Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kaptan

İzmir
  • 31.01.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

Türkiye’nin ilk ve tek özel ada otelinde A+ misafir portföyüne sahip, özenle ve ince detaylar düşünülerek; kişiye özel tatil yaklaşımıyla çalışan otelimize takım arkadaşları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

*GEMİCİ ADAM POZİSYONUNA BAŞVURULAR KABUL EDİLECEKTİR

*EHLİYETİ OLAN ADAYLAR DEĞERLENDİRMEYE ALINACAKTIR

*YOLCU TEKNESİ (6METRE) İLE PERSONELİN ADA VE KARA ARASINDAKİ ULAŞIMI SAĞLAMASI  İSTENECEKTİR

*DENEYİM ARANMAKTADIR

*SGK KONAKLAMA VERİLMEKTEDİR

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

RADISSON BLU RESORT & SPA, ÇEŞME
İzmir - Çeşme
Bugün
BAŞVUR
Urla Sahne
İzmir
Bugün
BAŞVUR
RADISSON BLU RESORT & SPA, ÇEŞME
İzmir - Çeşme
Bugün
BAŞVUR
RADISSON BLU RESORT & SPA, ÇEŞME
İzmir - Çeşme
Bugün
BAŞVUR
DRD HOTELS
İzmir - Çeşme
24.01.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
27.04.2023
BAŞVUR
İzmir - Konak
Bugün
Amerikan Kültür Anaokulu
İzmir
Bugün
BAŞVUR
KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULLARI
İzmir - Aliağa
Son 1 Ay
BAŞVUR
Turkcell Superonline İletişim Ofis
İzmir - Karşıyaka
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KALEM ADASI OLIVIERA RESORT

 

 

KALEM ADASI FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR!

GİZLİ CENNET: KALEM ADASI

2015 yılında yepyeni yüzü ve dekorasyonuyla misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan
Kalem Adası Oliviera Resort; denizi, doğası ve atmosferiyle Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini taşımaktadır.

Akvaryumdan farkı olmayan turkuaz denizi, palmiyeleri, rengârenk çiçekler ve ağaçlarla süslü bitki örtüsü Ada’ya adım atıldığı anda misafirlerini bambaşka bir dünyaya davet ediyor.

Özenle dekore edilmiş 29 oda ve yepyeni ilave 15 adet Manolya odaya sahip otelin en özel mekanı olan Şato'da bulunan, deniz manzaralı 7 suit'in her birinde farklı ambiyans yaşanıyor. Şato'daki Balayı Suiti, Kral dairesi, hamamlı odalar kişiye özel tatili hissettiriyor.

Muhteşem manzara eşliğinde sunulan kahvaltılar ve Midilli'ye karşı yenilen akşam yemekleri damak zevkine fazlasıyla hitap ediyor. Otel menüsünün yani sıra özel ala carte menü ise Ege mezeleri ve kabuklu deniz ürünlerini lezzet severlerle buluşturuyor. Gün boyunca Beach Club'ın menüsünde bulunan farklı seçenekler, misafirlere gün boyu lezzet dolu dakikalar sunuyor. Özel şarap mönüsü ise şarap severleri birbirinden farklı tatlarla buluşturuyor.

Aksam üstleri, gün batımı keyfini doyasıya yaşatan Sunset Bar, yemek öncesi ve yemek sonrası en tatlı sohbetlerin ve yepyeni dostlukların kurulduğu harika bir atmosfere sahip.

Huzurun ve keyfin bir arada sunulduğu Ada’da biraz da aktivite arayanlara farklı alternatifler mevcut. Beach Club'da keyifli müzikler eşliğinde ister kumda ister 3 ayrı platformda denize girerken kanoyla Ada çevresinde gezintiler yapmak da mümkün.
Spordan vazgeçemeyenler için denize nazır mini fitness merkezi de düşünülmüş.
Görülmeye değer bir deniz altı zenginliğine sahip  Ada’da, TSSF onaylı tek yıldızdan üç yıldıza kadar dalış brövesi veren Su Sporları Merkezi’nde ister bröveli dalış ister deneme dalışı (Discovery) imkânları da sunuluyor.
Ada çevresinde gezinti yapıp değişik koylarda denize girmek isteyen misafirler için kişiye özel Bot turları düzenleniyor.

Romantik ambiyansı ile özellikle düğün, balayı, yıldönümü gibi en özel günlerin kutlamalarında çok tercih edilen Kalem Adası'nda toplantı ve seminerler de çok keyifli ve verimli geçiyor. Kalem Adası, Özellikle şirket toplantılarına ve üst düzey yönetici toplantılarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Misafirlerini bambaşka bir dünyaya davet eden ve gelenlerin bir türlü ayrılmak istemediği Kalem Adası Oliviera Resort; yazın, muhteşem deniz ve sıcacık güneşi ile gönülleri fethetmeye devam ediyor.


 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları