Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yurt Dışı ve Yurt İçi Operasyon Destek Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 23.08.2021
  • 100 - 200
KAPPA TUR Yurt Dışı ve Yurt İçi Operasyon Destek Elemanı İş İlanı

İş Tanımı

KAPPATUR TUR ORGANIZASYON DEPARTMANINA INCOMING VE OUTGOING OPERASYON MERKEZİNDE 
Turizm sektöründe güçlü ve güvenilir bir yer edinmiş Türsab A grubu Tur Operatörü ve TURSAB , THY , IATA üyesi olan şirketimize,
* Kariyer ve gelecek hedefleri olan,
* Yurtdışı paket turlarımız için Otel fiyatları ve Yurtiçi Otel, Kültür turları organizasyonlarını yapabilecek,
* Gruplarımız için Otel,  Uçak opsiyonları, yeni destinasyonlara paket tur düzenlenmesi, diğer tur operatörlerinin satış fiyat kontrolleri düzenli yapılarak , satılabilir yeni ürün oluşturulması gibi çalışmaları azim ve disiplinle yapabilen,
* İletişim yönü güçlü ve Takım çalışmasına uyumlu olan,
* Şirketimizi istakrarlı kişiliği ile temsil edebilecek, zaman içerisinde terfi ederek şirket bünyesinde yükselme hedefleri olan çalışma arkadaşları aramaktayız.

Kappa Tur, turizm sektöründe Sosyal Medya, yazılı basın ve internet ortamında her gün düzenli olarak düzenlediği turların ilanlarını veren, müşteri memnuniyeti en yüksek olan ve Seyahat Danışmanlarına tur satışlarında en yüksek satış primini ay sonunda maaşları ile birlikte biriktirmeden peşin ve düzenli olarak veren, sezonluk olarak değil sürekli çalışma ortamı sunan tek tur operatörüdür.

Yurtiçi ve Yurtdışı operasyonda tercihen İngilizce ve/veya Fransızca, İtalyanca veya İspanyolca dillerinden en az birini bilen turizme ve dinamik calışma temposuna ayak uydurabilecek yoğun dönemlerde esnek mesai saatlerine uyum sağlayabilecek turizm alanında çalışma azmi ve kariyer hedefi olan çalışma arkladaşları ekibimize alınacaktır.

Aranan Nitelikler

KAPPATUR GENEL MÜDÜRLÜK HARBİYE OPERASYON MERKEZİMİZE,

* EN AZ 1 YIL TURİZM ACENTESİNDE OPERASYON DENEYİMİ OLAN

* ULAŞIM SORUNU OLMADAN ULAŞABİLECEK ADAYLAR TERCİHİMİZDİR.

* ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZDA ARADIĞIMIZ EN ÖNEMLİ ÖZELLİK İSTİKRAR VE YÜKSELME HEDEFLERİ OLAN AZİMLİ VE ÇALIŞKAN OLMALARIDIR.

TURİZM SEKTÖRÜNÜN ESNEK MESAİ SAATLERİ BAŞVURU YAPARKEN MUTLAKA DİKKATE ALINMALIDIR.
(yabancı lisan İngilizce ve tercihen İtalyanca veya Fransızca veya İspanyolca lisanlarından birini)

ÜCRET ADAYLARIN SEKTORDE DENEYİMLERİNE İSTİKRARLI ÇALISMA GEÇMIŞLERİNE BAĞLIDIR.
MAAŞ+ SGK + YEMEK + (PRIM, ÇALISMA AZMİ VE İSTİKRARINA GÖRE DÖNEMSEL)

* TURIZM OTOMASYON PROGRAMLARINI KULLANABILEN PERSONEL ADAYLARI TERCIHIMIZDIR.

YABANCI DİL BİLEN ÇALISMA İSTİKRARI VE KARİYER HEDEFLERI OLAN ADAYLAR İSTİKRARI VE ÇALIŞMA AZMİNE İKNA OLUNMASI HALİNDE SÖZLEŞME KARŞILIĞINDA YETİŞTİRİLEBİLİR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ADONİS İSTANBUL TURİZM VE HAVACILIK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KAPPA TUR

 Kappa Tur, dünyanın heryerine düzenlediği turlarlarla sektöründe güçlü ve güvenilir olmanın gururunu yaşayan şirketimiz, Türkiye'nin heryerine dağılmış yüzlerce acentası ile hizmet veren,  Türsab A grubu belgeli,  THY ve IATA üyesi bir tur operatörüdür. Kappatur, bireysel ve kurumsal yurt içi ve yurt dışı paket tur organizasyonları, gemi seyahatleri, kongre, fuar ve bayi toplantısı organizasyonları, uçak brokırlığı, her türlü araç ve tekne kiralama, yurt içi ve yurt dışı otel, kongre, seminer hizmetleri sunmaktadır.Teknoloji ve yeniliğe açık bir şirket olarak, güven ve kalitenin sınırsız hizmet anlayışı içinde, sizlerin yanında olmaktan gurur duyarız.

Felsefemiz,

*** Rekabetçi Olmak

*** Yenilikçi Olmak

*** Güvenlir Olmak  

İş Anlayışımız...

Misyonumuz; gelişmekte olan dinamik turizm dünyasını yakından takip ederek, hızlı adaptasyonlarla ‘’ mükemmelliğin ayrıntılarda’’ olduğunun bilinci içinde, müşterilerimize her zaman üstün hizmetleri, servis ve kaliteyi eğitimli profesyonel, yenilikçi bir takım ruhu içinde sunmaktır.

Vizyonumuz; siz değerli müşterilerimizin beklentilerine, profesyonel bakış açımızla, dürüstlük ve doğruluk ilkesi içinde istikrarla karşılık vermek ve kaliteli seyahat hizmetlerimiz ile danışmanınız olarak her zaman yanınızda olmaktır.

Temel ilkemiz; kappa turizm, ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri, müşteri odaklı hizmet anlayışı, deneyimli dinamik kadrosu, daima aynı çağdaş anlayış ve üstün hizmet kalitesi ile en avantajlı koşullarda maximum fayda sağlamak üzere , sizlerin beklentilerini gerçeye dönüştürmeyi amaçlamaktadır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları