Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

AHL Park Çorum - Çocuk Oyun Alanı Elemanı

Çorum
  • 30.01.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

JOİ EĞLENCE A.Ş.

Çocukların trend eğlence ve oyun konseptlerini takip eden, geniş bir hedef kitlenin eğlence ihtiyacını karşılayan JOİ A.Ş., geleceğin eğlence anlayışına yaklaşmak için kuruldu. Eğlence merkezi işletmeciliği yapan, bilişim teknolojileri ve yazılım geliştirme uzmanlarının yanı sıra marka yönetimi ve strateji belirleme konusunda profesyonellerden oluşan firma, eğlencenin küresel tanımına uygun olacak şekilde organize edildi. Eğlenceyi bir bütün olarak algılama ve algılatma yolunda, ulusal franchise sistemi ile büyüyen JOİ A.Ş., her gün yenilenme ve hep yeni kalma hedefleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Aranan Nitelikler

  1. En eğlenceli projeleri hayata geçiren ve bir JOİ Eğlence A.Ş. markası olan JOİKids, ÇORUM AHL PARK AVM'de bulunan şubesi için deneyimli-deneyimsiz “OYUN ALANI PERSONEL”lerini arıyor.   

Çocukları seven,
çocukla çocuk olabilen
Ebeveyn dilinden anlayabilen
Sorumluluk sahibi
Mağaza içi farkındalığı ve motivasyonu yüksek
Marka kurumsalına uygun tavır ve davranışlara sahip 
Takım arkadaşlarıyla uyumlu çalışabilen

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Çorum
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

JOİ EĞLENCE A.Ş.

Çocukların trend eğlence ve oyun konseptlerini takip eden JOİ A.Ş., geleceğin eğlence anlayışına yaklaşmak için kuruldu. Eğlence merkezi işletmeciliği yapan, bilişim teknolojileri ve yazılım geliştirme uzmanlarının yanı sıra marka yönetimi ve strateji belirleme konusunda profesyonellerden oluşan firma, eğlencenin küresel tanımına uygun olacak şekilde organize edildi. Eğlenceyi bir bütün olarak algılama ve algılatma yolunda, ulusal franchise sistemi ile büyüyen JOİ A.Ş., her gün yenilenme ve hep yeni kalma hedefleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir.  
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları