Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Muhasebe Müdürü

İzmir
  • 8.02.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Muhasebe birimini sevk ve idare etmek,
Şirket muhasebe kayıtlarının doğru ve usulüne uygun ve zamanında tutulmasını sağlamak, resmi kurumlara beyan ve bildirimlerin zamanında ve eksiksiz yapılmasını sağlamak,
Bütçe raporlarının hazırlanmasını, revize edilmesini, takibi ve sapmaların açıklanması ile giderlerin kontrol altında tutulmasını koordine etmek,
Muhasebe mevzuatı, vergi mevzuatı, ticaret hukuku, iş hukuku, sosyal güvenlik hukuku gibi genel mevzuatta yapılan değişikliklerin takibini yapmak, değişikliklerin firma içi uyumunu sağlamak,
Dönem kapanışı, gelir tablosu ve bilanço mutabakatlarının yapılarak hazırlanmak ve gider analizlerinin çıkarmak,
Tüm vergi beyannamelerinin verilmesi, kontrolü ve KDV iadesi işlemlerinin yürütmek, Vergi Dairesi ya da diğer kurumlarla yazışmalarını yapmak,
Finansal tabloların analizini yapmak, yönetim muhasebesi raporlarını hazırlamak,
Günlük, haftalık, aylık ve yıllık nakit akış planlarının yapmak,

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe vb. bölümlerinden mezun,
Tercihen SMMM belgesi sahip olan,
Tercihen gayrimenkul, İnşaat sektörlerinde Genel Muhasebe ve Finansal işlemlerde en az 5 yıl deneyimli,
Sistematik ve düzenli çalışma deneyim ve becerisine sahip,
Analitik düşünce yapısına sahip, problem çözme becerisi güçlü,
Raporlama konusunda deneyimli,
Netsis, Excel ve ofis programlarına hakim,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EGEBİL EĞİTİM KURUMLARI
İzmir
18.12.2023
BAŞVUR
SARIÇELİK KARDEŞLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT OTOMOTİV VE GIDA PAZARLAMA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İzmir, İzmir - Menderes
5.03.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İzmir - Karşıyaka
15.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme

Türkiye’de ihtiyaç duyulan alanlardaki yatırımlarıyla ülkemize sunduğu katma değeri her geçen gün büyüten Kavuklar, yapı malzemeleri sektörüne ilk adımı 1997 yılında Malatya’da, bölgenin en büyük ihtiyacını karşılamak için hazır beton santralını kurarak attı.
2006’da İzmir Işıkkent’te yeni bir beton santralı yatırımını hayata geçiren ve 2011’de de İzmir’in Menemen ilçesindeki Koyundere Beton Santralı’nı devralan Kavuklar, bugün hazır beton üretiminde yıllık 900 bin metreküp üretim kapasitesine ulaştı.

2004 yılında inşaat sektörüne adım atmaya hazırlanan Kavuklar, İtalyan Italcementi Set Grubu’nun Manisa’daki Set Betoya Prefabrik Tesisi’ni satın aldı.
Aynı yıl İstanbul Kartal’daki, İstanbul Betoya Prefabrik’i faaliyete geçirdi. 2010’da ¨6 milyonluk yatırımla Malatya’da kurduğu Kavuklar Prefabrik’in de devreye girmesiyle bugün 3 şehre yayılan tesislerin toplam üretimi 150 bin tona ulaştı.

Bugün Kavuklar Grubu, prefabrik üretimiyle Türkiye’nin Ege, Marmara ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde hizmet sunuyor. Malatya ve İzmir’deki faaliyetlerini yeni yatırımlarla genişleten Kavuklar,2006 yılında ise inşaat sektöründeki çalışmalarını bir üst boyuta taşıyarak yoluna “gayrimenkul geliştirme” firması olarak devam etme kararı aldı.
2010 yılına kadar Malatya ve İzmir’de 200 bin metrekarelik konut projesini sahiplerine teslim eden Kavuklar, %20 hisse sahibi olduğu Malatya Girişim Grubu ile Malatya’nın tek alışveriş merkezi olan Malatya Park AVM’nin yapımını gerçekleştirdi.

Kavuklar, yine aynı grupla birlikte yapımını üstlendiği Malatya’nın ilk beş yıldızlı oteli Hilton Doubletree’nin inşaatını hala sürdürüyor.
2015’de İzmir’in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefleyen Kavuklar, İzmirli iş ortağıyla birlikte hayata geçirdiği Bayraklı Tower’da da birçok “ilk”e imza attı.

Ofis ve yaşam konseptini bir arada sunan İzmir’in en akıllı binası Bayraklı Tower’ın inşasına Temmuz 2011’de başlayan Kavuklar 2012’ye 3 yeni projeyle girdi.400 milyon dolar yatırım değeri taşıyan sosyal konut, ultra lüks rezidans ve AVM & Rezidans karma projeden oluşan 3 proje 2014 sonuna kadar tamamlanacak.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları