Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Şefi

Bursa
  • 4.09.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Mevcut Satış Ekibimize Güç Katacak Bursa Bölgesi Satış Şefi arıyoruz

Aranan Nitelikler

                                      BURSA BÖLGESİ SATIŞ ŞEFİ

  • Üniversitelerin dört yıllık fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Hızlı tüketim sektöründe üç yıl satış deneyimi olan,
  • Tercihen bölgede ki gıda satıcılarını iyi derecede bilen,
  • En az B sınıfı ehliyete, trafik tecrübesine sahip ve seyahat engeli bulunmayan,
  • İyi derecede bilgisayar (özellikle Word, Excel) bilgisi olan,
  • Beşeri ilişkileri kuvvetli, müşteri odaklı düşünebilen, takım çalışmasına yatkın,
  • Planlama yapabilen ve ikna kabiliyeti gelişmiş,
  • Sigara kullanmayan,
  • Askerlikle ilişiği olmayan,
  • Otuz beş yaşını aşmamış,
  •  Bursa ili merkezinde de ikamet eden,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

FORTES MÜHENDİSLİK
Bursa
17.11.2023
BAŞVUR
ALTINOĞULLARI GIDA
Bursa
12.02.2024
BAŞVUR
AKSUVİTAL DOĞAL ÜRÜNLER GIDA SAN. VE TİC. A.Ş.
Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
Bursa
Bugün
BAŞVUR
Bursa - Nilüfer
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Bursa
Bugün
BAŞVUR
Bursa - Nilüfer
Bugün
BAŞVUR
CEBİR TEKSTİL VE KUYUMCULUK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
Bursa - Yıldırım
Bugün
BAŞVUR
DEHA TELEKOMÜNİKASYON TURKCELL SUPERONLINE
Bursa - Nilüfer
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Tekirdağ - Çorlu, Bursa, Adana, Antalya, Trabzon
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

KESKİNKILIÇ GIDA SANAYİ VE TİCARET AŞ.-BALKÜPÜ

 
 

                                      Keskinkılıç Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Balküpü)

Bal Küpü markasını bünyesinde bulunduran Keskinkılıç Gıda San. Ve Tic. AŞ. 1987 yılında kurulmuştur. Bal Küpü markalı şeker ve çayları üreten ve pazarlayan Keskinkılıç Gıda ilk şeker işleme ve paketleme fabrikasını 1992 yılında Kayseri'de, 2. şeker işleme ve paketleme fabrikasını 1998 yılında Gebze'de kurmuştur. 2001 yılında Gebze Fabrika bünyesinde gerçekleştirilen yatırımla, çay üretimine de başlamıştır. En son 2006 yılında, 3. fabrikasını Aksaray’da kurmuş ve aynı yıl üretime başlamıştır. Yıllık 750.000 ton pancar işleme kapasiteli bu fabrika Türkiye’nin pancardan şeker üreten ilk özel fabrikası olma özelliği taşımaktadır. 2010 yılında Kayseri tesislerini Aksaray’a taşıyarak bu ildeki faaliyetlerini sonlandırmıştır. Keskinkılıç Gıda, İstanbul’da bulunan Genel Müdürlüğü, Aksaray ve Gebze’de yer alan fabrikalarıyla büyümesini sürdürmektedir. Keskinkılıç Gıda San. bugün yılda, 175 bin ton şeker işleme kapasitesi ile Türkiye'nin ilk 500 firması arasında yer almaktadır. Keskinkılıç Gıda, Gebze ve Aksaray’da 2.189.953 m² si açık, 35.997 m² si de kapalı alanda olmak üzere toplam 2.225.950 m² alanda kurulu 2 fabrikasında Bal Küpü markalı şeker ve “Bal Küpü” ve “Karadeniz Çiçeği” markalı çay ürünlerinin üretimini gerçekleştirmektedir.

Bal Küpü, şeker ve çayda kaliteden ödün vermemeyi temel prensip olarak benimsemiştir. Bal Küpü’nün vizyonu; sektöründe müşteri memnuniyeti, yenilik ve kaliteyi ön planda tutan lider bir marka olarak her evin tercihi olmaktır.

Şekerde en yüksek kaliteyi tüketiciye sunmak amacıyla, Bal Küpü ziraat uzmanları tarafından sözleşmeli üreticilerine pancar ekimi, tohum, tarla hazırlığı, toprak analizi, gübreleme, çapalama, sulama ve hasat konularında eğitim ve danışmanlık verilmektedir. Bu şekilde elde edilen kaliteli pancarlardan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve TS Ohsas 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Standardı belgesine sahip Aksaray Fabrikasında üretilen Bal Küpü şekerler, Aksaray ve Gebze tesislerinde ISO 9001:2000, ISO:22000 standartları doğrultusunda gıda güvenliği ve hijyenine uygun olarak, tam otomasyonla paketlenmektedir.

Türkiye'nin en modern çay tesislerinden birine sahip olan Keskinkılıç Gıda, üstün hijyen teknolojisi ile homojen olarak üretilen Bal Küpü markalı çay, harman çay, poşet çay ve demlik poşet çeşitleri ile çayda da özlenen kaliteyi hayata geçirmiştir. Karadeniz'in doğal yöntemlerle yetiştirilen ve özenle toplanan çayları, Bal Küpü Gebze tesislerinde, teknolojinin son ürünü sistemlerde harmanlanır, dijital sistemlerde otomatik olarak dozajlanır ve Bal Küpü Çayın daha uzun süre taze kalmasını sağlamak için tasarlanan, kokudan ve nemden koruyan özel ambalajlara paketlenir. Tüm bu işlemler, her Bal Küpü Çay paketinin aynı lezzet ve kalitede olmasını sağlar.

Keskinkılıç Gıda, Bal Küpü markalı ürünlerinde sunduğu kalitenin yanı sıra, toplam kalitenin bir parçası olan güçlü dağıtım ağı ile ulusal market, bayi ve distribütörlere en hızlı ve verimli şekilde sevkiyat yaparak, sektöründe lider ve ilklerin firması olmaya devam etmektedir. Bal Küpü, sadece Türkiye’de değil, Suudi Arabistan, Kuveyt, Bahreyn gibi Ortadoğu ülkeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Amerika Birleşik Devletleri ve Avusturalya’ya ürünlerini ihraç ederek, büyümesini sürdürmektedir.





 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları