Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Personeli - Elektrik / Elektronik Konularında Deneyimli

İstanbul Anadolu Yakası
  • 11.06.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

Laboratuvar cihazları konusunda üretim yapan firmamızın üretim ve servis kadrosunda görevlendirilecek yeni takım arkadaşları aramaktayız Takımımıza katılacak arkadaşlardan temel beklentimiz yüksek enerjili olmaları, hayal gücü geniş olması, yenilikçi, gelişmeye ve geliştirmeye açık olmaları, temel iş disiplinine sahip olmalarıdır.

Takımımıza katılmaya aday olan arkadaşlarımızın üretim aşamalarındaki montaj, elektrik işleri, kurulum ve satış sonrası teknik servis hizmetlerinde görev almasını beklemekteyiz. Bu nedenlede bu konularda en az 1 yıl tecrübeye sahip olmalarını beklemekteyiz. 

Aday olan arkadaşlarımızın öğrenmeye ve eğitime açık, sorumluluk alma isteği olan, yaptığı işin sonunda mutluluğunu yaşayabilecek arkadaşlarımızın aşağıda belirtilen temel beklentileride karşılamaları durumunda bizlere başvurularını ulaştırmalarını bekliyoruz. 

Aranan Nitelikler


  • Meslek lisesi veya üniversitelerin 2 yıllık Elektrik/Elektrik ve Elektronik, İklimlendirme ve soğutma bölümlerinden mezun
  • İklimlendirme ve soğutma bölümleri mezunlarının  soğutma konusunda deneyimi olması tercih sebebidir.
  • Montaj konusunda tecrübe ve becersi olan
  • Aktif araç Kullanabilen 
  • Yurtiçi veya yurt dışı seyahat engeli olmayan
  • Esnek çalışma saatlerine uygun
  • Teknik Servis ve/veya montaj konusunda tecrübesi olan
  • MS ofis programlarını kullanabilen
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
NET BORU SANAYİ VE DIŞ TİCARET KOLL. ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
KOZ PLASTİK KART SİSTEMLERİ VE REKLAMCILIK SAN.TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
12.02.2024
BAŞVUR
ELEKTROTEKNİK KLİMA SAN. ve TİC A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
BAŞVUR
NİPPON PAİNT TURKEY BOYA SAN. TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
AK-PLAST PLS.AMB.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
ART Otomobil Aksamları San. ve Tic. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FORBI LABORATUAR SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ

-Forbi Laboratuvar Sistemleri 25 yılı aşkın bir tecrübesiyle konusunda yerli üretim yapma hayalini gerçekleştirmek amacı ile kurulmuştur. Kurucularının 25 yıldan fazla gerek laboratuvar kimyasalları gerek laboratuvar ekipmanları gerekse laboratuvar yönetimi konusundaki tecrübesi sektördeki öncü firma olma vizyonumuzu ortaya çıkarmıştır. Bu vizyonun gerçekleşmesi için hem çalışanlarına hem de ARGE çalışmalarına yatırım yapan bir firma olarak sektördeki haklı yerimizi kısa zamanda aldık.

-Uluslararası iş ciddiyeti ve milli benlik bilincinin bileşimi olarak doğan firmamız, hizmetindeki farklılığı da iş ortaklarına yaşatmaktan mutluluk duymuştur. Deneyimlerini ve birikimlerini ihtiyaç duyan paydaşlarımızla onların kazanımları için paylaştık paylaşmaya da devam edeceğiz. Yaptığı ve yapacağı üretimlerle sektöründeki farklılık bilincinde öncülük bayrağını taşıyan bir firma olmanın onurunu taşıdık ve taşımaya devam ediyoruz. Bu bilinçle yurt dışı çalışmalarımıza da ağrılık vererek ülkemiz değerlerini yurt dışına taşımaya devam edeceğiz. Hizmet yayıldıkça kalite artmalı anlayışı ile yurt içi hizmet ağımız gün geçtikçe gelişmektedir.Forbi ailesi olarak sizlerle iş ortağı olmanın gururu ve mutluğunu taşıyoruz.

Vizyonumuz;
  • Forbi Laboratuvar Sistemleri kuruluşu itibari ile vizyonel bir firma olmayı kendine prensip edinmiştir. Bu bağlamda kurulurken vizyonunu logosuna aktarmış ve her aşmada logosunu kullandığı her yere de vizyonunu taşımıştır. Beyaz zemin üzerine tasarlanan logo vizyonumuzun temeli olan dürüstlük anlayışımızı simgelemektedir. Halka üzerindeki açıklık dünya ile bilimsel alışverişi simgelemektedir. Bizler bilimsel aracılık misyonunu üstlenmiş firmalar olmalıyız ki ülkemizdeki bilimsel çalışmalara destek olabilelim. Sektörümüzün çalışanlarının temel amacı yaptıkları analizi doğru ekipman ve az maliyet ile hassas olarak yapabilmektir. Verdiğimiz hizmetin doğruluğu mavi damladaki onay işareti ile bütünleşmektedir.
ISG Politikası;
  • Forbi Laboratuvar Sistemleri yürüttüğü üretim programı ve şirket geneline yaymayı hedef edindiği işçi sağlığı ve iş güvenliği uygulamaları ile kalite alt yapısını genişleterek güçlendirmektedirKalite önce insanla başlar bilinci ile çalışmayı tüm ekibimizle yaşayarak yaşatıyoruz. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları