Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Maden Mühendisi

Çanakkale
  • 10.11.2012
  • 100 - 200

İş Tanımı

LİK YAPI İNŞAAT MADENCİLİK ÇANAKKALE ÇAN-YENİÇERİ bölgesinde açık ve kapalı kömür işletme tecrübesi olan, yer altı deneyimli, teknik nezaretçilik yapabilecek, orta vey üst düzey yöneticilik yapabilcek, iş ve işlemleri doğru ve hızlı bir şekilde yürütebilecek iş süreçlerini takip edebilecek maden mühendisleri arıyoruz. şirketimizin merkezi istanbuldadır.çalışması sahamız ise çanakkalededir.

Aranan Nitelikler

- üniversitelerin maden mühendisliği bölümünden mezun,
- 2 - 10 yıl aralığında deneyim sahibi,
- teknik nezaretçilik yapabilecek iş süreçlerini başarılı hızlı ve pratik bir şekilde takip edebilecek,
- çözüm odaklı açık ve kapalı işletme çalışabilicek,
- çanakkale çan bölgesinde çalışabilcek maden mühendisleri arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Lik Yapı

Lik yapı kurulduğundan itibaren taahüt ve çözüm kuruluşu olarak kurumsallaşmış yapısıyla çağdaş teknolojiye egemen deneyimli yetişkin insan gücümüzle genel mütahitlik hizmetleri alanında dünya standartlarına uygun kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak Lik yapının vazgeçilmez iş prensibini oluşturmaktadır. Lik yapı inşaat Türkiyenin değişik illerinde modern mimarinin en güzel örneklerin sunulduğu siteler, toplu konutlar, fabrikalar ve okullar inşa etmiştir. Ayrıca bünyesinde örme kumaş, üretimi, mamül, bayan, çocuk ve erkek iç ve dış giyim imalatı yaparak Avrupa ülkelerine ihracaatını gerçekleştirmektedir.

Firmamız Türkiye'nin çeşitli illerinde ( İSTANBUL –ANKARA- MERSİN –ADANA –TRABZON ) yüzlerce konut ticari alanlar ve okul projelerini yapmış , yeni projelere imza atmaya devam etmiştir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları