Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yatırım Uzmanı ve Yardımcıları

  • 1.07.2020
  • 200 - 500

İş Tanımı

Yatırım Uzmanları ve Uzman Yardımcıları arıyoruz… 
1990 yılından beri faaliyet gösteren, Türkiye Sermaye Piyasalarının köklü aracı kurumlarından Marbaş Menkul Değerler A.Ş. olarak, Marbaş Menkul Değerler A.Ş. büyüme planlaması çerçevesinde, sermaye piyasalarında kendini geliştirmek isteyen ve bu sektörde kariyer sahibi olmak isteyen ‘Yatırım Uzmanı ve Uzman Yardımcıları’ aramaktayız.Adaylar Hisse senedi, Vadeli işlemler, Kaldıraçlı işlemler, Call Center, Operasyon, Bilgi İşlem alanlarında Genel Müdürlük, İstanbul ve Ankara’daki şubelerinde değerlendirilecektir. Görev tanımı ilginizi çekiyor ve aşağıda belirttiğimiz özelliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz.

Aranan Nitelikler

ARANAN NİTELİKLER

Üniversitelerin İşletme, Finans, Ekonomi, Matematik, Mühendislik vb. bölümlerinden mezun ya da olmaya yakın, En az SPF Düzey 1 Lisansına sahip ya da 6 ay içerisinde sahip olabilecek, Sermaye piyasası araçları ve pazarları hakkında bilgi ve deneyime sahip, İletişim becerisi yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı, Takım çalışmasına yatkın, Analitik düşünme ve problem çözme becerisi olan, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olan, 


GÖREV TANIMI

Yurtiçi satış stratejisi ve hedefleri doğrultusunda müşterisi olan, CRM ve referans müşteri listeleri kullanarak kurumun faaliyetlerini tanıtmak, satış faaliyetlerini yürütmek ve kuruma yatırımcı kazandırmak, Yatırımcıların aracılık faaliyetine ilişkin tüm işlemlerini gerçekleştirmek, Araştırma bölümünün hazırladığı genel yatırım tavsiyelerini yatırımcılara aktarmak, Müşteri memnuniyeti çerçevesinde, yatırımcıların tüm işlemlerini takip etmek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TACİRLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TACİRLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KARİNA YATÇILIK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MEDEX ELEKTRONİK TİCARET VE HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
HAT-SAN GEMİ İNŞAA BAKIM ONARIM DENİZ NAK.SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Bugün
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
HT HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
MİRAY YAYINLARI
Ankara
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MARBAŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş

Marbaş Menkul Değerler 1990 yılından beri Türkiye sermaye piyasalarında faaliyet göstermektedir. Türkiye’de yerleşik, lisanslı ve denetlenen bir yatırım şirketi olan kurumumuz, çalışmalarına İstanbul’da 2 ve Ankara 1 toplam 3 noktadan 50 personel ile devam etmektedir.

Hisse senedi işlemleri, vadeli işlem ve opsiyon piyasası (viop) işlemleri, kaldıraçlı alım satım (forex) işlemleri, varant işlemleri, tahvil ve bono işlemleri, yatırım fonu alım satım işlemleri ve araştırma hizmetleri olmak üzere yatırımcılara bir finansal süpermarket anlayışıyla bütünleşik hizmet verilmektedir.  

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları