Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Temizlik Görevlisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 7.11.2018
  • 50 - 100

İş Tanımı

Dünyanın en büyük uluslararası otel zinciri olan Marriott International bünyesindeki otelimiz Le Méridien Istanbul Etiler'de aşağıdaki özellikleri taşıyan  takım arkadaşlarının başvurularını bekliyoruz.

Aranan Nitelikler

Otelimizin, departmanlarında değerlendirilmek üzere;
Tercihen Lise Mezunu,
Tercihen otelcilik alanında tecrübesi olan,
Takım çalışmasına yatkın çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPERA HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
13.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
18.12.2023
BAŞVUR
MECİDİYEKÖY SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
20.03.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

LE MERIDIEN HOTEL ETILER

Le Méridien Istanbul Etiler Hakkında

İstanbul’un en seçkin semtlerinden birinde bulunan ve iki kıta üzerinde panoramik manzarası ile Boğaz’ı seyreden Le Méridien Istanbul Etiler, ikonik bir mimarinin yanı sıra, İstanbul’un ilham verici kültürel çeşitliliğe sahip atmosferini yansıtır. Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin sahibi olduğu otel, Türkiye’deki ilk Le Méridien olma özelliğini taşıyor.

Boğaz ve şehrin ilham verici manzarasını sunan otel, uzun konaklamalar için tasarlanmış süitler de dahil olmak üzere 259 odasıyla kapsamlı bir çağdaş yaşam deneyimi sunuyor. Zamansız ve şık bir tasarım sergileyen tüm misafir odalarında özel Le Méridien yatakları bulunuyor ve odalar sundukları konfor ve geniş alanlar ile öne çıkıyor.


Otel; lobinin yaratıcı insanların sohbet edeceği, fikir alışverişinde bulunacağı bir sosyal toplanma yeri olarak yeniden yorumlandığı, Le Méridien Hub deneyimi sunuyor. Otelin mutfak deneyimi; Türk mutfağının geleneksel tatları ile evrensel lezzetleri dengeyle buluşturan menüsüyle La Torre Restoran, illy kahve ve yaratıcı içecekler sunan Latitude Bar ve İstanbul’un 34 kat üstünde 360 derece Boğaz ve şehir manzaralı Londra’nın en popüler barı L’Eclipse gibi eşsiz mekanlar sunuyor. Le Méridien Istanbul Etiler ayrıca, 766 metrekarelik bir balo salonu ve 9 bireysel salon içeren 2000 metrekarelik toplantı alanıyla; etkinlik, toplantı, kongre, konferans ve düğünler için de özgün bir yaklaşım sunuyor.


Sekiz terapi odası, Türk Hamamı, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu ve gelişmiş spor salonuna sahip olan “Explore Spa ve Fitness” konuklarına egzotik bir ortamda rahatlama ve tazelenme fırsatı sunuyor.

İstanbul’da Sanatla İç İçe Bir Otel

Le Méridien’in UNLOCK ART™ programı, markanın bulunduğu şehirde iş birliği içinde olduğu çağdaş sanat merkezine ücretsiz erişim sağlar. İstanbul’da konuklar, UNLOCK ART™ program ortağı olan İstanbul Modern’de sanatın kapılarını aralayabiliyor.

Le Méridien Istanbul Etiler, girişinde bulunan Krank Art Gallery ile Ekim 2018’den beri yaptığı işbirliği ile otel misafirleri ve çalışanlarına çağdaş sanat için farklı bir perspektif sunuyor.

Marriott International’dan Le Meridien Istanbul Etiler’e “Yılın Oteli” Ödülü


İstanbul Boğazı hattında yer alan konumu ve sanat, eğlence, alışveriş merkezlerine yakınlığı ile önemli bir buluşma noktası olan Le Méridien Istanbul Etiler, prestijli bir ödül olan ‘Marriott International General Manager Awards’  Avrupa Bölgesi Ana Markalar kategorisinde “2017 Yılının Oteli” ödülüne layık görüldü.

Ülkemiz adına gurur duyuyoruz


Ödülün duyurusunu Marriott International Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Pankaj Birla’nın yaptığı Le Méridien Istanbul Etiler ve Sheraton Istanbul Levent Genel Müdürü Uygar Koçaş, “500’ü aşkın otel arasında En İyi Otel seçilmemiz işletmemiz kadar ülkemiz açısından da gurur duyulacak bir iş olarak dikkat çekiyor. Misafirlerimizin konaklamalarına daha fazla değer katabilmek için yenilikçi yaklaşımlarımız ve her bir ekip üyemizin işine tutkuyla bağlı olmasının bize ‘Avrupa’nın En İyi Oteli’ ödülünü getirdiğini düşünüyorum. Misafirlerimize yaklaşımımız ve detaycı, proaktif ve üstün hizmet anlayışımız sayesinde rakiplerimizden ayrışarak bir adım öne çıkıyoruz. Bu çok değerli ödülü kazanmak, ileride daha da büyük başarılar elde etmek üzere tüm ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.


 Marriott International Hakkında

Marriott International, Inc; Bethesda, Maryland, ABD merkezlidir ve 134 ülke ve bölgede yer alan, 30 önde gelen markası ile 7,300'den fazla otelden oluşan bir portföyü kapsar. Marriott, dünyanın dört bir yanındaki otel ve tatil köylerini işletir ve lisanslar. Ayrıca Marriott International Dünya’nın en büyük sadakat programı olan Marriott Bonvoy ile 141 milyondan fazla üyeye ayrıcalıklı hizmet verir. Daha fazla bilgi için lütfen www.marriott.com adresindeki internet sitemizi, şirket ile ilgili en son haberler için ise www.marriottnewscenter.com adresini ziyaret edin. Ayrıca, Facebook ve Twitter ve Instagram'da @MarriottIntl hesabımızı takip ederek bizimle iletişim kurabilirsiniz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları