Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ
KVA YAYINCILIK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
12.02.2024
MATEMATİK ÖĞRETMENİ
KVA YAYINCILIK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
12.02.2024
TÜRKÇE ÖĞRETMENİ
KVA YAYINCILIK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
12.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

İSPANYOLCA ÖĞRETMENİ

İstanbul Avrupa Yakası
  • 22.02.2019
  • 0 - 20
Koray Varol Akademi İSPANYOLCA ÖĞRETMENİ İş İlanı

İş Tanımı

Koray Varol Akademi İstanbul Seyrantepe Bölgesinde; deneyimli kadrosu ve yeni nesil eğitim modeliyle 2019 – 2020 eğitim yılında öğrencileriyle buluşacaktır. Okulumuzun büyüyen ve gelişen organizasyon yapısı içinde görevlendirmek üzere İspanyolca Öğretmeni başvuruları kabul edilecektir.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun,
  • Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlamış,
  • En az 3 yıl özel okul deneyimine sahip,
  • Öğrenme ve öğretmeye heyecan duyan, yüksek motivasyon ve öz güven sahibi,
  • Alanıyla ilgili ulusal/uluslararası eğitim metotlarını bilen ve eğitim teknolojilerindeki gelişmeleri takip eden, kullanabilen,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına ve disiplinler arası çalışmaya yatkın,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan,
  • Eğitimde inovasyona inanan,
  • Tercihen İngilizce bilen.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DERSAN EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
MECİDİYEKÖY SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
KAMPÜS AKADEMİSİ EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
22.02.2024
BAŞVUR
SULTANGAZİ SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KVA YAYINCILIK A.Ş.

Koray Varol Akademi, uzun yıllar butik dershane olarak faaliyet göstermiştir. Koray Varol Okulları da öğrencilerin hedefledikleri liseleri kazanabilmesi adına nitelikli eğitim ilkelerini benimseyen felsefenin devamlılığı üzerine kurulmuştur. Çok sayıda öğrencinin hedefledikleri liseleri kazanmasını sağlayarak önemli başarılara imza atan dershane geçmişimizin getirdiği deneyim ve birikimler, Koray Varol Okullarının eğitim alanında daha güçlü ve gelecek nesillere değer katacak bir kurum kimliği kazanmasını zorunlu kılmıştır.

2010 yılında Butik Dershane ile yola çıkan Matematik Öğretmeni – Eğitim Uzmanı Koray Varol ve ekibi, zaman içinde daha çok çocuğa ulaşmak hedefiyle 2013 yılında yayıncılık hayatına başlamıştır. KVA Yayıncılık çatısı altında özellikle Lise Giriş Sınavlarına LGS yönelik, eğitim odaklı anlayışla yayın üreten markamız, içerik ve soru kalitesi ile ülke çapında eğitim uzmanlarının tercih ettiği kaynak yayınlardan biri olmuştur.

2016 yılında yayın hayatına giren KVA Çocuk ile okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine ulaşarak seçkin Türk yazarların kitaplarının yanı sıra yurt dışından getirdiği ödüllü birçok kitapla da milyonlarca çocuğun rehber içeriklerle tanışmasına aracı olmuştur.

9 yaşında bir öğrenci olan Zeynep Ekinci’nin yazdığı ve resimlediği “Bahçemizdeki Kirpi” kitabını yayımlayarak minik öğrencimizin potansiyel yeteneğini belgeleyen yayınevimiz kitap çeşitliliği ve sosyal sorumluluk alanında da kitapları ile hem ebeveynlerin hem de eğitimcilerin beğenisini kazanmıştır. Eski öğrencilerimizden Mekin Kutucular tarafından görme engelliler için Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği öğrencileriyle işbirliği halinde yazılan “Koku, Tat, His” kitabı sosyal sorumluluk projelerimizden biridir.

Bugüne dek yaptığımız okul ve kitabevi etkinlikleriyle birçok öğretmene, ebeveyne ve çocuğa ulaşan yayıncılık kimliğimizin getirdiği bakış açısı ve butik dershane tecrübemiz, bugün anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinden oluşan Koray Varol Okulları bünyesinde yeni nesil eğitim modelleriyle sürdürülebilir başarı hedefleyen bir eğitim markasına dönüşmüştür.

Kendini geliştirmeye ve gelişime açık, Koray Varol Okulları Eğitim kadrosu Profesyonel Koçluk Eğitimi 1. Modül, Temel Yönetim Becerileri, Profesyoneller İçin Somatik Zekanın Kullanılması, Duygusal Zeka, Sanat Terapisi, Çözüm Odaklı Yaklaşım Eğitimi, Rekabet Üstü, Altı Şapkalı Düşünme Eğitimleri almıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları