Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mobil / Web Geliştirme Uzmanı

Ankara
  • 27.06.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Ankara’da bulunan Genel Müdürlüğümüz bünyesinde yeni başlayacak ve devam eden projelerimizin;

Analiz

Tasarım

Test

Geliştirme aşamalarında görevlendirilecek "Mobile/WEB Yazılım Geliştirme Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Mobil Yazılım Geliştirme Uzmanı;

 

X Code 6, Android Studio ve/veya React Native ile mobil uygulama geliştirmiş, deneyim sahibi, mobil uygulama, geliştirme projelerinin hem frontend hem backend tarafında görev alabilecek.

 

Web Yazılım Geliştirme Uzmanı;

İyi derecede Java,  iyi derecede SQL bilen

Özellikle
PHP, NODE.JS,BOOTSTRAP 

ve HTML5, Javascript, jQuery, JSON, XML, WCF, SOAP
konularında bilgi sahibi, Web uygulamaları veya Web servisleri ile entegre çalışan uygulama geliştirmiş

Versiyonlama sistemleri hakkında bilgi sahibi Web servis yapıları hakkında tecrübeli Analitik düşünce yapısına sahip Dikkatli ve titiz çalışan Ekip çalışmasına uygun,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Level Bişilim Teknolojileri A.Ş.

Level Bilişim Teknoloji , Veritabanı Bakımı ve Yazılım Geliştirme, Fizibilite Analizi, Sistem Analiz ve Tasarımı, .NET ve Java Teknolojileri alanlarında faaliyet göstermektedir. Konusunda uzman sertifikalı personellerden oluşan kadrosuyla önemli projelere imza atarak, planlama ile başladığı işleri proje yönetim süreçlerine uygun olarak gerçekleştirmektedir.

Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi ürün ve hizmet sunan, gerçek değer katacak kaliteli çözümler üreten, proje aktörlerinin beklentilerini doğru şekilde ve zamanında karşılayan, Takım ruhu ile hareket ederek çalışanları ile etkin ve keyifli ortam sağlayan bir misyona sahibiz.

Orta ve büyük ölçekli şirketlerin; üretim yönetim sistemleri ve kalite kontrol süreçlerini iyileştirici uygulama ve gereksinimlere göre özel uygulamalara, işletimden teknik hizmetlere, donanımdan yazılıma kadar tüm bilişim ihtiyaçlarını karşılamak ve müşterileri için “en uygun” çözümleri “en yüksek” kalitede oluşturmak üzere faaliyet göstermektedir.

Deneyimli uzman kadrosu ile; üretim,  tedarik zinciri yönetimi, endüstriyel otomasyon yazılımı, müşteri ilişkileri yönetimi, ürün ömrü yönetimi, iş zekası, portal yönetimi ve karar destek sistemleri konularında, çok çeşitli donanım ve yazılım platformlarında uygulamalar geliştirir ve uyarlar. En güncel bilgi teknolojilerini kullanarak geliştirdiği ürün ve hizmetlerle, e-iş çözümleri, uygulama geliştirme, SAP danışmanlığı, mobil uygulamalar, doküman yönetimi, servis odaklı mimari teknolojileri, sunucu işletimi ve barındırma gibi alanlarda müşterilerine rekabet avantajı sağlar.

Level Bilişim teknolojinin sağladığı faydaları şirketlerin iş süreçlerine entegre ederken hem zaman hem de maliyet avantajı yaratacak ve müşterisine rekabet avantajı sağlayacak faydalar üretir. Üretim tesislerinin ve fabrikaların iş yapış süreçlerini teknoloji ile yeniden yorumlayarak dijitalleşmelerine eşlik eder.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları