Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

HEMŞİRE / ATT

  • 7.06.2017
  • 1000+
KAMELYA COLLECTION HEMŞİRE / ATT İş İlanı

İş Tanımı

Antalya Manavgat'ta bulunan üç otelden oluşan kompleksimizde ,sağlık biriminde "HEMŞİRE / ATT" olarak görevlendirilmek üzere, çalışma arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ya da Sağlık Meslek Lisesi Mezunu

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Özel Olimpos Hastanesi
Antalya - Konyaaltı
Bugün
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Özel Olimpos Hastanesi
Antalya - Konyaaltı
Bugün
BAŞVUR
Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Antalya
Dün
Antalya, Antalya - Alanya, Antalya - Alanya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Olimpos Hastanesi
Antalya - Konyaaltı
Son 1 Ay
BAŞVUR
Özel Medi Yaşam Hastanesi
Antalya - Muratpaşa
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Antalya
11.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

KAMELYA COLLECTION EXCLUSIVE HOTELS

FSP TURIZM VE YATIRIM A.Ş.

FSP Turizm ve Yatırım A.Ş.  FSP 26 Mayıs 1983 tarihinde  kurulmuştur. Şirketin sermayesi 18.000.000 TL’ dir ve  hisselerin tümü hamiline yazılıdır.  Şirket kuruluşundan bu yana, yönetim kurulu başkanı  Sayın Yahya Kurt tarafından yönetilmektedir.FSP 1984 yılında mevcut, 240.000m2 büyüklüğündeki, arazinin irtifak hakkını 49 yıllığına Maliye Bakanlığı’ndan almış ve Kamelya World Tatil Kompleksinin inşaatına 1984 yılında T.C. Turizm Bankası’nın 9.200.000 Euro’luk kredi desteği ile başlamıştır. Kasım 1989’da International Finance Corporation’dan IFC 10.200.000 Euro ilave kredi sağlamış ve tesis toplam 43.500.000 Euro harcanarak tamamlanmıştır.Kamelya Collection, 29 Nisan 1989 tarihinde Sol Kamelya Collection adı ile bilahare 10 Temmuz 1990’da Fulya Otel  Sol Fulya adı ile işletmeye açılmıştır. Selin Otel’in açılışı, 1991 yılında meydana gelen Körfez krizi nedeniyle ertelenmiş ve otel 29 Mayıs 1992 tarihinde Sol Selin Otel  adı ile işletmeye açılmıştır.Kamelya Collection Kompleksi 9 yıl süreyle İspanyol Otelcilik Grubu Sol Melia tarafından, daha sonra FSP tarafından işletilmiştir.Sektörün hızlı gelişimini sürdürmesi ve rekabetin giderek yoğunlaşması sürekli yeni yatırımların yapılmasını ve devamlı katma değer yaratılmasını gerekli kılmaktadır.Bu sebeple 2007-2008 kış sezonunda FSP Kamelya Collection, Fulya Oteli ve Selin Oteli tamamen renove etmiş ve hizmete açmıştır.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

YAHYA KURT İLKÖĞRETİM OKULU : Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yahya KURT, 1998 yılında kendi adını taşıyan 24 derslikli YAHYA KURT İLKÖĞRETİM Okulunun inşaatını tamamlamış ve Milli Eğitim Bakanlığına  armağan etmiştir. Okulumuzda 830 öğrenci çağdaş ve Atatürkçü düşünce temelinde modern sınıflarda eğitim ve öğrenim görmektedir. Okulun her türlü ihtiyaçları şirketimiz tarafından temin edilmektedir.

HACI SEADET KURT CAMİ Çolaklı Beldesi Tilkiler mevkiinde uzun süredir inşaatına ara verilen cami inşaatı Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Yahya KURT’un maddi ve manevi desteği sayesinde HACI SEADET KURT CAMİ adı ile ibadete açılmıştır. Cami özgün çini mimarisi ve çevre düzenlemesi ile yerli yabancı herkesin büyük beğenisini kazanmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları