Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Türkiye'nin birden fazla lokasyonunda işletmesi bulunan ve hizmet esasına göre çalışan büyük bir kuruluşun İstabul'da faaliyet gösteren Bilişim Teknolojileri Müdürlüğü'ne bağlı çalışacak Yazılım Uzmanı alınacaktır.

Aranan Nitelikler

*Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden veya teknik bölümlerden mezun (Bilgisayar, Matematik, İstatistik, Endüstri, Elektrik-Elektronik veya benzeri mühendislik bölümlerinden)
*NET (ASP.net Core MVC, C#.NET) dillerinde ve bu dillerle geliştirilen, MS SQL veri tabanı etkileşimli, web tabanlı projelerde en az 3 yıllık deneyim sahibi,
*MS SQL ve T-SQL konusunda en az 2 yıllık deneyim sahibi, geliştirilecek projeler için veri tabanı tasarımı yapabilecek veya mevcut veri tabanını genişletebilecek,
*Javascript ve Javascript Ajax konularında deneyimli,
*Tercihen MS SQL veri tabanı yönetimi yapabilecek,
*Microsoft İşletim Sistemine hakim,
*Mesleki makaleleri anlayacak ve sorun çözebilecek derecede, tercihen iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip,Yeni teknolojilere açık ve öğrenmeyi seven,Problem çözme, planlama ve takip ederek sonuçlandırma yeteneğine sahip,
*İnsan ilişkilerinde başarılı ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
*İletişim kabiliyeti yüksek,
*Erkek adaylar için askerliğini yapmış,
*Tercihen Avrupa yakasında ikamet eden,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Mt Bilgi Teknolojileri Dış Tic. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
20.02.2024
BAŞVUR
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ DERNEĞİ AT YETİŞTİRİCİLİĞİ VE YARIŞLARI İKTİSADİ İŞLETMESİ

-Jokey Kulüp; 23 Ekim 1950 tarihinde dönemin Cumhurbaşkanı ve Başbakanının onayları alınarak o dönemin Devlet Bakanı Fevzi Lütfi Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekili Saim Önhon, Halim Sait Türkhan, Nejat Evliyazade ve Sait Akson tarafından kuruldu. 14 Nisan 1951'de de Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın katılımıyla Kulübün lokali Ankara Ziya Gökalp Caddesinde açıldı.

-1954 yılında; İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplam 43 yarış günlük bir program uygulanmıştı. Günümüzde ise bu 3 ilimize, Adana, Bursa, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır ve Kocaeli de eklenerek yarış yapılan il sayısı 9'a çıkartılmış ve at yarışları yıl boyunca aralıksız olarak düzenlenmeye başlamıştır.

-Türkiye Jokey Kulübü'nün uygulamaları sonucunda yarış gelirleri artmış ve bu gelirlerle büyük yatırımlar gerçekleştirilmiştir. 9 ilimize yapılan modern hipodrom tesislerinin yanı sıra at yetiştiriciliği hizmetlerine de büyük önem verilmiştir. 12 Ekim 1986 tarihinde olağanüstü bir kongre kararıyla, Türkiye Jokey Kulübü Merkezi İstanbul'a alınmıştır. 1950 yılında 24 kişi olan Asli Üye sayısı bugün 117 kişiye ulaşmıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları