Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Geliştirme Uzmanı

  • 19.08.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı


  Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark binasındaki AR-GE Merkezimizde görevlendirilmek üzere, geliştirmekte olduğumuz,  Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) uygulamamızın, tasarım ve geliştirme faaliyetlerinde istihdam edilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. 

  2005 den beri yazılım sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Faaliyet alanımız özel hastaneler ve üniversite hastaneleridir. Türkiye' nin en büyük özel hastaneleri ve vakıf üniversite hastanelerinde uygulamamız çalışmaktadır. 
Ana projelerimiz arasında, Hastane Bilgi Yönetim Sistemi, Laboratuar Bilgi Yöentim Sistemi, Radyoloji Bilgi Yönetim Sistemi ve Mobil uygulamamız bulunmaktadır. Bunların yanı sıra yardımcı projelerimiz vardır. 

  Uygulamalarımız Türkiye genelinde 90 in üzerinde kurumda ve 4.000 den fazla farklı terminalde çalışmaktadır. Geliştirdiğimiz otomatik güncelleme yapısıyla kurumlarımızın tümünde güncel uygulamamız çalışmaktadır. Günde yaklaşık 50.000 yeni dosya üzerinde, en az 10.000.000 process in çalıştığı bir sistem olan projelerimiz, Oracle veritabanı aktif ve ileri düzeyde kullanmaktadır. Görsel arayüzler hariç yapılan hemen hemen tüm işlemler veritabanında 1000' nin üzerindeki Procedure'ler, Fuction'lar, Package'lar ve Trigerr'larla yapılmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen üniversitenin ilgili bölüm mezunu
  • Tercihen Oracle veri tabanında bilgi sahibi olmak,
  • Tercihen PL/SQL, SQL bilgisine sahip olmak,
  • Object Oriented programlama teknolojilerine hakim,
  • Tercihen Delphi/C# ile proje geliştirmiş olan,
  • Tercihen Sağlık sektöründe yazılım geliştirmiş,
  • Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip, 
  • Öğrenmeye açık, dürüst ve çalışkan,
  • Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerisi yüksek,
  • Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 3 yıl tecilli olmaları gerekmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Mt Bilgi Teknolojileri Dış Tic. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
20.02.2024
BAŞVUR
TürkMedya
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SİNERJİ BİLİŞİM DANIŞMANLIK

Sinerji Bilişim Hakkında
Merkezi İstanbul' da olan firmamız 2004 yılında kurulmuştur. Firmamız sağlık sektöründe, HBYS “Hastane Bilgi Yönetim Sistemi” alanında, kullandığı teknoloji ve benimsediği yenilikçi bakış açısı ile sektörün önde gelen firmaları arasına girmiş olmanın haklı gururunu taşımaktadır.
Firmamız ülkemizin tümüne yayılmış yüzden fazla özel sağlık kurumu referansı ile   sektöründe en önde gelen firmalar arasına girmeyi başarmıştır.Sağlık sektöründe bilgi teknolojilerinin kullanılması ile hem hizmet veren hem de hizmet alanlar için etkinliğin ve verimliliğin artırılması ana hedefimizdir.Müşteri odaklı bir organizasyon yapısı olan Sinerji Bilişim, bu doğrultuda her sağlık kurumu için özel hizmet vermeyi amaçlamaktadır.
Bu hedef doğrultusunda satış sonrası 7/24 saat destek hizmeti sunmaktadır.Firmamızın başlıca hedefleri;
- Dünyanın önde gelen firmaları ile birlikte uzmanlık alanlarımızı genişleterek Tıp, Laboratuvar ve Endüstri sektörlerinde yeni ufuklar açabilmek, işletmecilik çözümlerini oluşturarak, etkinliğimizi sürekli artırmak.
- Müşterilerimizin ulusal ve uluslararası koşullar ile teknolojiler doğrultusunda artarak çeşitlilik gösteren gereksinimlerini ve beklentilerini aşarak karşılamak böylece müşterilerimizle sürekli bir beraberlik oluşturarak, etkin rekabetçi yaklaşım ile karlılık hedeflerine ulaşmak.
- Çalışanlarımıza, yaratıcılıklarını üretkenliğe dönüştürebilecekleri ve geleceğe güvenle bakabilecekleri bir çalışma ortamı hazırlamak.- İddialı ve yetenekli gençler için çekim merkezi olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları