Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Zihinsel Engelliler Öğretmeni

Ankara
  • 5.05.2023
  • 50 - 100

İş Tanımı

ZİÇEV Ankara Şubesi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizde çalışacak Zihinsel Engelliler Öğretmenleri aranmaktadır.

Üniversitelerin;
- Zihinsel Engelliler Öğretmenliği,
- Okul Öncesi Öğretmenliği,
- Sınıf Öğretmenliği,
-Çocuk Gelişimi lisans bölümlerinden mezun olmuş çalışma arkadaşları aramaktayız.

Sınıf Öğretmenliği ,Okul Öncesi Öğretmenliği ve Çocuk Gelişimi mezunu adayların 240 saatlik MEB 'Özel Eğitim Alanında Destek Eğitimi Verecek Uzman Öğretici' sertifikasına sahip olması veya 3 yıllık rehabilitasyon merkezi deneyimli olması gerekmektedir.

Zihinsel engelliler öğretmeni, sertifikalı sınıf öğretmeni, sertifikalı okul öncesi öğretmeni ve sertifikalı çocuk gelişim mezunu olan adaylarda deneyim şartımız bulunmamaktadır.

Aranan Nitelikler

- Özel gereksinimli bireylere özverili çalışabilecek ve gelişimlerini takip edecek,
- Ebeveynlerine gerekli bilgilendirmeleri yapabilecek,
- Sorumluluk sahibi,
- Güler yüzlü ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilen kişiler.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
Ankara - Mamak
Son 1 Hafta
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
Ankara - Keçiören, Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
KAVRAM EĞİTİM KURUMLARI
Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Anaokulu
Ankara
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı

Hikayemizde sen de yer al!

Zihinsel engellilik alanında ülkemizin en yaygın ve güçlü sivil toplum kuruluşu olan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV, Makbule Ölçen önderliğinde bir grup gönüllü tarafından 8 Mart 1982’de kurulmuştur.

Günümüzde; Ankara'daki Genel Merkezi ile Adana, Antalya, Bolu, Elazığ, İstanbul, İzmir, Kayseri, Manisa, Mersin, Niksar, Samsun, Tarsus ve Tekirdağ'da bulunan toplam 14 şubesi ile hizmet vermektedir. Bu şubelerin 13’ünde bulunan eğitim ve rehabilitasyon merkezleriyle hizmetlerine devam etmektedir. Bunun yanında, Manisa'da yatılı bakım ve rehabilitasyon merkezi, Niksar'da kreş ve gündüz bakımevi merkezi, Mersin'de sanat ve terapi merkezi, Ankara ve İstanbul'da vakıfevleri bulunmaktadır.

ZİÇEV; her yaştan, her zihinsel engel grubundan ve engel seviyesinden çocuk ve bireye tam gün ve bireysel eğitim veren vermektedir. Misyonumuz; özel gereksinimli bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkartarak kendilerine yeten, bağımsız, üretici bireyler olmalarını sağlamaktır. Milli Eğitim Bakanlığı verilen eğitimin ayda sadece 12 saatini karşılarken, ZİÇEV, ilkeleri doğrultusunda “tam gün eğitim” hizmetine devam etmektedir.Alanında ilk olan ve bugüne kadar birçok başarıya imza atan ZİÇEV; 1987’de Bakanlar Kurulu kararı ile “vergi muafiyeti” almış, 2010’da yine Bakanlar Kurulu kararı ile “izin almadan yardım toplayabilen kuruluşlar” arasına girmiş ve 2014'te "ZİÇEV" adının Marka Tescilini yaptırmıştır.

Vakfımız; hayırsever kişi ve kuruluşlarımızın yanı sıra Almanya, Polonya ve Hollanda Büyükelçilikleri, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ve birçok uluslararası firma tarafından çeşitli şekillerde desteklenmektedir.Ailemize katılıp neler yapabileceğinizi görmek ve ZİÇEV hakkında daha detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları