Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Sorumlusu

İzmir
  • 22.07.2020
  • 1000+

İş Tanımı

*İZMİR/MENEMEN TÜRKELLİ BELDESİNDE BULUNAN, İTHALAT İHRACAT YAPAN FİRMAMIZA ÜRETİM SORUMLUSU ARIYORUZ.

Meslek Yüksek Okullarının Makine, Makine Teknolojisi vb. bölümlerinden mezun,

.Autocad, 2 ve 3 boyutlu çizim programlarını kullanabilen,

Üretim tesislerinde en az 2 yıl bakım, onarım ve kurulum faaliyetlerinin yürütülmesinde deneyim sahibi olmak,

Takım çalışmasına yatkın, iş birliği becerisi yüksek ve sorumluluk alabilen,

Office programlarını iyi derecede kullanabilen,

Erkek adaylar için askerliğini yapmış,

Aranan Nitelikler

İşin Tanımı;

Buhar hattı ve sıvı gübre üretimi konusunda teknik bilgiye sahip,

Fabrikada tüm üretim, makina, tesis ve teçhizatları için Planlı Bakım Sistemi'nin oluşturulması ve yürütülmesi faaliyetlerinde rol almak.

Periyodik (haftalık,aylık,yıllık) koruyucu/önleyici bakım faaliyetlerini geliştirme, planlama ve gerçekleştirme faaliyetlerinde çalışmak.

Planlı Bakım Sistemi için gerekli prosedürleri, talimatları ve dokümanları hazırlama, devamlı olarak güncelliğini koruma faaliyetlerinde çalışmak.

İhtiyaç duyulan güncel bakım talimatlarının hazırlanması, sahada buna uygun işlemlerin yapılıp yapılmadığının denetlemesini yapmak.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

FENER MEKANİK ELEKTRİK İNŞ.TUR.SAN ve TİC.LTD.ŞTİ
İzmir - Aliağa
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İzmir, İzmir - Bornova, İzmir - Karabağlar, İzmir - Buca, İzmir - Konak, İzmir - Bayraklı, İzmir - Karşıyaka, İzmir - Balçova, İzmir - Gaziemir, İzmir - Çiğli
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Edirne
Son 1 Hafta
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bergama, İzmir, İzmir - Güzelbahçe, Giresun, Trabzon, Trabzon - Akçaabat, Ordu - Ünye, Ordu - Ünye, Rize - Ardeşen, Rize, Manisa - Salihli, Manisa - Akhisar, Manisa - Kırkağaç, Manisa, Muğla - Milas, Aydın - Kuşadası, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Ayvalık, Kocaeli - Gebze, Kocaeli, Bursa, Bursa - Orhangazi, Bursa - Karacabey, Antalya, Afyon, Konya - Akşehir, Konya
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KİMTAR KİMYA GÜBRE MADENCİLİK SAN.TİC.AŞ.

KİMTAR

Türkiye’nin önde gelen kükürt tedarikçilerinden KİMTAR olarak, Granül, Lump ve Toz kükürt çeşitleri ile birlikte NP/NPK gübre çeşitlerini de dünyanın farklı bölgelerine tedarik etmekteyiz. 16 yıllık başarı dolu iş hayatımız boyunca ürünlerimizin ihracatını gerçekleştirmekteyiz. Müşteri memnuniyeti ve işimize duyduğumuz saygı vizonumuzu ve misyonumuzu oluşturmaktadır.
  • ''Dünyanın Her yerine Teslimat Yapıyoruz!''
Son 5 yılın finansal verileri göz önüne alacak olursak; Asya, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu başta olmak üzere dünyanın birçok farklı yerine %76 oranında ihracat gerçekleştirdik. Tedarik sürecinde ilgili malları konteynerlere yüklüyor, uluslararası özel kuralları dikkatle takip ederek dünyanın istenilen herhangi bir yerine gönderiyoruz. Özenle sürdürdüğümüz bu operasyon süreci Kimtar olarak bir başka önem verdiğimiz değeri oluşturuyor.

ÜRÜNLERİMİZ;
  1. Kükürt Ürünleri
  2. Gübre Ürünleri
  3. Kimyasallar
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları