Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Geliştirme Takım Lideri

İstanbul Anadolu Yakası
  • 23.09.2020
  • 0 - 20

İş Tanımı

.NET ile geliştirilen masaüstü/web projelerinin ve yazılım grubunun yönetimiKendi ürünümüz olan MEGA muhasebe, ticari, ERP programlarının geliştirilmesi ve revizyonu

Aranan Nitelikler

- Yazılım Projeleri-ekibi yönetmiş- .NET, MS-SQL ve Raporlama araçları kullanarak masa üstü uygulamalar geliştirmiş,

- İngilizce dokümanları takip edebilecek bilgiye sahip,- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş,

- (Ticari uygulama, ERP, web tabanlı geliştirme bilgileri öncelikli tercih nedenidir)

- (İşyeri Ataşehir ’dedir. İstanbul Anadolu yakasında ikamet etmesi ve Erkek adayların askerlikle ilişkisi olmaması gerekmektedir)

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

MEGA İŞ ÇÖZÜMLERİ YAZILIM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

1984 yılından beri oluşan birikimiyle, yazılım üretimi, pazarlaması, eğitim ve desteği konusunda hizmetlerini sürdüren Mega Yazılım, müşteri taleplerinin değerlendirilmesi doğrultusunda hayata geçirdiği projeler ve işlevsel ürünleri ile sektördeki başarısını devam ettiriyor.

İş Çözümleri Yazılımları üreten, pazarlayan, eğitim destek ve danışmanlığı veren uzman bir yazılım evi olan Mega Yazılım, muhasebe, ticari, sektörel, MIS, MRP, ERP gibi iş yazılımları ve İnternet – web yazılımları konusunda uzman bir firmadır.

Türkiye çapında 200 civarında çözüm evi, bayi, eğitim kurumu gibi dağıtım kanalıyla, müşterilerine yaygın ve yerinde hizmet sunan Mega Yazılım, geniş ürün yelpazesiyle, KOBI - küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelere, ihtiyaçlarına uygun çözümler üretilmekte, gerektiğinde proje bazlı yaklaşımla, firmaya veya sektöre özel çözümler de üretilebilmektedir.

Müşteri odaklılığı ilke edinen Mega, tüm ticari, mevzuata dair ve teknolojik gelişmeler çok yakından takip edilmekte ve ürünlerine en kısa zamanda yansıtmaktadır. Geniş ve değişik sektörlere dağılmış yaygın müşteri profili ile oluşan bilgi birikimi, tekrar tüm kullanıcılara yansıtılarak müşterilerinde verimlilik artışı sağlanmaktadır.

Teknolojiyi kullanan ve teknoloji üretmeye gayret eden kuruluş olma çabasında olan MEGA, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda etkin yazılım evi olma hedefiyle hareket etmektedir.

MEGA YAZILIM, YASAD (Yazılım Sanayicileri Derneği), ve TUBİDER (Türkiye Bilişim Sektörü Derneği) ve BİYESAM (Bilişim ve Yazılım Eser Sahipleri Meslek Birliği) üyesidir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları