Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Gıda Mühendisi

  • 14.12.2021
  • 100 - 200
MEDİ ÖZEL GIDA Sanayi ve Ticaret A.Ş. Üretim Gıda Mühendisi İş İlanı

İş Tanımı

Gıda ve Tarımsal Sanayi sektörünün en iyi ve seçkin şirketlerinin yer aldığı TİTİZ AGRO GRUP şirketimizin, Kemalpaşa/İzmir'de bulunan Medi Özel Gıda işletmemizde Üretim (Gıda) Mühendisi ekip arkadaşı arayışımız bulunuyor.

Aranan Nitelikler

* Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,
* Gıda güvenliği ile ilgili kanun, standart ve uygulamalara hâkim,
* İngilizce dil bilgisine sahip,
* Ekip çalışmasına yatkın ve analitik düşünebilen,
* Kalite sistemleri konusunda bilgi sahibi,
* Analizci, dikkatli ve detaycı,
* Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyumlu çalışabilecek,
* Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan,
* B sınıfı ehliyet sahibi

Özet Bilgiler

TİTİZ AGRO GRUPAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İzmir
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TİTİZ AGRO GRUP

TİTİZ AGRO ve GRUP Şirketleri

TİTİZ AGRO GRUP’un tarihçesi;
  • 1980 yılında “Dr. Kamil Savaş TİTİZ” tarafından Antalya’da kurulan Ant-Tarım A.Ş. ile başlamıştır. Şirketimizin kuruluş amacı tarım sektöründe; üretim, pazarlama ve danışmanlık konularında faaliyet göstermektir. Şirketimizin ilk ticari faaliyeti, çiftçilere pancar motoru satmasıyla başlamıştır.
  • 1982 yılında Antalya Tarım A.Ş. unvanıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam şirketimiz, 1986 yılında uluslararası bir ortaklık ile Hollandalı De Ruiter Seeds DRS yeni adıyla Monsanto firmasının Türkiye Distribütörlüğünü almış, sebze tohumları satışı ve pazarlaması alanında faaliyet göstermeye başlamıştır.
  • 1988 yılında Antalya Çamköy’de kesme çiçek üretimine ve ihracatına başlayan firmamız, tarla bitkileri ve sebze tohumlarının ithalatı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlanması ve benzeri konularda faaliyet göstermek amacıyla 1993 yılında Bursa Karacabey’de Agromar A.Ş. unvanıyla yeni bir şirket daha kurmuştur.
  • Kesme çiçek üretiminden sonra; 1996 yılında sebze fidesi üretimi amacıyla ilk fide üretim tesisi Antalya Fide A.Ş. kurulmuştur. Türkiye’de ilk kez aşılı fide 1998 yılında Antalya Fide A.Ş. işletmemiz tarafından üretilmiştir.
  • Daha sonra 1998 yılında Mersin’de Çukurova Fide A.Ş. ve Bursa’da Agromar Fide A.Ş. işletmelerini kurmuştur. 2004 yılında İzmir’de Ege Fide A.Ş., 2006 yılında Likya Fide A.Ş. işletmesi ve 2012 yılında da Dalgıçlar Fide A.Ş. kurulmuştur.
  • De Ruiter Seeds Monsanto - Antalya Tarım A.Ş. işbirliği ile Antalya Gaziler’de 2003 yılında araştırma ve deneme istasyonu kurulmuştur.
  • Süs bitkileri fidesi ve çeliği üretmek amacıyla 2003 yılında Antalya Tarım A.Ş. ve Alman Fleurnova GmbH firmalarının ortak yatırımı olarak, Antalya Pınarlı’da Fleurantalya A.Ş. kurulmuştur. Bu ortaklığın devamı olarak 2008 yılında Kenya’da Kentalya şirketi kurulmuştur.
  • Kesme çiçek üretim alanlarının genişlemesiyle; kesme çiçek üretiminin ve ihracatının yılın on iki ayında devam edebilmesi için 2000 yılında Isparta’da yayla şartlarında ve 2010 yılında da Burdur Çamlık’da kesme çiçek üretimine başlanmıştır.
  • Tohum üretimi, 2002 yılında Agromar A.Ş.’de hibrit mısır ve ayçiçeği tohumu ve 2005 yılında da ihracat amaçlı tohum işleme faaliyetlerine başlanmıştır.   Gıda sektöründeki faaliyetler, İzmir Kemalpaşa’da faaliyet göstermekte olan Medi Gıda A.Ş. 2001 yılında Antalya Tarım A.Ş. bünyesine dahil edilmiştir.
  • Islah projelerine, 2007 yılında Tübitak ve Sanayi Bakanlığı’nın desteği ile başlanmıştır. Antalya Tarım A.Ş. sebze tohumları ve Agromar A.Ş.‘de tarla bitkileri tohumları üzerinde ıslah çalışmalarına devam edilmektedir.
  • 13.06.2012 tarihinde TİTİZ AGRO GRUP kurularak bütün şirketleri çatısı altında toplamıştır.
Antalya Tarım, Antalya Fide, Fleurantalya, Antalya Tarım, Antalya Tarım AR-GE, Likya Fide 1 & 2, Çukurova Fide, Ege Fide, Medi Özel Gıda, Agromar ve Titiz Agro Grup A.Ş. işletmeleri TİTİZ AGRO GRUP olarak;
Tohum Üretimi, Fide & Aşılı Fide Üretimi, Gıda Üretimi, Süs Bitkileri Üretimi, Kesme Çiçek Üretimi ve AR-GE alanlarında Üretim, Satış – Pazarlama ve Islah olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

TİTİZ AGRO GRUP; tarımsal sanayi sektörünün en iyi ve seçkin şirketlerinin yer aldığı, Antalya merkezli bir şirketler topluluğudur. Akdeniz, Ege ve Marmara bölgelerinde kurulu modern tesislerinde tohum, fide, çiçek ve işlenmiş sebze üretmekte, ülkemiz gereksiniminin önemli bir bölümünü karşılamak yanı sıra, dünyanın dört bir yanına ihraç etmektedir. TİTİZ AGRO GRUP ileri teknoloji, yüksek kalite, kesintisiz araştırma-geliştirme ve koşulsuz müşteri memnuniyetine verdiği önemle, tarım sektörünün en büyük ve saygın kuruluşları arasında yer almaktadır.

TİTİZ AGRO GRUP’da insan, kurumsal gelişmenin odağıdır. İnsan aklı, bilgisi, emeği ve hayal gücü her zaman yüksek itibar görür ve koşulsuz desteklenir. Titizlik, mükemmeliyetçilik, yaratıcılık, çalışkanlık, dürüstlük ve sadakat temel nitelikler olarak tanımlanmıştır. “Çalışan Memnuniyeti” kurumsal yapının ana eksenlerinden biridir ve her düzeyde özenle gözetilir.

TİTİZ AGRO GRUP'daki mevcut iş fırsatlarını Yenibiris.com üzerindeki ilanlarımızdan takip edebilirsiniz.
Duyurulan pozisyonlara başvurabileceğiniz gibi ileride oluşacak pozisyonlarda da değerlendirilmek üzere şirketimize elektronik posta "Genel Başvuru" yapabilirsiniz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları