Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Muhasebe Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 8.03.2022
  • 100 - 200

İş Tanımı

Mali işler departmanında, bilet muhasebesi ve genel muhasebede çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • ORKA ve ARKMAN programına hakim,
  • Turizm sektöründe tecrübeli,
  • Bilet muhasebesinde bilgi sahibi,
  • Genel muhasebe süreçlerine hakim,
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Ofis programlarını iyi derecede kullanabilen,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • İngilizce dil bilgisine sahip,
  • Profesyonel iş tecrübesine istinaden referans verebilecek,                                                                                                                                                                                                                                                                        Çalışma arkadaşı aramaktayız. Ofis Şişli / Ramada'da olup, tam zamanlı olarak çalışmaktayız.

Özet Bilgiler

EASY TRAVELAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
KEYNES MUHASEBE DENETİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
ARTI GRAVÜR A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Dün
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
TEKÇELİK İÇ VE DIŞ TİC.İNŞAAT SAN. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Son 1 Hafta
BAŞVUR
HASANOĞLU MÜH. İNŞ. TAAH. SAN. TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DENGE MALİ MÜŞAVİRLİK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
BAŞVUR
VİS VANA LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
19.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EASY TRAVEL

Dünyanın en seçkin hava yolu firmalarını buluşturan Easy Travel, hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlarında en uygun uçak biletlerine ulaşmanızı sağlıyor. Easy Travel'ın kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde tek seferde yüzlerce uçuşu karşılaştırarak en avantajlı uçak biletlerini bulabilirsiniz. 

   Seyahat Planlarınıza Easy Travel ile Başlayın.

   Easy Travel ile profesyonel seyahat acenteniz parmaklarınızın ucunda. Seyahatleriniz için en uygun uçak bileti seçeneklerini bulmak için tek yapmanız gereken, gideceğiniz yeri ve yolculuk tarihlerini seçmek. Easy Travel'ın listelediği uçak bileti alternatiflerini karşılaştırabilir, size en uygun uçak biletini bulup dakikalar içinde rezervasyon veya satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz. Aradığınız bileti kolaylıkla bulmanızı sağlayan Easy Travel'da güvenliğiniz de her zaman ön planda tutuluyor.

   Yaptığınız işlemleri en gelişmiş güvenlik sertifikalarından GeoTrust True Business ID SSL sertifikası ile koruyan sistem sayesinde ödemeleriniz güvenle tamamlanıyor. 

    Yerli ve Yabancı Onlarca Seçkin Hava Yolu Şirketi Easy Travel'da.Konforlu ve güvenli uçuş deneyimi yaşayacağınız seçkin hava yolu şirketleri, Easy Travel ayrıcalıkları ile sizlerle buluşuyor. THY, Pegasus, Atlasjet, Sunexpress gibi yerli birçok hava yolu firmasının uçaklarının listelendiği Easy Travel'da Delta, Lufthansa, British Airways, Emirates, KLM gibi dünyaca ünlü firmaların biletlerini de bulabilirsiniz. Tek bir sayfa üzerinde tüm hava yollarının biletlerini görebilir, sıralayabilir, ek hizmetlere ulaşabilir ve kolayca seçiminizi yapabilirsiniz. Bütçeniz, seyahat planınız için en uygun uçak biletini kolaylıkla bulurken Easy Travel'a özel kampanyalardan, indirimli fiyatlardan ve avantajlardan faydalanabilirsiniz. 

   Easy Travel'ı Takipte Kalın, Avantajları Yakalayınİster son dakika seyahatleri olsun, ister uzun vadeli seyahat planları Easy Travel ile her durumda en ideal ve en avantajlı uçak biletlerini bulmanız mümkün. Easy Travel haber bültenine üye olarak kampanyaları yakından takip edebilirsiniz. E-posta ya da SMS ile alacağınız bilgilendirmeler sayesinde promosyonlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz. Easy Travel sosyal medya hesaplarını takip ederek güncel kampanyaları ve avantajlı rotaları öğrenebilirsiniz.

   İstanbul merkezli Easy Travel, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile uçak biletinizi satın aldıktan sonra da yanınızda. Yaptığınız işlemler konusunda desteğe ihtiyaç duyduğunuzda Easy Travel müşteri hizmetlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. En prestijli hava yolu firmalarının en avantajlı uçak bileti fırsatlarına ulaşmak için doğru adres Easy Travel!Siz de seyahat planlarınıza Easy Travel ile başlayın, dünyanın her yerine en uygun uçak biletleri ile seyahat edin…
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları