Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ekskavatör Operatörü

Mersin(İçel)
  • 7.08.2011
  • 0 - 50

İş Tanımı

Hayat Holding bünyesinde yer alan ve ağaç ürünleri üretimi konusunda faaliyet gösteren, İstanbul Sanayi Odası tarafından her sene yapılan Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında 47. sırada yer alan Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş.'nin Mersin - Tarsus'taki fabrikasında görevlendirmek üzere Ekskavatör/Loder Operatörü alınacaktır.

Aranan Nitelikler

- Ekskavatör ve/veya Loder kullanma belgesi olan,
- En az 1 yıl deneyimli,
- Askerliğini tamamlamış,
- Tarsus ve çevresinde ikamet eden/edebilecek adayların başvurmaları rica olunur.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EMRE RAY ENERJİ İNŞAAT SAN VE TİC.A.Ş.
Mersin(İçel)
Bugün
EMRE RAY ENERJİ İNŞAAT SAN VE TİC.A.Ş.
Mersin(İçel)
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş

HAYATA DEĞER KATAN MARKALARIYLA….HAYAT HOLDİNG…
1937 yılında tamamı yerli sermaye ile temelleri atılan Hayat Holding ; Hayat Kimya şirketi ile tüketim maddeleri (temizlik ürünleri ve hijyenik ürünler), Kastamonu Entegre şirketi ile ağaç sanayi olmak üzere, iki ana konuda faaliyet göstermektedir. Bunun yanısıra liman işletmeciliği, inşaat sektörü ve havacılık gibi hizmet sektöründe de faaliyetleri bulunmaktadır.
Uluslararası iştiraklere sahip bir kuruluş olan Hayat Holding bugün, bünyesindeki grup şirketleriyle toplam 9.300 kişiye istihdam sağlarken, 2012 yılı konsolide cirosu 2 milyar $ olarak gerçekleştirmiştir.
Türkiye’nin ilk 500 Sanayi Şirketi arasında görmeye alıştığımız şirketlerden Kastamonu Entegre, 2011 sıralamasında 52., Hayat Kimya 68. sırada yer almışlardır.
Kastamonu Entegre ; mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu , yonga levha, mdf, laminat parke (Floorpan, Artfloor), kapı paneli (Doorpan) ve bunlarla ilgili katma değerli ürünleri üretmektedir .
Orman ürünleri sektöründe ülkemizde lider, dünya pazarlarında ise yerini alan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1969 yılında İstanbul ‘da kurulmuştur. Bünyesindeki yurt içinde 6 lokasyonda 8 adet (Adana MDF, Kastamonu Yongalevha, Kastamonu MDF, Gebze Yongalevha, Gebze MDF, Balıkesir Yongalevha, Samsun Yongalevha, Tarsus Yongalevha ) ve yurt dışında 3 lokasyonda 4 (Bulgaristan Yongalevha, Romanya Kapı Paneli, Romanya Yongalevha, Bosna Hersek ambalaj kağıdı, kraft kağıdı oluklu mukavva) olmak üzere, toplam oniki tesis ile üretimlerine devam etmektedir.
Capital Dergisinin 2011 Yılı Ekim sayısında yayınlanan "Türkiye'nin Sınır Ötesi Şirketleri" başlıklı yazıda, Yurtdışındaki en büyük 50 Türk şirketi arasında Romanya'daki şirketi Kastamonu Romania 45. sırada, Bosna Hersek'teki şirketi Natron Hayat 35. sırada ve Bulgaristan'daki şirketi Kastamonu Bulgaria, 46. sırada yer almıştır. Böylece ilk 50 içerisinde 3 şirket de yer almıştır.
Ayrıca Yurt Dışında en büyük ciroyu yapan ilk 14 Grup arasında Kastamonu Entegre 13. sırada yer almıştır.
Kastamonu Entegre, yeniliklere açık yapısıyla ve ISO 9001:2000, OHSAS 18001 ve T.S.E.kalite yönetim belgeleri ile üretim yapmaktadır.
İtalya’da yayınlanan ve sektörün önde gelen dergilerinden olan, Datalignum’un 2009 yılı sektör araştırmasına göre, Kastamonu Entegre 2.2 milyon m3/yıl toplam panel kapasitesi (MDF+Yonga levha) ile Avrupa’nın 6. Büyük ağaç bazlı panel üreticisidir. Yine dünya’daki en yaygın sektör dergisi olan Wood Based Panel 2010 sayısında, Kastamonu Entegre’nin Dünya’nın en büyük 10. panel üreticisi olduğu belirtilmektedir.
Artık bundan sonra, sürdürülebilir büyümeyi temin etmek için, Türkiye’ de pazar payını kısmen artırma hedeflense de, temel hedef yurtdışında büyümeye öncelik vermektir.
Kastamonu Entegre, önümüzdeki birkaç yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında yeni yatırımlar planlamaktadır, bu yatırımlar tamamlandığında üretim kapasitesi iki katına çıkarak sektörün global oyuncuları arasındaki yerini sağlamlaştıracaktır ;
• Rusya’da MDF, Yongalevha ve OSB tesisi yatırımı,
• Romanya’da MDF tesisi yatırımı,
• Bulgaristan’da MDF tesisi yatırımı
• Türkiye’de Antalya – Denizli arasında bir lokasyonda MDF tesisi yatırımı.
İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliğine bağlı Ağaç ve Ağaç Mamulleri Alt Sektör 2011 yılı sıralamasında Kastamonu Entegre, 95 milyon USD ihracat tutarı ile yine sektör birincisi olmuştur.
Temeli 1937’ye dayanan Hayat Kimya ise, uluslararası kalite ve standartlardaki ürünlerini, İzmit-Yeniköy’deki 235 bin metrekarelik alan üzerine kurulu silikat, labsa, sıvı ve toz deterjan, gliserin, kozmetik, çocuk bezi, hijyenik ped ve temizlik kağıdı entegre üretim tesislerinde üretiyor.
Çevreye saygıyı öncelikli kural olarak benimseyen Hayat Kimya, bulunduğu sektördeki rakiplerine kıyasla, sahip olduğu limanı sayesinde, hem hammadde tedariğinde, hem de ürünlerinin yurtdışı pazarlara ulaşımında, lojistik avantaja sahiptir.
Üretim hedefi; toz deterjanda 180 bin tona, sıvı deterjanda 75 bin tona ulaşmak olarak planlanmıştır.
Bebek bakım ve kadın hijyen ürünleri, Hayat Kimya, Hijyen Tesisleri’nde, uluslararası rekabet gücüne sahip, yüksek hız ve teknolojiyle tasarlanmış makinelerle üretiliyor. Hayat Grubu, Molped ve Joly markalı hijyenik ped ürünleriyle güveni, Molfix ve Bebem markalı çocuk bezleriyle rahatlığı, Molfix, Bebem ve Hayat markalı ıslak havlu ürünleriyle de temizliği günlük yaşamda kullanıma sunuyor.
Üretim kapasitesi olarak, çocuk bezinde yıllık 1.5 milyar beze, hijyenik pedde de yine yıllık 1.5 milyar pede, ıslak havlu ve cep mendillerinde ise yıllık 950 milyon yaprağa ulaşan Hayat Kimya, geniş üretim yelpazesine temizlik kağıtlarını da ekledi. 100 milyon doları aşan yatırım ve yıllık 60.000 ton üretim kapasitesi ile Türkiye’nin ikinci büyük temizlik kağıdı üreticisi olarak pazara girdi. Dünyanın en gelişmiş üretim teknolojisini ülkemize kazandırarak Türkiye’de çevreye zarar veren yapay beyazlatıcıları kullanmadan üretime başlayan ilk firma oldu.
Hayat Holding, yeniliklere açık yapısı, çevreye ve insana saygıyı gözeten ilkeleri, yaşam kalitesini artıran markalarıyla, Hayat’ın her alanında, tüketicilerin beklentilerini karşılamak için Türkiye için çalışıyor, Dünya için üretiyor...
WEB ADRESLERİ:
www.hayat.com.tr
www.keas.com.tr
www.bingo.com.tr
www.molfix.com.tr
www.molped.com.tr

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları