Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 2.05.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Silivri Selimpaşadaki Fabrikamızda üst yönetimin istediği raporları, Netsis muhasebe programında oluşturmak.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin; Bilgisayar, Endüstri, Elektrik-Elektronik, Matematik Mühendisliği, veya ilgili bölümlerinden mezun,

İyi derecede MS SQL bilgisine sahip, raporlama deneyimli,

Netsis Muhasebe programını bilen,

MS Office bilgisi olan,

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

Analitik Düşünebilen, Çözüm Odaklı

Dikkatli, Sorumluluk Sahibi ve Sonuç Odaklı,

İletişim Becerileri ve İş Disiplini Gelişmiş,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Mt Bilgi Teknolojileri Dış Tic. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SUMO YAZILIM & DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
Fidan İth. İhr. Reklam Promosyon
İstanbul Avrupa Yakası
15.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
12.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
12.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
C4 İNTERAKTİF BİLİŞİM VE REKLAM TEKNOLOJİLERİ DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler, İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KENDAL ELK.AYD.SAN.VE DIŞ TIC. LTD.ŞTI.

-KENDAL ELEKTRİK DIŞ TICARET AYDINLATMA ELEKTRONIK INSAAT SANAYI ve TICARET LIMITED SIRKETI 2000 yılından itibaren ELEKTRİK VE AYDINLATMA MALZEMELERİ  ithalat ve ihracatını sürdürmekle birlikte, geçen bu zaman içinde sürekli gelişen müşterilerine kaliteli hizmet gayesiyle hareket eden bir şirket olarak Türk ekonomisindeki yerini aldı.            

-"KENDAL ELEKTRİK DIŞ TICARET AYDINLATMA ELEKTRONIK INSAAT SANAYI ve TICARET LIMITED SIRKETI” İlkelerine sahip çıkan, bu değeri günümüz iletişim stratejilerine uyarlayarak ; çalışanlarıyla birlikte genç, dinamik ve 21. yüzyıla yakışır bir kurum kültürü oluşturarak , ticari yaşamdaki itibarını daha geniş kitlelerle paylaşma yolunda çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir .          

-Kalite Politikası  “KENDAL ELEKTRİK DIŞ TICARET LTD.ŞTI" sözleşme kapsamında üstlendiği hizmetlerin performansında müşterinin kalite konusundaki asgari beklentilerini aşmayı ilke edinmiştir. Bu müşteri beklentilerini sıralamak gerekirse ; Ciddi Hızlı Doğru Etkin Tatminkar sıfatlarını sıralayabiliriz.

-" KENDAL ELEKTRİK DIŞ TICARET LTD.ŞTI” çalışmalarında aşağıdaki şu ilkeleri temel alır ; Kaliteli hizmet ve ürünlerden taviz vermeyecektir.Müşteri istek ve ihtiyaçlarını en ince ayrıntısına kadar değerlendirecek ve yerine getirecektir. Sunduğu hizmeti, tam bir müşteri sadakati, disiplin ve güler yüz ile yerine getirecektir. KENDAL ELEKTRİK DIŞ TICARET LTD.ŞTI.'e göre iyi bir kurum olmanın birinci koşulu budur.          

-" KENDAL ELEKTRİK DIŞ TICARET LTD.ŞTI.” Kalite Hedefleri Firmamız kalite hedeflerini her yıl üst yönetim tarafından yapılacak ‘yönetimin kalite sistemini gözden geçirmesi toplantısı’nda belirler.Belirlenen ve dokümanter hale getirilen kalite hedefleri periyodik olarak ( 3 aylık ve 6 aylık gibi ) değerlendirilir. Yapılan değerlendirmede kalite hedeflerine ulaşabilme derecesi göz önüne alınır.Hedeflerde görülen ciddi sapmalarda firma üst yönetiminin tedbir alması gerekir. Kalite hedeflerinin belirlenmesi aşamasında ; daha önce belirlenen kalite hedefleri ve bunlara ulaşabilme yüzdeleri , firmanın sürekli gelişme ihtiyacı, müşteri istekleri gibi unsurlar etkili olur.

MİSYONUMUZ;
  • Enerji tasarrufunu ön planda tutan aydınlatma ürünlerini  ithal ederek ve aynı zamanda  üreterek ülke ekonomisine katkı sağlayan,çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin, müşterilerimizin ve diğer tüm paydaşlarımızın koşulsuz memnuniyetini sağlayan ,kalitemizi sürekli artırarak değer yaratan,tüm süreç ve faaliyetlerini en iyi şekilde yerine getiren,insanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getiren   aydınlatma sektöründe  lider firma  olmaktır.
VİZYONUMUZ;
  • Ürün çeşitliliği, kalitesi, dinamizmi ve verimliliğiyle fark yaratan , yenilikçi ürünleriyle sektörü yönlendiren, ülkemizde ve yakın coğrafyamızda akla gelen ilk aydınlatma markası olmak…
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları