Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Gözetmeni

İstanbul Avrupa Yakası
  • 25.05.2012
  • 100 - 200

İş Tanımı


Kaya Grubu sürdürmekte olduğu danışmanlık faaliyetlerini 2009 yılı ortalarından bu yana Kaya Danışmanlık çatısı altında yürütmeye başlamıştır.

Kaya Danışmanlık, İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre (İSGÇ) alanında her sektörde proje yönetimi ve yönetim danışmanlığı hizmetleri sürdürmektedir.

Proje bazlı danışmanlık ve yönetim hizmetlerinin yanı sıra Kaya Danışmanlık, işyerlerine risk değerlendirmesi, İSGÇ yönetim planı hazırlığı, işyeri İSGÇ bütçesi hazırlığı, eğitim-izleme-ölçme planları hazırlığı gibi İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre organizasyonuna yönelik hizmetler sunmaktadır.

Kaya Danışmanlık Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren sektöründe lider müşterilerine ait birçok prestijli projede İSGÇ Hizmetleri Yönetimi ve Yönetim Danışmanlığı hizmetleri sürdürmekte ve Kaya Grubu’nun diğer birimlerinden aldığı destekle yeni projelere imza atmaya devam etmektedir.

Danışmanlık Hizmetleri vermekte olduğumuz projelerimizde Süpervizör olarak yetişitirilmek üzere;

Aranan Nitelikler

- Üniversitelerin İş Sağlığı ve Güvenliği, İnşaat veya Makine Teknikerliği bölümlerinde öğrenimini sürdüren veya mezun olan,

- Araştırmaya, öğrenmeye ve eğitime açık,

- İş Sağlığı ve Güvenliği alanına ilgili,

- İnşaat sahasında alan sorumlusu olarak devam eden inşaat faaliyetlerinin iş sağlığı ve güvenliği gözetiminde görev alacak,

- İstanbul Avrupa yakasında ikamet edecek,

- MS Office programlarını kullanabilen,

- İyi iletişim kurabilme yeteneğine sahip çalışma arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bayburt, Manisa, Antalya, Samsun
27.02.2024
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ
20.02.2024
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ
20.02.2024
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
10.01.2024
BAŞVUR
İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
Platform Sağlık Hizmetleri ve Danışmanlık Organizasyon Aş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
Experto Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Aş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KAYA YAPI İÇ MİMARLIK TASARIM İNŞ. DENİZ TAAHHÜT. SAN VE TİC. LTD. ŞTİ

HAKKIMIZDA

Kaya Grubu, yetkinliklerini ve kaynağını 1980 yılına uzanan geçmişinden ve halen devam eden faaliyetlerinden alır. Geleceğini ise sektörün hızla gelişen ihtiyaçları ve teknolojik gelişimine paralel olarak kurgulamıştır.

2001 yılından beri sahip olduğu ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 Yönetim Sistemleri Sertifikasyonlarını, "yenilikçi ve değişim odaklı" vizyonu doğrultusunda 2010 yılında Entegre Yönetim Sistemi'ne (EYS) dönüştürmüştür. 89/686/EEC kişisel koruma donanım direktifi kalite sistem belgesine sahip olarak kalite standartlarını dünyanın en ileri ülkeleri seviyesine ulaştırmıştır.

Grubumuz, tüm ürünler için kademeli olarak tasarım tescil belgeleri, CE, TSE, NATO standartlarına uygunluk, UIAA, Loyd ve Atex gibi, insan yaşamını temel alan faaliyet alanlarının gerektirdiği kalite belgelerine ve sertifikasyonlara sahip olan sektörünün tek kuruluşudur.

Ürün, üretim teknolojileri ve mesleki eğitimler üzerine araştırma geliştirme (Ar-Ge) çalışmaları büyük önem taşımaktadır ve eğitmenleri IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) eğitimine sahip, saha tecrübesi yüksek uzmanlardan oluşmaktadır.

Faaliyet gösterdiği teknik ve teknolojik halatlar, endüstriyel iş güvenliği-yüksekte çalışma, eğitim ve danışmanlık hizmetleri alanlarında sektör lideri olan Kaya Grubu, dünyanın en büyük grupları arasında yer alma hedefi doğrultusunda GOSB 2020 Projesi'ni geliştirmiştir.

Bu çerçevede, 2010 yılında grubumuzun yönetim ve üretim merkezi Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ne taşınırken, Ivan Chermayeff ve Dr. Serdar Benli tarafından gerçekleştirilen yeni kurumsal kimlik çalışmaları uygulamaya konulmuştur.


 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları