Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 28.07.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

KUTAY KUTU SANAYİ TİCARET A.Ş. olarak bizler; her geçen gün değişen teknoloji ve talepler doğrultusunda; kaliteyle dayanıklılığı birleştirerek her biri konusunda uzman,  güçlü teknik kadrosuyla oluklu mukavva kutu sektöründe hizmet veriyoruz. 

Bu çerçevede her geçen gün büyüyen kadromuza katılacak, KUTAY’lı olmak isteyecek “Makine Mühendisi” arıyoruz. 

Aranan Nitelikler

·         Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun,

·         Autocad, Solidworks ve MS Office programlarını etkin kullanabilen,

·         İşini ve kendini geliştirme konusunda isteklilik,

·         Analitik Düşünebilme, Sonuç Odaklı,

·         Yoğun iş temposuna ayak uydurabilme,

·         Takım çalışmasına yatkın olma,

·         İlişkilerinde pozitif yaklaşım sergileme

·         Seyahat engeli bulunmayan,

·         Tercihen Küçükçekmece, Avcılar ve Esenyurt güzergahlarında ikamet eden

·         Askerlik hizmetini tamamlamış,

·         Bay, Makine Mühendisi alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
GO KLİPS TEKSTİL ve MAKİNA SAN.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KOÇSAN MAKİNE SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
23.02.2024
BAŞVUR
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
ARGEDİT TELEKOMÜNİKASYON LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Edirne
Son 1 Hafta
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bergama, İzmir, İzmir - Güzelbahçe, Giresun, Trabzon, Trabzon - Akçaabat, Ordu - Ünye, Ordu - Ünye, Rize - Ardeşen, Rize, Manisa - Salihli, Manisa - Akhisar, Manisa - Kırkağaç, Manisa, Muğla - Milas, Aydın - Kuşadası, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Ayvalık, Kocaeli - Gebze, Kocaeli, Bursa, Bursa - Orhangazi, Bursa - Karacabey, Antalya, Afyon, Konya - Akşehir, Konya
Son 1 Ay
BAŞVUR
ARGEDİT TELEKOMÜNİKASYON LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KUTAY KUTU

1992 yılından itibaren oluklu mukavva sektöründe üst düzey yönetici olarak görev alan kurucularımız 2008 yılında KUTAY OLUKLU MUKAVVA SAN.TİC. LTD. ŞTİ. ‘ni kurmuşlardır. 2010 yılında, sektörel anlamdaki bilgi, birikim ve faaliyetlerini ANKUTSAN ANTALYA KUTU SAN.A.Ş. ile birleştirerek Esenyurt Kıraç’ta ki üretim tesisinde oluklu üretim hattı ve üretim çeşitliliğini arttırarak KUTAY KUTU SAN. TİC. A.Ş. ünvanı ile faaliyetlerine grup şirketi olarak devam etmektedir. Şirketimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşteri taleplerini karşılamak amacıyla tüm gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri yakından takip ederek hiçbir yatırımdan ödün vermeden, 8.000 m²’lik üretim alanında, günün koşullarına uygun son teknolojiyi kullanarak 25.000 Ton/Yıl kapasitesi ile oluklu mukavva levha ve günlük 150.000 adet koli üretimini yapmaktadır. Oluklu Mukavva Hattımızda: ? BFlut ( İnce Dalga ), ? C Flut ( İri Dalga ), ? B+C Flut ( Dopel ), ? B+E Flut (Mikro Dopel), ? E Flut(Mikro) mukavvalar ? Ebat ve Sarma Ondüle üretilmektedir. Kutu koli üretim hattımızda, müşteri isteği doğrultusunda her türlü özel kesimli Kutu ve Koli üretimi yapılabilmektedir. 3 renge kadar flexo Baskılar yapılarak içten yapıştırma yapabilen inline makineler ve otomatik dikiş makineleri ile müşteri talepleri karşılanmaktadır. Eğitimli kadrosu, ekip çalışma ruhu, kombineli çalışma sistemi ile en kaliteli ürünü en kısa sürede müşteriye teslim etme gücüne sahibiz. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde, 32.000 m² açık, 20.000 m² kapalı yeni fabrika inşaatımız devam etmektedir. 2016 yılı ortasında yeni tesisimiz faaliyete başlıyacaktır. Toplam kapasitemiz 60.000ton/yıl 300.000 adet günlük üretim kapasitesine ulaşaktır. Diğer tesislerimiz ile: ? Antalya Organize Sanayi ANKUTSAN Kutu San.A.Ş. ? Mersin Organize Sanayi ANKUTSAN Kutu San.A.Ş. Kapasitemiz günlük 30.000 adet, aylık 60.000 ton üretim kapasitemizle Türkiye’nin her yerine hizmet verebilmekteyiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları