Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Uzman Yardımcısı

  • 28.07.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Sektörde 16 yıldır faaliyet gösteren BilimSoft Yazılım Medya Hizmetleri bünyesinde çalışmak üzere php veya c# dillerinden birisi konusunda orta seviye bilgili uzman yardımcısı olarak çalışacak,gülmeyi bilen ekip arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Php geliştirme dili ve ortamları başta olmak üzere, mysql db, wordpress framework, c# dili ve geliştirme ortamları hakkında bilgi sahibi olmak, yazılım geliştirme dünyasının hevesli ve ilgili bir üyesi olmak, programlama dillerine fanatikçe değil çözüm sağlayıcı olmak isteyen bir geliştirmeci gözüyle bakmak, ekip çalışmasına yatkın ve gülümseyen bir dünya vatandaşı olmak, temel aradığımız niteliklerdendir.

Ayrıca ata binebilen, balık tutabilen, tatlı su akvaryumculuğundan anlayan, güzel fıkra anlatabilen,melemen yapabilen (domatesleri küçük kesenler tercih sebebi) sabah insanlara güler yüzle selam verebilen arkadaşlar özellikle başvurabilirler. Ama asık suratlı, süper kahraman güçleri olan arkadaşlar lütfen bizi mazur görsünler ve başvurmasınlar.
Bu ilanı neden verdiğimizi anlayıp, temel ihtiyacımız olan yetkinliklere sahip olan arkadaşları, tüm yazılım geliştirme sevdalılarını ilanımıza başvurmaya bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BAŞARI YAZILIM BİLGİSAYAR DAN.HİZM.SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Mövenpick Living, Çamlıvadi
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, Tekirdağ - Muratlı
Son 1 Hafta
OTTOMARE HOLIDAYS TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
13.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BilimSoft Yazılım Medya

BilimSoft - Usable Enterprise Grid & Cloud Solutions

Cognitive Process Perspective


BilimSoft delivers comprehensive Grid & Cloud Solutions for companies and institutions, increasing user productivity to access applications and computing resources. Our product portfolio empowers Grid & Cloud infrastructures by increasing usability and user-friendliness, without sacrificing flexibility and control.BilimSoft delivers industry leading software products aimed at company-wide management and optimization of computing and visualization resources.

BilimSoft qualified personnel can provide consulting services related to technical computing portals, grid and HPC technologies, cloud computing, remote visualization, application grid-enablement, data exchange and collaboration, Software as a Service, and grid intelligence.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları