Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Müdürü

Kütahya
  • 17.10.2009
  • 0 - 20

İş Tanımı

• Üretim ve ihtiyaç planlamanın yönetilmesi,
• Üretim bölümlerinin sevk ve idaresi,
• Üretim birimlerinin verimli çalışmasının sağlanması,
• Müşteri taleplerine göre kaynakların kontrolü ve üretim planının güncellenmesi,
• Zaman etütlerinin sağlanması,
• Kapasite planlamasına göre optimal kaynak kullanım planının ve analizinin yapılması,
• Arge üretim ilişkilerinin yönlendirilmesi
• Konusu ile ilgili yönetim raporlarının hazırlanması.

Aranan Nitelikler

• Üniversitelerin gıda veya kimya mühendisliği bölümünden mezun,
• Üretim bölümünde en az 5 yıl deneyim sahibi,
• Planlama ve organizasyon yeteneği yüksek,
• Üretim ekibini doğru ve etkili yönlendirerek üretim verimini yükseltebilecek,
• Üretim yöntemlerini geliştirerek sistem kurabilecek,
• Yönetici vasfına sahip,
• İletişimi güçlü, tüm bölümlerle koordine sağlayabilecek
Kütahya Simav’da ikamet edebilecek Üretim Müdürü alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KOSKA HELVACISI

Koska’nın geçmişi 1900’lü yılların başında Denizli’de Emin Bey’in faaliyet gösterdiği helvacı dükkanına kadar uzanmaktadır. Baba mesleğini sürdüren Halil İbrahim Adil Dindar 1931 yılında oğulları ile birlikte İstanbul’a gelerek Koska semtinde bir dükkan açar, zamanla ürettikleri helva ve tatlıların lezzeti ile ünlenir. Bulundukları semtten dolayı Koska Helvacısı olarak anılmaya başlar ve bu ünvanı alır. 1974’de Topkapı’da kurulan fabrikada helvanın yanısıra lokum, reçel ve koz helva üretimine de başlanır. 1983 yılında Mümtaz ve Nevzat Dindar kardeşler Merter’de inşa edilen modern tesislere taşınarak KOSKA HELVACISI MERTER adıyla faaliyetlerini sürdürme kararı alırlar. Bu tesislerde ürün çeşidini ve kalitesini sürekli arttıran KOSKA, 1990 yılında devreye giren tamamıyla otomasyona dönük makinelerle tahin üretimini gerçekleştirir. KOSKA halen üçüncü kuşağın yönetiminde, 1998 yılı sonlarında taşındığı Avcılar-Ambarlı Kavşağında ,onbir dönüm arazi üzerine kurulu 21.000 m2 kapalı alana sahip yeni tesislerinde üretimini sürdürmektedir.

En son teknolojiyle tüm üretim makine ve donanımı yenilenen KOSKA, üretim kapasitesini ve ürün kalitesini daha da arttırarak helva, tahin, pekmez, reçel, lokum ve geleneksel Türk tatlıları üretiminin yanısıra, kurduğu tam teşekküllü ve modern laboratuarda gıda mühendislerinin yoğun emekleri sonucunda, tamamen doğal tatlandırıcılar kullanarak diabetik helva, lokum, badem ezmesi ve reçel üretimini gerçekleştirmeyi başarmıştır. Sağlık Bakanlığı’nın izni ile üretimine geçilen bu diabetik ürünlerle, KOSKA dünya ve Türk gıda sanayiinde bir  ilk’e de imza atmıştır.

Kuruluşundan bu yana kalite geleneğinden ödün vermeyen ve 2000 yılında ISO 9002 Kalite Belgesini, 2002 yılında da HACCP hijyen sertifikasını ve 2003 yılında da ISO 9000 kalite belgelerinin en son versiyonu olan ISO 9001:2000 belgesini de almaya hak kazanan KOSKA, kalite ve lezzetin yanısıra üretimin tüm aşamalarında hijyen koşulların sağlanmasını en önemli unsurlardan biri olarak algılamaktadır. 600’e yakın çalışanı bulunan KOSKA, kaliteli üretimin kaliteli personelle sağlandığı gerçeğinden hareketle personel seçiminde gösterdiği dikkati ve titizliği eğitim sürecinde de göstermekte; yoğun bir eğitimden geçen üretim elemanları profesyonel bir usta olana kadar aynı titizlikle yetiştirilmektedir.

Güçlü bir pazarlama ve dağıtım ağına sahip olan KOSKA, 150’ye yakın bayisi ile tüm Türkiye’yi kavrayan yaygın bir bayi ağı oluştururken; 80 araçlık filosuyla İstanbul genelinde ve distribütörleri aracılığıyla  da ülke genelinde geniş bir dağıtım ağı oluşturmuştur. Tüm perakendeci satış kanalları vasıtasıyla tüketicinin beğenisine sunulan KOSKA ürünleri Migros, Gima, Real, Tansaş, Champion, Carrefour  v.b. hipermarket ve süpermarketlerde geniş bir kitleye ulaşmaktadır. Türkiye’nin en
büyük helva üreticisi konumunda olan KOSKA iç satışlar yanında dört kıtada 50’ye yakın ülkeye  yaptığı ihracatlarla önemli bir ihracat hacmine de sahiptir. AB ülkeleri, Amerika ve İngiltere başta olmak üzere, Rusya, İsrail, Arap Ülkeleri, İsveç, Danimarka en yoğun ihracatın gerçekleştirildiği ülkelerdir. Bu ülkelerdeki tüm etnik marketler yanında büyük süpermarketlerde de satışa sunulan KOSKA ürünleri, global bir marka olma hedefine yönelik olarak tanıtım faaliyetlerinin yanısıra, dış ülkelerdeki bayiler yardımıyla promosyon ve tattırma kampanyaları yapılmak suretiyle pazarlanmaktadır.

Türk gıda piyasasında güvenilir ve saygın bir yere sahip olan  KOSKA, bilinirlik oranı en yüksek markalar içinde yer almaktadır. Bu konumunu sahip olduğu vizyonla önümüzdeki yıllarda da koruyacak olan KOSKA, yurtdışında da aranılan bir marka olmayı en büyük hedef olarak seçmiştir.

 KOSKA HELVACISI bünyesinde; Merter Helva San ve Tic A.Ş. ana şirket olarak faaliyet gösterirken, Merter Helvacılık Mağazalar A.Ş., Koshel Şekerli Mamüller San. ve Tic.Ltd., Kospek Gıda Elektronik Konf. San ve Tic.Ltd. ve Merter Gıda Taşımacılık Depoculuk San. ve Tic.A.Ş. grup bünyesinde yer almaktadır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları