Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kat Görevlisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 11.06.2018
  • 200 - 500
MANNA HOTELS Kat Görevlisi İş İlanı

İş Tanımı

Manna Hotels Personel Yönetmeliğindeki sorumluluklara uymakla yükümlüdür. Genel görev tanımlarında belirtilen maddeleri eksiksiz uygulamakla yükümlüdür. Manna Hotels Standartları’nı korur. Aşırıya kaçan tırnak boyası ve takı kullanmaz, abartılı makyaj yapmaz. Kendisine teslim edilmiş malzemelerin özenli bir biçimde kullanır. Her sabah uygun anahtarları ve iş raporlarını imza karşılığı teslim alır, akşam shift bitiminde teslim eder. Misafir odasında çalışırken yatak odası kapısını açık bırakır ve odadan ayrılırken kapının doğru bir biçimde kapandığından emin olur. Kat servis alanlarının, misafir koridorlarının ve misafir odalarının temizlik bakım ve düzenini sağlayarak en yüksek iş verimliliğini sağlar. Zimmetlenmiş ve numaralandırılmış kat sepetlerinin, deterjan sepetlerinin ve elektrik süpürgelerinin temizliğini, düzenini bakımını sağlar. Kat ofislerinde daha önceden belirlenen malzemelerin olduğundan emin olur. Gerekli olan tüm oda temizlik ve buklet malzemelerini sabah ve öğleden sonra misafir odası sayısına göre düzgün bir biçimde kat sepetinde veya kat dolabında temin eder. Hasar görmüş veya yeniden yıkanması gereken çamaşırları tasnif edip çamaşırhaneye ulaştırır.

Kirlenmiş banyo ve yatak çamaşırlarını toplayıp yerine yenilerini koyar, odadaki çöpleri alır, banyoyu temizler, bütün yüzeylerin tozunu alır, promosyon niteliğindeki malzemeleri, dergileri ve kırtasiye malzemelerini yeniler, odayı elektrik süpürgesi ile temizler. Kat sepetindeki deterjanları kullanma prosedürüne uygun bir biçimde kullanır. Temizlik ve bakım taleplerini ilgili birime rapor eder. Misafir eşyalarına çöpe atılmadıkları sürece dokunmaz. Misafirlere ve diğer departmanlara yatak odalarından tepsi ve servis arabalarını çıkarmalarına yardımcı olur. Kapısında ‘rahatsız etmeyiniz’ ibaresi bulunan odaları şefine rapor eder ve bu odaları rahatsız etmez. Değiştirilmesi gereken yorgan, yatak örtüsü, yatak eteği, perde varsa şefine rapor eder. Şefinin istediği şekilde odaları tam olarak temizler. Misafir arzu, istekleriyle verimli ve kibarca ilgilenir. Master anahtarları güvenli bir şekilde muhafaza eder, vardiyası sonunda ilgili birime teslim eder. Hangi nedenle olursa olsun hiç kimseye master anahtar ile kapı açmaz. Odada unutulan ‘’kayıp’’ eşyaları kayıp eşya bölümüne götürülmek üzere Kat Şefine teslim eder. Odalardaki arızalı ekipmanları derhal rapor eder. Departmanda kullanılan zararlı kimyasalları tanır, nasıl korunulması gerektiği konusunda bilgi sahibi olur. Eşya, ekipman ve kimyasal maddeleri kullanırken ya da kaldırırken güvenlik kurallarına uyar ve korur. Görevi ile ilgili toplantılara ve eğitimlere katılır. Misafirleri nereye yönlendireceğini bilir; otelde verilen servislerin açılış kapanış saatlerini, restoranları, barları, sağlık kulübü, park alanlarını, kamu ve bina içi telefonların yerlerini bilir. Misafir memnuniyeti için diğer personelle iş birliği yapar. Misafir odalarına ve banket konferans salonlarına yetkisiz kişilerin girmesine engel olur. Otel yangın, acil durum ve bomba prosedürlerini kesinlikle bilir. Genel alanlarda unutulan kayıp buluntu eşyaları ilgililere bildirir, bu eşyaların emanete alındığından emin olur. Gerektiginde Jeeny’nin (odanızdaki asistan) oda da bırakılıp bırakılmadığını kontrol eder.

Aranan Nitelikler

Bay/Bayan
20-40 yaş aralığı
Deneyimli
Vardiyalı çalışabilecek
Kişisel Hijyenine önem veren

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Arts Hotel Istanbul Harbiye
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
PULLMAN ISTANBUL HOTEL & CONVENTION CENTER/ MERCURE ISTANBUL WEST HOTEL & CONVENTION CENTER
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Dün
SOMERSET MASLAK İSTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Radisson Residences, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
Radisson Collection Hotel Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
OCCIDENTAL TAKSİM HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MANNA HOTELS

 

MANNA HOTELS,

Manna Hotels Inc. is an international tourism company based in Istanbul. Within the Manna Hotels brand, the company is dedicated to the development of its own concept of luxury boutique hotels in global strategic markets and cities, undertaking hotel management operations whilst supporting its philosophy of “Exceptional Hospitality” with pioneering information technology.
 

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları