Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Boya ve Yapı Kimyasalları Pazarlama ve Satış Sorumlusu

İzmir, Aydın, Manisa, Denizli
  • 6.05.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

Karplus ailesi yeni çalışma arkadaşlarını arıyor!

2001 yılından bu yana inşaat ve ısı yalıtımı sektörüne yüksek kalitede ürünler üreten firmamız 2013 yılından bu yana KARPLUS® markasıyla yoluna devam ederken, üretim kapasitesi, lojistik yeterliliği, satış ve satış sonrası hizmetleriyle sektöründe ve bölgesinde lider konuma ulaşmış bulunmaktadır. Karplus Boya markasıyla boya sektörüne ve Karplus markasıyla yapı kimyasalları sektörüne hızlı bir giriş yaptıktan sonra ürün kalitesi ve lojistik yeterliliğiyle şimdiden bu sektörlerde de kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Gün geçtikçe büyüyen Karplus ailesinin bir parçası olmak istemez misiniz?

Ege bölgesi satış pazarlama ekibimize katılmak üzere satış deneyimi olan dinamik çalışma arkadaşları arıyoruz.

YAPACAĞINIZ İŞİN GENEL TANIMI
  • Aktif olarak bölgesel müşteri ziyaretleri yapmak,
  • Sahada pazarlama ve aktif satış faaliyetleri yürütmek,
  • Siparişlerin takibi, müşteri ilişkilerinin güçlendirilmesi ve müşteri dönüşlerinin artmasına yönelik çalışmalar yapmak,
  • Müşteri risk faaliyetlerini yürütmek,
  • Müşteri portföyünü genişletmek üzere çalışmalar yapmak,
  • Şantiye, kurum taramaları yapmak,
  • Rakip faaliyetlerinin takiplerini gerçekleştirmek, seminer ve fuar organizasyonlarına katkıda bulunmak,
  • Yaptığınız faaliyetleri günlük olarak raporlamak.

Eğer aradığımız niteliklere sahipseniz ve gün geçtikçe büyüyen firmamızın bir parçası olmak isterseniz sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen boya, yapı kimyasalları, mantolama ve inşaat malzemeleri sektörlerinde satış tecrübesine sahip,
  • B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen,
  • Teknolojiyle arası iyi, bilgisayar ve akıllı telefonunu aktif kullanabilen,
  • Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı ve sorumluluk sahibi,
  • Tercihen İzmir bölgesinde ikamet eden

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Manisa
Bugün
Artı Yedi Yapı ve Yalıtım Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti.
İzmir, İzmir - Bayraklı
8.03.2024
British Town Dil Okulları
Manisa - Merkez, Manisa
Bugün
BAŞVUR
Hermes İnternet İletişim Yazılım Sanayi Ticaret A.Ş
İzmir
Bugün
BAŞVUR
British Town Dil Okulları
İzmir - Torbalı
Bugün
BAŞVUR
Magnet Fiber Çözüm Merkezi
Manisa, Uşak, Manisa - Yunusemre
Bugün
BAŞVUR
Aydın - Kuşadası
Bugün
BAŞVUR
İzmir - Bayraklı, İzmir - Gaziemir
Bugün
BAŞVUR
British Town Dil Okulları
İzmir - Konak
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları
İzmir - Konak
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Karplus Söve - Boya - Mantolama

20 Yıla yakın süredir inşaat ve ısı yalıtım sektöründe kaliteden ödün vermeden piyasaya hizmet eden firmamız 2003 yılından bu yana da KARPLUS Markası ile faaliyetine devam etmektedir.

İzmir Merkezli olmak üzere 6 ayrı üretim tesisin de ,  sektörünün en büyük ve yüksek standartlarında üretim yapan Hammadde üreticileri ile çalışmakta , kendi markaları ile sektöründe büyük bir kesime hitap etmektedir.

Ülkemizin Enerji açığının kapanmasına  katkıda bulunan Isı Yalıtım  Ürünleri olan  , ALTINFİX, GÜMÜŞFİX markalı  Mantolama takımları ile , gerek Beyaz , gerekse Karbon takviyeli EPS ürünlerinden  üretilen   farklı alternatifler sunmaktadır.  Ayrıca SÖVEFİX Markası EPS – XPS Levha Yapıştırma Ürünleri de firmamızın geniş ürün yelpazesinde yer almaktadır.

3 Yıllık Bir AR-GE Sonucunda , geçtiğimiz yıl KARPLUS BOYA üretim tesisimiz hizmete açılmıştır. Çok kısa bir zamanda , gerek  müşteri memnuniyeti ve  gerekse yüksek kalitede Boya üretimi ile piyasada kendini ispat eden ürünlerimiz  Ulusal Marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Geçtiğimiz yıl ayrıca  , Boya tesisimiz  ile birlikte , İç ve Dış cephe Dekoratif UV Baskı Üretim tesisimizde devreye alınmıştır. En son teknoloji Baskı Makinemiz ile tam kapasite her türlü ürün baskıları da kendi tesislerimizde üretilmektedir.

İnşaat sektöründe geniş bir kullanım alanı olan YAPI KİMYASALLARI ürünleri  de Denizli ilinde kurulu bulunan Yapı Kimyasalları Üretim tesisimizde gerçekleştirilmektedir.

Ege Bölgesine yayılmış  15 satış Mağazası  , 30 ‘a yakın  konusunda Uzman ve yetişmiş Satış Kadrosu ile , kendi öz malı olan 10 adet Kamyon ve Tır filosuyla , tüm Müşterilerine zamanında ve güvenilir satış hizmeti de sunulmaktadır.

Gelişen piyasalar firmamız tarafından yakından takip edilmekte , Yurt dışına açılarak Ülkemize ihracat katkısı anlamında da çalışmalar yapılmaktadır. Bu amaçla Yurt Dışı fuarlara katılarak , bu fuarlar vasıtasıyla Tüm ürün çeşitlerimiz bir çok ülkeye tanıtılma fırsatında bulunulmuştur. Her ay düzenli olarak Irak, İsrail, S.Arabistan, Katar gibi bir çok ülkeye ihracat gerçekleştirilmektedir.

KARPLUS olarak ; Geniş Ürün yelpazesi , Yüksek standartlardaki üretimleri ile son kullanıcıdan , müteahhitlere , ve uygulamacılara kadar birçok noktaya uzun yıllardır hizmet vermekteyiz.

Kurulduğu günden bugüne kadar en iyisini yapmayı kendine görev edinen  firmamız , sektörün ihtiyacı olan tüm ürünlerde uzun yıllar daha hizmet vermek için tüm gücüyle çalışmalarına devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları