Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ (İSTANBUL)

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.11.2009
  • 0 - 20

Aranan Nitelikler

Koçtaş, Koç Holding ile ev geliştirme perakendeciliği konusunda Avrupa'nın lider kuruluşu olan Kingfisher/ B&Q ortaklığıdır. Bahçe bitkileri, bahçe mobilyaları ve ekipmanları satışında görev alacak "ZİRAAT MÜHENDİSLERİ" arıyoruz.

Üniversitelerin Ziraat Mühendisliğinin tarla bitkileri, süs bitkileri, toprak veya bahçe bölümlerinden mezun
Satış alanında deneyimli
MS Office uygulamalarına hakim
Vardiyalı ve haftasonu çalışmaya sıcak bakan
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GORRION HOTEL ISTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş

Koç Topluluğu’nun ilk şirketlerinden biri olan Koçtaş, perakendecilik alanındaki ilk çalışmalarına 1995 yılında başladı ve ilk ev geliştirme mağazasını 1996 yılında İzmir Bornova’da açtı. İki yıl sonra Antalya ve İzmir Balçova’da yeni mağazalar açan Koçtaş, Bodrum mağazası ile hizmet ağını genişletti.
Koçtaş, 2000 yılında Avrupa’da pazar lideri ve ev geliştirme perakendeciliğinde dünya üçüncüsü B&Q ile imzaladığı anlaşma sonucunda %50’si Koç Grubu’na, %50’si Kingfisher’a ait bir ortaklık haline geldi. İngiltere, Fransa, İtalya, Tayvan, Çin ve Polonya’da pazar lideri olan İngiltere merkezli Kingfisher 680 mağazası ile Asya ve Avrupa ev geliştirme sektöründe bir dev. Koçtaş; B&Q’nun yanı sıra Castorama ve Brico Depot firmalarını da bünyesinde barındıran Kingfisher Şirketler Topluluğu üyeliği ile önemli bir rekabet avantajı ve satın alma gücünü elinde tutuyor.
Koçtaş ortaklık sonrası ilk mağazasını 2001 yılında İstanbul Kartal’da açtı. 2005 yılında Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi içinde  İstanbul’daki ikinci mağazasını açan Koçtaş Aralık 2005‘de de Edremit mağazasını hizmete açtı. 2006 yılında da Kuşadası, Ankara ve İstanbul’da ki üçüncü mağazası olan Yenibosna mağazasını hizmete açan Koçtaş’ın mağaza sayısı 10’a yükseldi. 2007 yılında ise açtığı İzmit, Bursa, Mersin, Eskişehir, Alanya ve Ankara’da ikinci mağazası ile toplam mağaza sayısı 16’a yükseldi.
60.000 m2 satış alanına sahip olan Koçtaş mağazalarında boya, bahçe, dekorasyon, mobilya, banyo, mutfak, seramik, batarya, aydınlatma, yer döşemeleri, el aletleri, hırdavat, nalburiye, elektrik, ev gereçleri reyonlarında toplam 45000 çeşit ürün satılıyor.

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları