Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim/Vardiya/Planlama/Bakım Mühendisleri

İstanbul Avrupa Yakası
  • 26.12.2022
  • 100 - 200

İş Tanımı

KILIÇ AMBALAJ olarak 1994 yılında İstanbul Merter de 4500 m²’lik bir alanda başlayan matbaa sektörü içindeki yolculuğumuz, yerli sermaye destekli iş akışımız, K.Maraş, Kayseri, Konya ve Ankara’da bulunan şubelerimiz ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmet vermektedir. Yaklaşık 22.000 m² alanda, yıllık 30.000 tonluk üretim hacmimiz ile 200’ün üzerinde kişiye istihdam sağlamaktayız. Ofset baskılı karton ve laminasyonlu kutu ambalajın kullanıldığı bir çok sektöre hizmet vermenin yanı sıra flekso baskı ve stand üretiminde de pazar hacmimizi ve üretim kapasitemizi her yıl arttırmaktayız.      

2015 yılından itibaren, sektöründe atılımlar yapan ve pazar lideri olmak üzere gayret gösteren firmamız; insan kaynakları politikamızı geliştirerek, daha nitelikli işgücü yaratma ve istihdam etme yolunda adımlar atmış ve gelişmiş teknolojiye sahip üretim sahamız ile yurtiçi çalışmalarımızın yanı sıra, yurtdışı pazarında da büyük bir iş akışına sahip olmuştur. Gücümüzü ve enerjimizi, alanında tecrübeli ekip arkadaşlarımız ile birlikte, daima iş ortaklarımızın memnuniyetini gözeterek, titiz çalışma bilinciyle güven arz eden bir ticaret anlayışını benimsemiş olup, hızlı ve kaliteli üretim yaparak ‘’KILIÇ AMBALAJ‘’ firmaların sektördeki ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Gelişen iş potansiyelimizi artırmak ve üretimde hedeflerimize ulaşmak üzere "ÜRETİM/PLANLAMA/VARDİYA/BAKIM MÜHENDİSLERİ" pozisyonlarında yeni çalışma arkadaşlarımızı aramıza katılmaya davet ediyoruz.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Endüstri/Makina/Mekatronik Mühendisliği Bölümlerinden mezun,0-2 yıl deneyimli yada yetiştirilmek üzere deneyimsiz,Kıraç, Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü, K.Çekmece, Sefaköy, Yenibosna, Bağcılar, Altınşehir, Ispartakule, Bahçeşehir, Sultangazi bölgelerinde ikamet eden (servis güzergahlarımızdır)
Bay adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış,
ERP Sistemleri hakkında bilgi sahibi ya da kullanmış,
Kalite Yönetim Sistemleri hakkında bilgi sahibi yada deneyimlemiş
Analitik düşünebilen, Raporlama becerisi yüksek,
Farklı bakış açıları ile çözüm sunabilen ve çözüm odaklı çalışan,
Sistemsel bakış açısıyla olayları irdeleyip sonuç çıkartabilen,
Titiz ve dikkatli çalışan,
İletişim becerisi yüksek ve ikna kabiliyeti olan,
Takip yeteneği yüksek, uyumlu ve sorumluluk sahibi adaylar.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Dün
STAR ÇELİK SAN VE TİC LTD
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
VİZYON KARAVAN DİZAYN ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Çatalca
4.03.2024
BAŞVUR
ŞOTEKS ETİKET TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
güral elektrik malzemeleri tic. ve san.a.ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
ERFE GROUP AKILLI CİHAZ VE GİYİM TEK. SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Dün
ENGİN GRUP ŞİRKETLER GRUBU
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kastamonu, Kütahya
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

KILIÇ AMBALAJ VE MATBAACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

1994 yılında İstanbul'da kurulan Kılıç Ambalaj, kurulduğundan beri büyümeyi hedefleyen, günümüzün yoğun ve rekabetçi pazarında, kalıcı ve sağlam bir yer edinmiş ve daima farklı olmanın, ilkleri sunabilmenin mutluluğunu yaşamıştır.

Bütün bunların getirdiği tecrübe ve profesyonelleşmenin ışığında, halen toplam 18.000 m2 kapalı toplamda 22.000 m2 üzerine kurulu fabrikamızda, modern makine parkuru, tecrübeli çalışanlarıyla ulusal ve uluslar arası birçok firmaya hizmet vermektedir.

Şirket olarak kaliteyi, verimliliği amaç edinirken bunun yanında çevreciliği de her zaman esas olarak kabul edecek ve bu ilkeler ışığında daha da büyüyerek yoluna devam edecektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları