Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Finans Sorumlusu

Eskişehir
  • 19.09.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

6 Mayıs 2004'de Eskişehir'de kurulan KRC Elektro Market "Hedef 12, 2012" sloganıyla, 2012 yılı sonuna kadar 12 şube sayısına ulaşmıştır. 

Kuruluşundan bu yana 200'ün üzerinde bayiliği bünyesine katmış olan KRC Elektromarket'in bayiliğini üstlendiği başlıca markalar arasında; Siemens Şalt ve Enstalasyon Cihazları, Siemens Hız Kontrol Cihazları, Siemens Motor, Nexans Kablo, Lapp Kablo, Erse Kablo, Legrand, Phoenix Contact, Pepperl+ Fuchs, EAE Busbar, EAE Kanal, EAE Aydınlatma, OBO Bettermann, Rittal, Cemdağ, Pelsan, Mete Enerji, Tekpan Pano, Turkuaz, Emas, Reer, Wika, Finder, Quick, Auer, Enda, Emas, Kraus Naimer, Iboco, Cembre, Hallerman, Schreem, Bemis, Emas ve Şafak gibi firmalar yer almaktadır. 

Sektöre girdiğinde 3 personel ile hizmete başlayan KRC Elektro Market, 2015 yılının Mart ayı itibariyle Anonim Şirketine dönüşmüş ve 13 şube, 120'nin üzerinde personelle müşterilerinin hayallerine ortak olmaya devam etmektedir. 

2023 yılına kadar Türkiye'de 100 şube ve 1000 personele ulaşmak hedeflenmektedir.

KRC Elektromarket “Kaliteli Ürün, Rahat Alışveriş, Cazip Fiyat” ilkelerinden taviz vermeden müşterilerini “Çözüm Ortağı” görme prensibinden hareketle sizlerden aldığı güç ile değişime uyum sağlayarak gelişmeye devam etmektedir.

GÖREV TANIMI

· Günlük kasa ve banka operasyonlarının gerçekleştirilmesi,
· Çek ve senet işlemlerinin (tahsil, ciro, keşide, teminat, iade, ödeme, vb.) takibi,
· Tüm ödeme ve tahsilat prosedürlerinin takibi,
· Tüm banka talimatlarının hazırlanması ve gerçekleştirilmesi,
· Finans raporlarının hazırlanması

Aranan Nitelikler

· Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

· MS Office programlarına hakim,  tercihen LOGO programını bilen

· Sonuç ve çözüm odaklı,

· Takip ve raporlama yönü kuvvetli,

· Analitik düşünce yapısına sahip, dikkatli ve detay odaklı

· Zaman yönetimi becerisine sahip,

· İnsan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın,

· Askerliğini yapmış, 

· B Sınıfı ehliyeti olan (Aktif olarak araç kullanan)

· 25-30 Yaş aralığında Finans Sorumlusu arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK ve EĞİTİM VAKFI
İzmir, Adana, Bursa, Eskişehir, Kayseri
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KRC Elektro Market A.Ş.

 6 Mayıs 2004'de Eskişehir'de kurulan KRC Elektromarket "Hedef 12, 2012" sloganıyla, 2012 yılı sonuna kadar 12 şube sayısına ulaşmıştır. Bu hedefini başarıyla gerçekleştirdikten sonra "Hedef 14, 2014" sloganıyla 2014 yılı sonuna kadar 14 şube sayısına ulaşmıştır.

Kuruluşundan bu yana 200'ün üzerinde bayiliği bünyesine katmış olan KRC Elektromarket'in bayiliğini üstlendiği başlıca markalar arasında; Siemens Şalt ve Enstalasyon Cihazları, Siemens Hız Kontrol Cihazları, Siemens Motor, Nexans Kablo, Lapp Kablo, Erse Kablo, Legrand, Phoenix Contact, Pepperl+ Fuchs, EAE Busbar, EAE Kanal, EAE Aydınlatma, OBO Bettermann, Rittal, Cemdağ, Pelsan, Mete Enerji, Tekpan Pano, Turkuaz, Emas, Reer, Wika, Finder, Qick, Auer, Enda, Armi Pano, Teco, Chint, Emas Kraus Naimer, İboco, Schreem, Bemis ve Şafak gibi firmalar yer almaktadır.

Sektöre girdiğinde 3 personel ile hizmete başlayan KRC Elektromarket, 2015 yılının Mart ayı itibariyle Anonim Şirketine dönüşmüş ve 15 şube, 115'in üzerinde personelle müşterilerinin hayallerine ortak olmaya devam etmektedir.

2023 yılına kadar Türkiye'de 100 şube ve 1000 personele ulaşmak hedeflenmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları