Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Pazarlama Satış Temsilcisi

Kocaeli
  • 7.10.2017
  • 50 - 100

İş Tanımı

Pazarlama –Satış Elemanı

İŞMONT TEKSTİL ÜRETİM PAZ.SAN.VE TİC.A.Ş.

 

Şirket/İş Tanımı

 

İşmont Tekstil Üretim Paz.Tic. A.Ş. İzmit mağazamızın pazarlama bölümünde görevlendirilmek üzere Satış/Pazarlama  personeli alınacaktır.

Aranan Nitelikler

 

 

*En az lise mezunu,

*Satış ve pazarlama mesleğini benimseyen

*MS Office programlarını kullanabilen,

*25-35  yaş aralığında,

*İzmit’te ikamet eden,

*Takım çalışmasına yatkın,

*B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen

*Seyahat engeli olmayan,

*İzmit bölgesini tanıyan,

*Askerlik hizmetini tamamlamış,

 

Bay çalışma arkadaşı aramaktayız.


 

Özet Bilgiler

İŞMONT TEKSTİL ÜRETİM PAZ.SAN.VE TİC.A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Deniz Pazarlama A.Ş. /Bode Home Collection
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Zonguldak
13.02.2024
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Kocaeli - İzmit
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Kocaeli - İzmit
Bugün
Kocaeli - İzmit
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli
Bugün
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

İŞMONT TEKSTİL ÜRETİM PAZ.SAN.VE TİC.A.Ş.

1975 yılında kurulan İŞMONT Türkiye'de İş Elbiseleri sektöründe faaliyet gösteren En köklü ve En büyük kuruluştur. Dört ana sektöre hizmet veren firmamız Endüstri, Güvenlik, Turizm-Otel ve Hastane kıyafetlerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ile İş Elbiselerinde her sektöre hitap eden ilk ve tek kuruluştur. Türkiye'de iş yaşamının değişmez markası olan İŞMONT1975 yılından bu yana güven ve kalitenin seçeneği olmuştur.

Üstün Kalite ve Servisi bütünleştirerek sektöründe öncü olan İŞMONT 'un İstanbul Çamlıca'da Genel Müdürlük Binası Türkiye'de 8 Almanya'da 1 olmak üzere toplam 9 adet perakende satış mağazası vardır. Ayrıca bu mağazalarımızda toptan satış için Pazarlama departmanlarıda bulunmaktadır. Bu mağazalar İstanbul'da ; Şişli, Kozyatağı, Güneşli, Çamlıca ve Kadıköy, İstanbul dışında ise İzmir, İzmit ve Antalyada'dır. Yurt dışında ise Almanya Köln Mağazamız 2004 yılında faaliyete geçmiştir.

Kuruluşundan bu yana müşterileri ile karşılıklı güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler kurmaya özen gösteren İŞMONT'un temel hizmet anlayışı müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ekonomik ve kaliteli ürünler sunmaktır.

İş dünyasına 450 çalışanı ile hizmet veren İŞMONT; Adapazarı'nda bulunan 30,000 m²alanda 7000 m² kapalı alana sahip fabrikasın da ve İstanbul da bulunan 2500 m² kapalı alana sahip fabrikasın da Bant sistemiyle  seri üretim yapmaktadır.Yıllık üretim kapasitesi 1.200.000 adet olan İŞMONT, geniş ürün yelpazesi ile İş elbiselerinde her sektöre seçenek ve hizmet sunmaktadır. 

Alanında yine bir ilki gerçekleştiren İŞMONT ISO 9001 kalite proseslerini uygulayarak üretimini yapmakta, sektöründe ilk ISO 9001 belgeli Türk kuruluşu olma özelliğinide sürdürmektedir. Kalite güvence sistemi ile düşük maliyetli, yüksek kaliteli ürünler üreterek müşterilerine zamanında teslim etmek,kalite yarışında yurt içinde olduğu gibi yurt dışındada önde olabilmek İŞMONT'un ana hedefidir.

İş hayatının zor ve tehlikeli koşullarında can güvenliğini ön planda tutan özel kumaşlar ile üretilen iş elbiseleri seçenekli renkleri ve değişken modelleri ile müşterilerine Güven ve Prestij sağlamaktadır.

MİSYON: Hep daha iyiyi hedefleyerek, her sektörde üretimde kaliteyi arttıran, çalışanlara işini sevdiren, kazandığı değerleri çalışanları ve toplumla paylaşan, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamına katkıda bulunan örnek bir kuruluş olmak.

VİZYON: Kalitesi ve farklı tasarımıyla dünya çalışanlarını giydiren en büyük marka olmak.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları