Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Pazarlama Sorumlusu

İstanbul Anadolu Yakası
  • 29.06.2018
  • 100 - 200
Koramic Yapı Kimyasalları San. ve Tic. A.Ş. Pazarlama Sorumlusu İş İlanı

İş Tanımı

Şirketimiz Belcika’ da yerleşik Koramic Holding Grup bünyesinde Yapı Kimyasalları-Endüstriyel Yapıştırıcılar Sektöründe faaliyet gösteren yabancı sermayeli uluslararası bir şirkettir. 

Firmamız, yapı sektöründe kullanılan karo yapıştırıcıları, derz dolguları, tamir, zemin ürünleri ve yalıtım malzemeleri gibi tüm yapı kimyasallarının üretimini gerçekleştirmekte, geliştirmekte, pazarlamakta, bu ürünlerin Türkiye pazarında satışı yanı sıra ithalatını ve ihracatını yapmaktadır.

KORAMIC TÜRKİYE olarak, yapı kimyasalı sektöründe, Pazarlama ekibinde görev almak üzere, "Pazarlama Sorumlusu" pozisyonunda aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı arıyoruz.

İletişim: Marka imajına uygun; tüm iletişim aktivitelerinde (BTL/ATL) ve tüm görsel çalışmalarında rol almak ve projeyi takip etmek. Ambalaj, katalog, POP/POS materyalleri oluşmasında rol almak. Web sitesi ve portallerin takibini yapmak, gerektiğinde oluşturulması ile ilgili çalışmaları yürütmek. İlan ve reklam konularını takip etmek. Sosyal medya yönetimini takip etmek. Dijital pazarlama aktivitelerini yürütmek (adwords, vb.). Marka tescil ve patentlerinin takibi.

Raporlama:Aylık Pazarlama raporunu hazırlamak. Bütçe takibi ve çalışmalarında destek vermek. Aksiyonların ve oluşturulan bütçelerin üst yönetim tarafından kabul edilmiş pazarlama stratejisi doğrultusunda ilerlediğini kontrol edebilmek için düzenli harcama raporu çıkartmak. Kampanyaların sonucunun raporlanması.

CRM: Hedef kitle (usta kulübü vb.) sadakat programlarının yürütülmesinde rol almak; hediye kampanyası, usta segmentasyonu vb. rol almak. Şikayetlerin sürecinde aktif destek vermek.

İstihbarat: Sektörel bilgi kaynaklarından faydalanıp yönetimi bilgilendirmek. Araştırmalarda rol almak: Tüketici araştırmaları, pazar araştırmaları, anketler, vb. araştırmalar. Rakip firmaların uygulamaları ile ilgili araştırmalar yapmak.

Aranan Nitelikler

Üniversite mezunu (tercihen İşletme, İktisat ve Mühendislik bölümlerden mezun). Tercihen yapı kimyasalları konusunda 1-2 yıl tecrübeli. İş takibi ve sonuçlandırılması konusunda başarılı, analitik, sonuç odaklı, öğrenmeye ve gelişime açık.

Tercihen iyi derecede İngilizce bilen , İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden/edebilecek (Tuzla), B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen, MS Office, Photoshop, görsel tasarım ve video/foto çekim/editleme uygulamaları konusunda bilgili. İletişim becerileri güçlü, insan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasında uyumlu. Seyahat engeli olmayan. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Argis ilaç
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bursa
Dün
İZ BASKI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
26.01.2024
BAŞVUR
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Bugün
BAŞVUR
SECOM AKTİF ELEKTRONİK GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
LANOSO İPLİKÇİLİK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
19.02.2024
BAŞVUR
Tarhan Vapur Acenteliği Denizcilik San ve Tic Ltd Sti
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
12.02.2024
BAŞVUR
BADİSAN OTOMOTİV
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
OUNO BİLİŞİM DAĞITIM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
1.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Koramic Yapı Kimyasalları San. ve Tic. A.Ş.