Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Model - Hostes

Ankara, İzmir, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa
  • 14.10.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Organizasyon bünyesinde bulunan Congress Events de; açılış, fuar , kongre başta olmak üzere firmamızın gerçekleştirmiş olduğu organizasyonlarda da görevlendirilecek bayan manken, model ve hostes olarak görev yapabilecek takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Seyahat engeli olmayan
Esnek çalışma saatlerinde çalışacak, güvenilir
Kişisel görünümüne özen gösteren
Kendisine verilecek iş yüküne uyum sağlayabilecek
Dış görünümüne özen gösteren ve görseli kuvvetli
Pozitif , güler yüzlü takım arkadaşları arıyoruz

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
British Town Dil Okulları
İzmir - Bayraklı
Bugün
BAŞVUR
Bemar Kariyer Okulu
Bursa - Nilüfer
Son 1 Ay
BAŞVUR
Edunova
Bursa - Osmangazi
Son 1 Ay
BAŞVUR
Edunova
Bursa - Nilüfer
1.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MAD ENTERTAINMENT

MAD Organizasyon olarak sadece eğlence, kültür ve sanat alanlarında değil aynı zamanda tüm kurumsal projelerde yenilikçi, sıradışı ve kusursuz organizasyon hizmetimizle boy göstermekte, çözüm ortaklarımıza unutulmaz bir deneyim yaşatmaktayız.

MAD Organizasyon, şehir merkezlerinde yaşayan ve eğlenceyle iç içe bir yaşam süren insanların yanı sıra şehir merkezlerine uzak bölgelerde yaşayan ve eğlence dünyasıyla ilişkisi bulunmayan, bu nedenle eğlenceyi büyük bir lüks olarak gören insanların da muhteşem etkinliklerle buluşmasını sağlamaktadır. MAD Organizasyon, eğlenceyi televizyon ekranlarından hayata taşımakta ve canlı canlı birbirinden etkileyici gösterileri insanlara sunmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

EN TEMEL İLKEMİZ:

Herkesi hayatı boyunca en az bir kez bir MAD Organizasyon etkinliği ile buluşturmak ve herkesin en az bir kez bizim sayemizde eğlenmesini ve unutulmaz bir anı kazanmasını sağlamaktır.

Kurum ve kuruluşların dönemsel olarak belirledikleri iletişim stratejileri doğrultusunda onlara hedef kitlelerinin bir araya geleceği ve doyasıya eğleneceği etkinlikler sunmayı görev edinen MAD Organizasyon, etkinlik projelerini özgün ve sıradışı fikirlerle geliştirmekte ve daha önce görülmemiş konseptler ile sunmaktadır.

Kusursuz ve kaliteli hizmet anlayışımız, genç, dinamik, yenilikçi ve ekip ruhuyla hareket eden ekibimizin enerjisi ile birleştiğinde ortaya muhteşem etkinlikler çıkmaktadır.

HAYAL GÜCÜMÜZLE DAHA GENİŞ UFUKLARA AÇILIYORUZ!

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları