Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

FASON TAKİPÇİSİ

İstanbul Avrupa Yakası
  • 28.08.2012
  • 200 - 500

İş Tanımı

Kurumun konfeksiyon üretim yerlerinde üretilen ürünlerinin tüm ara ve final kontrollerini kalite planı doğrultusunda ve müşteri ihtiyaçları ve standartları karşılamak üzere verimli,düzenli ve etkin olarak gerçekleştirmek,
Üretim planına göre atölyeye malzeme akışını denetim altında tutmak,
Fason dikim yapan atölye ile Kardem arasındaki ilişkiyi düzenlemede fonksiyon üstlenmek, üretim girdilerinin zamanında ilgili atölyeye intikali için Kalite Güvence Müdürü’nün bilgisi içinde çalışmalar yapmak,
Atölyeden işletmeye intikal edecek olan ürünlerin kontrolünü yapmak veya bu konuda çalışma yapanlara destek vermek.

Aranan Nitelikler

En az lise mezunu,
Penye konfeksiyon alanında en az 5 yıllık birikime sahip
Kalıp kontrolü,ölçü alma,kalite kontrol standartları (AQL) konularında bilgili,
Detaylara önem veren, dikkatli,disiplinli,
Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek,
Takım çalışmasına yatkın,
Planlama yeteneği yüksek,
Öğrenmeye ve gelişime açık,
Tarafsız,tutarlı ve sakin olup stres ve baskı altında doğru karar verebilen,
MS-Office uygulamalarına hakim,
Seyahat engeli bulunmayan,
Esnek ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan,
İstanbul'un Avrupa yakasında ikamet eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SİNBO KÜÇÜK EV ALETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
CEBİR TEKSTİL VE KUYUMCULUK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
İlgi Örme Dış Ticaret Limited Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

KARDEM A.Ş.

 

1990 yılından beri faaliyet gösteren Kardem, bayan örme hazır giyiminde Avrupa’nın lider perakende devlerinin tedarik zincirinin bir parçasıdır. Üretimini Türkiye’nin farklı bölgelerinde organize eden Kardem’ in, ortalama aylık üretim adedi ise 1,5 milyonun üzerindedir.

Hazır giyim sektöründe proaktif yaklaşımı ile müşterilerine doğru, zamanında ve etik değerler çerçevesinde hizmet sunarken, tedarikçilerine de kalite standartlarının geliştirilmesi yönünde destek vermektedir. Müşteri memnuniyetini öncelikli temel ilkeleri arasına alan Kardem, kuruluşundan beri şeffaf yönetim anlayışı ve dürüstlük konusunda örnek firma olmayı amaçlamaktadır. Kardem; yeniliğe açık olma, sürekli gelişim ve değişim ilkeleri ile hareket ederken, bir yandan da katılımcı kurum kültürünü geliştirme gayesini taşır. Dinamik ve üretken iş gücü ile takım ruhunu sürekli kılmayı ve bu sayede kurumsal aidiyet kavramını canlı tutmayı amaçlar.

İş ortakları arasında, dünyanın tekstil lideri İspanyol Inditex Group’un hemen hemen tüm markaları, Fransa, Almanya ve İsveç’in büyük perakendecileri bulunmaktadır. İtalyan moda devlerine ise 2nd Skin koleksiyonları aracılığıyla tasarım servisi verir. Sipariş üzerine üretimin yanı sıra güçlü tüm trendleri takip eden ve dünyanın bütün fashion fuarlarına katılan İspanyol ve İngiliz tasarımcıları ve kumaş geliştirme uzmanlarını da bünyesinde barındırarak müşterilerine en güncel ve yenilikçi tasarımları ve çözümleri sunar.

Kardem, aynı zamanda 2010 sonu itibari ile “ilk dokuma ve denim koleksiyonu” nu üretmenin heyecanını yaşamaktadır. SAP, Body Scanner ve Web PDM gibi teknolojik uygulamaları güncel işleyişine aktaran ve tekstil sektörüne başarıyla uyarlayan Kardem bu sayede müşterilerine mükemmel hizmet vermeyi hedefler.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları