞÇİSİ ALINACAKTIR.

Vardiyalı ve yoğun çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,·        
Dikkatli ve sorumluluk sahibi,·         
Üretime ait araç ve ekipmanların kullanımına özen gösteren,·         
Tanımlanmış ve eğitimi verilmiş iş güvenliği ve hijyen kurallarınadikkat eden,·      
Öğrenmeye açık,·         
Çalışma alanının temizliğine ve düzenine dikkat eden,·       
 Anadolu Yakasında ikamet eden.

Aranan Nitelikler

En az ilkokul mezunu 
Erkek adaylar için askerliğini yapmış
Tam zamanlı

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Son 1 Ay
BAŞVUR
TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
19.03.2024
BAŞVUR
ELEKTROTEKNİK KLİMA SAN. ve TİC A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
ART Otomobil Aksamları San. ve Tic. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
NİPPON PAİNT TURKEY BOYA SAN. TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İZ BASKI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
14.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
27.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
Easy Mix Gıda Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SBS BİLİMSEL BİO ÇÖZÜMLER

-SBS Bilimsel Bio Çözümler, Gıda Yüksek Mühendisi Propolis Uzmanı Aslı Elif Tanuğur Samancı, Ziraat Mühendisi Arıcılık Uzmanı Taylan Samancı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde öğretim görevlisi Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu tarafından Türkiye’de daha önce üretilmeyen propolisi yine Türkiye’de ilk kez “Sözleşmeli Arıcılık” modeli ile üretmek adına KOSGEB destekli Ar-Ge projesi ile 2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te kurulmuştur. Türkiye’de ilk defa yerli üretimini başlattığı propolis için, yine İTÜ ARI Teknokent’te geliştirdiği özütleme yöntemi ile Ar-Ge, inovasyon, girişimcilik ve ihracat alanlarında 14’ü uluslararası toplam 28 farklı ödüle layık görülmüştür. Arı ürünleri alanındaki uzmanlığı ile yurt içinde BEE'O ve BEE’O UP, yurt dışında ise BEE&YOU markasıyla, propolis, arı sütü, polen, arı ekmeği ve ham bal; ayrıca arı ürünleri içeren doğal karışımlar, tabletler, damlalar, spreyler üretmektedir. Ürünlerini, Amerika, Kore, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, İsveç, İngiltere, Kıbrıs, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Suudi Arabistan’a ihraç etmekte ve Anadolu propolisini bir dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. 500 sözleşmeli arıcı, 150 bin arı kovanı, 3000 metrekarelik tesisi ve 95 kişilik uzman kadrosu ile Türkiye’nin en büyük propolis üreticisidir.

-BEE’O Propolis; Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği “Sözleşmeli Arıcılık” modeliyle arı ürünleri üretimi gerçekleştirmektedir. Bu model ile kontrollü koşullarda, kovandan sofraya izlenebilir üretim sağlanmaktadır. Uzman ekibinde yer alan ziraat mühendisleri ve arıcılık uzmanları kontrolünde, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yer alan arıcılarla birebir çalışılmakta, eğitim ve malzeme desteği verilmektedir. Şu anda Türkiye genelinde 500 sözleşmeli arıcı ve 150.000 arı kovanı ile çalışmalara devam edilmektedir. Uygulanan Sözleşmeli Model ile her bir arıcının ürettiği ürünleri kesin olarak hangi rakamdan alacağının taahhüdü de verilerek bu şekilde “Adil Ticaret” sağlanmaktadır. Sözleşmeli arıcılardan toplanan propolis, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te geliştirilen Ar-Ge yöntemi ile özütlenerek inovatif katma değerli yeni ürünlere dönüştürülmektedir; yurtiçi ve yurdışında online, perakende ve eczane kanallarında satışa sunulmaktadır.

-Ürünler; Türkiye’de online olarak kendi e-ticaret sitesi www.beeo.com.tr üzerinden ve Carrefour Gurme, Macrocenter, Migros vb. 1500 perakende satış noktasında ayrıca BEE’O UP markasıyla 10.000 eczane kanalında; Amerika’da ise yine kendi e-ticaret sitesi www.bee-and-you.com üzerinden ayrıca Amazon, Wallmart, E-bay’de ve 3500 satış noktasında tüketicilerle buluşturulmaktadır. Bunun yanı sıra 13 ülkeye ihraç edilmektedir.

Misyonumuz;
  • Gıda alanında, özellikle arı ürünlerindeki uzmanlığımız ile güvenilir ve doğal yeni ürünler ve uygun teknolojiler geliştirmek; sektöre araştırma-geliştirme ve eğitim hizmetleri sunmak; Türkiye’de arıcılık ürünlerinin kalitesinin ve güvenliğinin uluslararası düzeyde kabulünün ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için sektöre katkıda bulunmaktır.
Vizyonumuz;
  • Yenilik ve sürekli gelişme yaklaşımı ile uzmanlık üzerine kurulu, bilgi üreten, doğal ve güvenilir ürünleri ve teknolojileri geliştiren, Türkiye’de arıcılık sektörünün gelişimine ve sürdürülebilirliğine destek vererek önderlik eden, uluslararası tanınırlığı ve saygınlığı yüksek bir firma olmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları