Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Yabancı Dil Öğretmeni
İSTEK KUŞADASI OKULLARI
Aydın - Kuşadası
Son 1 Hafta
Branş Öğretmeni
İSTEK KUŞADASI OKULLARI
Aydın - Kuşadası
Son 1 Hafta
Firmanın Tüm İlanları

Yabancı Dil Öğretmeni

  • 25.05.2022
  • 20 - 50

İş Tanımı

İnsani değerlerle donatılmış, sorgulayan, araştıran, üreten nesiller yetiştirmeyi amaçlayan, küresel standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyen, tüm çalışmalarında kaliteyi ön planda tutan 21.Yy eğitim becerilerine hâkim, Öğrencilerini hayallerindeki geleceğe hazırlayacak İSTEK Okulları Kuşadası Kampüsünde görevlendirilmek üzere İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.

Aranan Nitelikler

* İSTEK VAKFI VİZYON – MİSYONUNA UYGUN OLMAK 

* Üniversitelerin İlgili bölümlerinden mezun,

*  Pedagojik formasyon sertifikasına sahip,

*  Milli Eğitim tarafından Özel Öğretim Kurumlarına atanması yapabilecek durumda olan, 

*  Alanında en az 5 yıl deneyim sahibi,

*  Güncel mesleki gelişmeleri takip eden,

*  İletişim ve temsil yeteneği güçlü, 

* Ekip çalışmasına yatkın,

*  Eğitim Teknolojilerini etkin olarak kullanabilen, 

* Yenilikçi, üretken ve uzak görüşlülük sahibi,

*  Erkek adaylarda askerlik yükümlülüğü bulunmayan.

*  Veli-öğrenci-öğretmen iletişimine önem veren ,

* Özverili – çalışkan – esnek çalışma saatlerine uyumlu olabilecek  İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ arayışımız bulunmaktadır

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
Aydın - Kuşadası
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
Aydın
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
Aydın
Bugün
BAŞVUR
EDUSTAR EĞİTİM DANIŞMANLIK YAYINCILIK TİC. LTD. ŞTİ.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Dil Kursları
Aydın - Nazilli
Bugün
BAŞVUR
MARKALAR BİRLİĞİ GENEL MERKEZ
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
İngilizce Anaokulu (Kids A loud)
Aydın
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Dil Kursları
Aydın
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İSTEK KUŞADASI OKULLARI

İSTEK KUŞADASI OKULLARI 1985 yılında Bedrettin Dalan tarafından kurulan İSTEK Vakfı, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, çağdaş ve girişimci nesiller yetiştirmektedir.

Bugün Anasınıfından Üniversiteye uzanan bir eğitim zincirine sahip kurumumuz  ile ülkemizin geleceğinde söz sahibidir.

İSTEK KUŞADASI Okulları olarak tam donanımlı sınıfları, yarı olimpik yüzme havuzu,tenis kortu,Kapalı spor salonu, resim ve seramik atölyeleri, dans salonları, tam donanımlı maker laboratuvarı, 3B tasarım sınıfı ve bilişim teknolojileri sınıfı,350 kişilik Konferans salonu ile Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi ile Kuşadası’nda İSTEK Ailesini en iyi şekilde temsil etmektedir. 

VİZYONUMUZ:Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, aklın ve bilimin ışığında, günümüz koşullarına ve hızla gelişen dünyanın gereksinimlerine ayak uyduran, yüksek donanımlı, insan haklarına saygılı, çağdaş, hoşgörülü, çevreye duyarlı, hayvan haklarına saygılı, geleneksel değerleri benimsemiş, aydın, kültürlü insanların yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adımızı duyurmak.

 MİSYONUMUZ:Atatürk ilkelerini bilen ve özümseyen, ve demokrat bireyler yetiştirerek iyi yurttaş olmanın koşullarını hazırlamak.Çerçevesi olan, ezberciliğe dayanan eğitimin kalıplarını kırarak deneysel, sorgulayıcı, araştırıcı ve teknolojik bir eğitim anlayışını hayata geçirmek.

Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek gençleri güçlü bir eğitim programı ile desteklemek.Yabancı dil eğitimlerine gerekli önemi vererek Almanca, İspanyolca ve İngilizce dillerinde dilsel gelişimi sağlamak.

Ana dil sevgisini ve sanat zevkini geliştirerek, duygusal zekası yüksek, duyarlı, ulusal değerlere saygılı, üretken, ahlaklı, dinamik beyinleri dünya merkezli bir eğitim anlayışıyla yetiştirmek.

 Disiplin Anlayışı:İSTEK Kuşadası Okulları öğretmenleri ve yöneticileri, öğrencilerinde görmek istedikleri davranışları, önce kendileri göstererek onlar için iyi bir rol model oluşturur.Öğrencinin kişilik gelişimini göz önünde tutarak, sağlıklı seçimler ve tercihler yapmalarına yardım eder.Disiplin kavramını uyulması gereken kurallar listesi,   amaçlı etkinlikler, uygun çevrede, birlikte çalışma, kendi kendini kontrol çerçevesinde değerlendirir.

Amaçlarına, yeteneklerine, isteklerine  ve geçmiş bilgilerine uygun olarak hazırlanan bir eğitim programı hazırlayarak öğrenciyle   işbirliği içinde olur.İyi bir rehberlik sistemi oluşturarak sorunlar ortaya çıkmadan önlem alır.Etkin bir veli-okul ilişkisi kurarak veli ile işbirliği yapar.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları