Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yönetici Asistanı (Home Office)

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Antalya, İzmir
  • 11.03.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

Yurtdışında 3D Oyun Geliştirme alanında 15 yıldır faaliyet gösteren firmamız için iyi seviyede İngilizce bilen, başlangıçta uzaktan (home office), daha sonra Türkiye'de kurulacak ofisimizde çalışacak 2 Yönetici Asistanı arıyoruz. 
*Başvurularınızı ön yazı ile yapmanızı rica ederiz. 


Çalışma Şartları:
Maaş + Sigorta+Bonuslar+Her yıl duzenli artiş

Şirket Tanımı:
Şirketimiz 3D stüdyo tarzı İrlanda’da kayıtlı bir şirkettir. Stüdyomuzda Second Life oyununa ve diğer 3D satış sitelerine içerik yapıyoruz. Şirket çalışanlarımızın sayısı 5-10 arasında değişiyor; 5 kişi sabit ful-time, diğerleri freelancer base değişken. Neredeyse her çalıştığımız arkadaşla 5+ yıl çalıştık ve 15 yıl içinde hiç kimsenin maaşını bir gün bile geciktirmedik; Tabi bunun en büyük sağlayıcıları şu an aradığımız yönetici asistanı (ları) oluyor.
Şirket operasyonlarımızın bir kısmini Türkiye’ye taşımak istiyoruz, bunun yanında yatırımlarımızı çeşitlendirmek istiyoruz. Başlangıçta 4 Creative + 2 İdareci (yönetici asistanı) bir takım oluşturmak istiyoruz (gönlümüzden geçen ege veya güney sahillerinde denize yakın bir yerde bir stüdyo açıp, takımı buraya toplamak).

Görev Tanımı:
Stüdyomuzda bir genel müdür bulunmakta. Alacağımız kişiler bir nevi sağ ve sol kol pozisyonunda olacaklar. 100+ maddelik devamlı yapılması gereken işler bulunuyor (bunların birçoğunu günlük isler oluşturuyor). Bu işler asistanlar arasında paylaştırılacak fakat bu işler değişmeli olacak (kimin neyi iyi yaptığına göre). Görevlerin bir kısmı şunlardır:

- Creative-yönetici arasındaki iletişim (communication) (iş paylaştırma, iş geri alma, review iletme, sonuç alma, eğitim, memolar, düzeltilmesi gereken şeyler vs.)
- Günlük faaliyet raporları
- Project management (planlama, var olan kişilere assign etme, yoksa yapacak insanlar bulma, time management etc.)
- Döküman isleri
- Listing and editing
- Customer support
- Existing personal jobs
- Hiring personal jobs
- Creating daily log
- Managing freelancer jobs

Beklentiler:
  • Her işin (büyük yada küçük) iyi yapılmasını isteriz. Her isin en az %40’ının çok iyi, %50 sinin iyi olmasını bekleriz. İşini iyi yapan birisi bize iyi bir resim gibidir, saatlerce seyredebiliriz. İyi iş tanımımız: işin verildiği zaman içinde (hatta öncesinde) olması gerektiği gibi olmasıdır (Yani mesele kablo döşemek değil ışığın yanmasıdır)(Buda skill (ehillik), motivation ve focus gerektirir)
  • Yapılan her efor mutlaka görülür (kısa vadede olmasa bile uzun vadede karşılığı mutlaka verilir).
  • Yaratıcı işlerin satmasının yolu kaliteli ve etkileyici olmasıdır, dolayısı ile yaptığımız her şeyde bu iki şeyi hedefleriz, bekleriz.
  • Organize ve sistemli bir şekilde çalışılmasını isteriz.
  • Her zaman ön hazırlık yapılmasını (her işin basarısının temel taşıdır), araştırma yapılmasını isteriz.
  • Sonuç almak için var olan hangi element varsa onun kullanılmasını, bir yol olmuyor ise başka bir yol denenmesini isteriz.
  • Olumlu bir şeyi nasıl yaptığınızı saatlerce dinleyebiliriz fakat olmayan bir şeyi neden olmadığı çokta önemli değildir.
  • Kutunun dışında düşünebilme yeteği olmasını isteriz.
  • Herkesin bir fikrinin olmasını severiz fakat hiyerarşik düzeni daha çok severiz, herkesin bunun farkında olmasını isteriz (disiplinli rahatlık diyebiliriz).
  • Her fikrin geçerli bir disipline (ilim, bilim, din gibi) dayandırılmasını isteriz, bana göre, bence gibi şeylere ancak kendini kanıtladıktan sonra değer veririz.
  • İşimiz her ne kadar zevkli gibi gözükse de çok yoğun gergin stresli bir iştir (it requires immense amount pressure to create anything good, such as diamond). O yüzden olumlu, pozitif, kavgacı olmayan arkadaşlarla çalışmayı yeğleriz.
  • Süreklilik bizim için çok önemlidir. Süreklilikten kastettiğimiz streak tir. Yani her maçı kazanarak şampiyon olan yoktur, fakat kazanarak streak yapabilen ve bunu da geliştirebilen takımlar şampiyon olurlar (yani 5 maç kazanma streak, sonrasında 1 kaybedip sonra 6 kazanmak gibi).Biz kazanan kişiyi çok iyi oynayan kişiye tercih ederiz.
  • Focus (odaklanma) bir doğal yetenektir ve her insanda miktarı değişir, alacağımız arkadaşta bunun ortalama üstü olmasını bekleriz. Mesela her işin bir core u vardır, fakat iş dallanıp budaklandıkça core bulanıklaşır, alacağımız arkadaşın bu core u kaybetmemesini, kaybetse bile re-course yapabilmesini isteriz.
  • İşte ödül-ceza sistemini benimseriz. Sürekli ve iyi yapılan işleri ödüllendiririz, kötü yapılan işler tekrar ederse çok kızarız.


Öneri:
CV’niz ya da başvurunuz da sizin bir işinizdir(hatta sizin ilk işinizdir), kendinize yatırımınızdır. İnsan küçük işi nasıl yaparsa büyük işi de öyle yapar.
Oturup bir seferde 1 saatte doldurmayın, sorulara o anda aklınıza ne gelirse cevap vermeyin; biraz araştırın, fikir danışın, gidin bir kahve içip üzerinde düşünün. Bir CV de ya da başvuruda aranan ve istenen şeylerin çoğunu gösterebilirsiniz. Mesela yaratıcılık aranıyorsa kendinizi tanıtan bir video yapın (hatta para verip profesyonel bir şekilde yaptırın), bu hem sizin ne kadar transparan olduğunuzu hem de özgüven ve yaratıcılık gibi özelliklerinizi gösterir. İyi bir yerde çalışmak, iyi bir şey elde etmek, iyi para kazanmak için iyi bir şey yapın.

Bir şeyi yazarken doldururken cevaplarken büyük ihtimal verdiğin cevap herkesin verdiği cevaptır (ilk akla gelen genelde herkesin ilk aklına gelendir), farklı olmak için, ilk aklınıza gelen cevabı vermeyin.

Becerebilirseniz başvurunuzun içine hiçbir olumsuz cümle kelime koymayın (pozitif bir insanım deyip sonra negatif kelimeler kullanmak mantıksız bir şeydir)

Yazdığınız her şeyi, her özelliği kanıtlayın ya da kanıtlanabilir şeyler yazın. Örneğin; Dürüstlük bir virtue değildir, zaten herkes dürüst olmalıdır, dahası bunu kanıtlayabilirseniz yazın, keza hard-working (çalışkanım) diyorsanız bunu kanıtlayın, yaratıcıyım diyorsanız mesela resim çiziyorum deyin bunları da gösterebilin. Klişeler içleri doldurulabildiğinde powerful şeylerdir. Bence şöyle bence böyle diye yazmayın. Yazdığınız her şey ortak kabul gören bir referansa göre kanıtlanabilir olsun.

CV nizin içine 2000 maaş beklentisi yazıp, bizim sorumuza 4K yazmayın, başvurunuz baştan sona tutarlı olsun.

Her şirket (corporate) bir insanı para kazanmak için tutar, hiç bir şirket kimseyi dünyayı değiştirmek için tutmaz (başvurdugunuz her yere alınmanın sırrı budur). Buna yoğunlaşın, var olan özellikleriniz, donanımız buna nasıl katkıda bulunur ona göre yazın. Şirketi sizinle para kazanabilecegine ikna edin.

Aranan Nitelikler

MUST:
A good level of English
Well-orginized with computing skills
Postive
Problem solving skills
Workable
Hard-working
Responsible
Self-motivated
Continuity
Quick learner
Interpersonal skills

DESIRABLE:
Some design skills (even some painting, drawing, sewing etc.)
Some graphic design skills

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
Doğa Koleji
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
DEMİRÖREN MEDYA
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
SEEWORLD TÜRKİYE
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İPEKYOLU KUYUMCULUK
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ESTEQUAL TECHNOLOGIES LTD

3D Content Providers and Game Development
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları