Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ÜRETİM/MONTAJ CNC BİRİMLERİMİZ İÇİN İŞÇİ ARIYORUZ.

  • 11.08.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

Şirketimizin üretim/montaj, CNC birimlerinde görevlendirilmek üzere bay/bayan ekip arkadaşları arıyoruz.
Erkekler için   askerlik görevlerini yapmış olmaları, İzmir şehir merkezinde oturmaları önceliklerimiz arasındadır.
Zorunlu üretim koşulları dışında şirketimizde haftanın 5 iş günü çalışılmaktadır. 
Yeniliklere açık, kurumsal çalışma koşullarına uyum sağlayabiliyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

Aranan Nitelikler

Meslek lisesi ve dengi okullardan mezun arkadaşların şirketimize ve çalışma tempomuza adaptasyonu daha hızlı gerçekleşiyor.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İzmir
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

F.G.S OTO LPG TANKLARI VE PARÇALARI ÜRETİM LTD.ŞTİ.

LPG oto tankları üretiminde sektörün lider kuruluşları arasında yer alan SAKA 1996 yılından beri dış ve iç pazarlara yönelik üretim yapıyor. Konya’da 4 bin 500 metrekarelik kapalı alanda, imalat tesisleri bulunan SAKA fabrikası; kalitede, güvenilirlikte dünyanın saygın LPG Oto Tankı üreticilerinden biri kabul ediliyor. Firma kalitesini; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesi, ISO 3834 Kaynaklı İmalat Yeterlilik belgesi başta olmak üzere birçok belge ile tescil etmiştir. Ayrıca LPG Tank imalatımız Avrupa Norm Standardı olan ECE R67-01 regülâsyonun gereklerine uygun sürdürmektedir.
Şirketimiz; Sıralı Otogaz Sistemi ve yeni nesil motor teknolojileri alanında yurt içi ve yurt dışındaki bayilerine hizmet veriyor. SAKA çevre odaklı teknolojiyle, LPG oto tankı üretiminde sektörün ‘doğa dostu’ endüstri kurumları arasında yer almaktadır. Ürünlerimiz dünya çapında çok sayıda ülkeye satılmaktadır. SAKA’nın sağlık, eğitim, çevre ve sokak hayvanlarıyla ilgili olarak bir dizi sosyal sorumluluk projeleri bulunuyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını İhsan Fırat yapmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları