Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Mühendisi

  • 23.11.2022
  • 20 - 50

İş Tanımı

Atık kağıtların yeniden işlenmesi yolu ile gri karton ve mukavva  üreten şirketimizde aşağıda genel yeterlilikleri ve kısa iş tanımı  belirtilen Üretim Mühendisi gereksinimiz bulunmaktadır.

  Üretim Planlamadan gelen “İş Emrine”  göre üretim süreçlerini takip etmek ve kaliteli ürün üretilmesini sağlamak. Üretilen ürünler için harcanan zaman, işçilik , fire ve verimlilik ile ilgili sürekli araştırmalar ve analizler yaparak, istatistik oluşturmak, Kullanılan ERP Sistemine (Canias) üretim verilerinin eksiksiz girilmesini sağlamak ve kontrol etmek, 5S, Yalın Üretim faaliyetlerine katılmak, kendisine bağlı olan ekiplerle bu konuda çalışma yürütmekKişisel Koruyucu donanımların kullanımını sağlamak.Tesiste verimlilik, kalite ve İSG ile ilgili gerekli aksiyonları almak Hammadde ve ambalaj malzemelerinin takibini yapmakKendisine bağlı bulunan personelin sevk ve idaresini sağlamak.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden mezun. ( Tercihen Makine , Endüstri , Elektrik & Elektronik , Kimya Mühendisliği)
  • Ekip çalışmasına yatkın. Tercihen en az 2 yıl bir fabrika da benzer pozisyonlarda çalışmış.
  • İnsan ilişkilerinde başarılı , ekip yönetme becerisine sahip.
  • Raporlama yeteneği yüksek. Vardiyalı çalışabilecek.
  • Çorum/Sungurluda ikamet eden veya edebilecek.
  • Literatürü takip edecek kadar İngilizce bilgisine sahip.
  • MS Office uygulamaları bilgi ve tecrübesine sahip olan ve  daha önce herhangi bir ERP programı kullanmış olan.
  • Değişime açık, inovatif, fikir üreten 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SUN-KA KAĞIT VE KARTON SAN.TİC.LTD.ŞTİ

 Sun-Ka  Kağıt Sanayi atık kağıttan yeniden işlenmesi yolu ile karton imalatı gerçekleştirmek amacıyla 1989 yılında kurulmuştur.

Bu alandaki deneyimi,ürün kalitesini sürekli iyileştirme anlayışı üretim kapasitesinin artışı ve yeni teknolojinin sürekli izlenmesi ve uygulanması Sun-Ka Kağıt'ı sektöründe özel bir yere getirmiştir.

Sun-Ka Kağıt sektöründe sürekli olarak yeni teknolojileri takip etmekte ve makine parkını yenilemektedir.Bu çalışmalar neticesinde yakın geçmişte yeni yatırımlarla Sun-Ka Kağıt üretim kapasitesini 2 katına çıkarmıştır. Sektöründe her zaman öncü olmayı kensine ilke edinmiş SUN_KA Kağıt Lamine edilmiş Ebat Gri ve Pembe Karton imalatı konusunda uzmanlaşmış piyasada bulunan standart ölçülerdeki ürünler yanı sıra müşteri talebine bağlı olarak özel ölçü lamine ebat karton üretimide gerçekleştirmektedir.

Uluslararası pazarlama bölümümüzün sistemli çalışmaları ile artık Sun-Ka uluslararası pazarda da yerini almıştır. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları