Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Muhasebe Uzman Yardımcısı
MAKİŞ İNŞAAT
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
İnşaat Mühendisi
MAKİŞ İNŞAAT
Hatay, Niğde
Son 1 Ay
ŞOFÖR
MAKİŞ İNŞAAT
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
Harita Mühendisi
MAKİŞ İNŞAAT
Hatay, Niğde
12.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

Maden Mühendisi

Gümüşhane
  • 29.03.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

Yol Yapım işlerinde faaliyet gösteren firmamızın Taş Ocaklarının İşlerini Yürütecek 'MADEN MÜHENDİSİ' alınacaktır. 

  • Çalışma yeri gÜMÜŞHANE'dir
  • Konaklama yeri sağlanacaktır.

 

Aranan Nitelikler

  • Üniversitenin maden mühendisliği bölümünden mezun (tercihen yeni mezun)
  • Taş ocaklarımızda çalışabilecek
  • Daimi nezaretçilik yapabilecek
  • Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi
  • Tercihen iş güvenliği eğitimi almış firma bünyesinde uygulamasına yardımcı olmak.
  • Tercihe ISO VE OHSAS eğitimi almış olmak

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
YEDİYOL HOLDİNG
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İzmir, Konya, Tokat, Aydın - Kuşadası, Balıkesir, Ordu, Gümüşhane
23.02.2024
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MAKİŞ İNŞAAT

-Firmamız ÖMER AKİF YAZICIOĞLU tarafından 2009 yılından günümüze dek MAK-İŞ İNŞAAT adı altında doğruluk ve istikrar politikasını gözeterek yaptığı çalışmalar ile inşaat sektöründe kökleşmiş, her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden örnek bir firmadır.

-11 yıldır kalite anlayışından, çevreye ve insana saygısından ödün vermeden müşteri memnuniyeti hedefi ile faaliyet gösteren MAK-İŞ İNŞAAT yer aldığı pek çok projeyi uzmanlıkla tamamlamış, inşaat sektöründe güven duyulan bir marka haline gelmiştir. Kurumsal ve bireysel müşterilerden gelen talepler doğrultusunda kendi uzmanlık alanında standartlara uygun güvenilir inşaat ve taahhüt işleri hazırlayan bir şirkettir. Referansları arasında hayata geçirdiği yol, kavşak, tünel,alt ve üst geçit, köprü, bina inşaatı, atık su, baraj vb. gibi projeler yer almaktadır.

-Üstlendiği taahhütleri beklenen kalite ve standartlarının üstünde, zamanında tamamlayarak inşaat sektöründe ciddi bir saygınlığa ulaşması ve MAK-İŞ İNŞAAT'ın bugünkü konuma gelmesinde profesyonelliği ile kadrosunun geliştirdiği strateji başarısı etkilidir. MAK-İŞ İNŞAAT ailesi tüm yatırım ve taahhüt projelerinde modern teknikleri kullanmayı, kendisini kanıtlamış, kalitesi belgelenmiş malzeme ve işçilik ile projelerini zamanında tamamlamayı temel politikası olarak benimsemektedir. Zaman ve Kalite firmamız için çok önemlidir. Bu sebeple taahhüt ettiğimiz zaman ve kalitede projelerimizi sizlere sunmak bizim için olmazsa olmazlardandır.

-Faaliyet gösterdiğimiz alanda ve konumda üstün mühendislik gerektiren projelerin hayata geçirilmesi ile sektördeki konumumuzu korumak en büyük amacımızdır. İnsanın en önemli kaynak olduğu prensibinden yola çıkan firmamız; Tüm çalışanları ile birbirine kenetlenmiş aile anlayışı içinde dürüstlük ve güvenilirliğinden taviz vermeden büyümeyi istikrarlı şekilde sürdürmektedir. Yaptığımız her işin, yapılacak bir sonraki işin referansı olduğunun bilinci ve sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Sonuç olarak yaptığımız güzel işlerin gururunu bizimle çalışan firmalar da yaşamıştır.

-MAK-İŞ İNŞAAT çizdiği hedefler doğrultusunda bu zamana kadar yaptığı projelerde %100 başarıya ulaşmanın özgüveni ve gururu ile bundan sonra yapacağı projeleri de başarıyla tamamlayacağının güvencesini vermektedir. 

-Güçlü ve devamlı yenilenen makina parkımız ile kesintisiz, süratli bir şekilde projelerimiz yürütülmektedir. Hedefimiz önümüzdeki yıllar da firmamızın çalışma ve  yatırımlarına hayat vererek sektördeki yerimizi sağlamlaştırmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları